waardeloze organisatie

1 dag nadat we de reis betaald hebben ( met 4 personen) is hij 100,- per persoon goedkoper geworden ( 400,- totaal)

Ben zeer goed geholpen er werd alle tijd genomen en alles werd goed uitgelegd. Ben geholpen door karin in meidrecht. Zeer vriendelijke vrouw.. ik was direct in de vakantie stemming en heb dan ook direct geboekt voor 4 personen.

Tui heeft voor iedereen goede reizen.

Eenmaal contact via telefonisch lang wachten verloopt het boeken prima.

Booking niet gelukt

Ik heb 2 maanden lang geprobeerd om de reis te booken maar dat is niet gelukt , volgens de helpdesk was er een bug in het systeem waardoor er gevraagd werd om een keuze te maken voor een drankenpakket terwijl dat niet van toepassing was. Uiteindelijk heb ik nu een losse vliegreis geboekt bij TUI en het hotel los bij het hotel zelf. Jammer, had liever alles in één keer via TUI geboekt!

Perfect geregeld

Hele boekingsproces en de informatie die er na volgde in de tui app is geweldig. Je kunt alles regelen en zien in de app. Perfect@

Gemakkelijk een vakantie boeken

Eenvoudig en met duidelijke informatie een vakantie boeken. Geen verrassingen.

Vriendelijke mensen

Worden altijd super geholpen, wij willen alleen maar met tui boeken eb reizen.

behulpzaam, duidelijke beantwoording van de vragen en goed

Helle goed

Duidelijk

Was gemakkelijk om te boeken

Alles zeer duidelijk

Samen met vrienden eem reis geboekt via Tui Schagen Vriendelijk duidelijk en enthousiast geholpen.

Duidelijk en overzichtelijk site

Overzichtelijk site, makkelijk boeken Snel contact bij vragen.

goed geregeld

n.v.t.

Makkelijk zoeken met voldoende keuzes. Een goede gebruiksvriendelijke website.

Al meerdere malen met Tui weg geweest op reis, Altijd goed en voor een betaalbare prijs.

Fijn en goed gevoel bij het boeken

Tijdens het boeken verliep alles vlotjes, ik ben tot nu toe heel erg tevreden. Geen minpunten.

vriendelijk en behulpzaam

tijdens ons bezoek aan het reisbureau vriendelijk en behulpzaam geholpen door de medewerkster waardoor het boeken vanzelf ging

Alles verlopen zoals verwacht

Mijn eerste keer en tot nu toe ben ik erg tevreden.

Ben erg tevreden met de communicatie per e-mail.

Klantvriendelijk en flexibel

Goede service en fijn dat er wordt meegedacht

Te ingewikkelt

Wij boeken voor 2 personen (geen familie) en je kan maar 1 nood telefoonnummer opgeven.

Fijne Tui reisbureau Beverwijk

Wij boeken graag persoonlijk, als die mogelijkheid er is. Het reisbureau in Beverwijk is een prettige winkel en fijn geholpen door medewerkster.

Zeer goed geholpen

De medewerkster heeft alle tijd genomen om voor ons toch nog een mooie last minute reis te kunnen boeken

Is goed

Alleen jammer dat je met een retourvlucht niet de kilo,s van de bagage kan veranderen van de terugreis online.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk