zeer goede

als zeer goed

Erg goed

De dame die ons eerst had geholpen ,had de verkeerde maand geboekt. Hier kwamen wij gelukkig snel achter. Gelijk weer terug gegaan en alles is super opgelost. Omgeboekt naar de goeie maand.

Overzichtelijk

Duidelijke omschrijving en makkelijk te boeken top

tevreden

wij zijn goed geholpen bij Tui hoge vucht

behulpzaam

behulpzaam,

Heb niet online geboekt.

Beetje jammer...

Het boeken wilde het eerste keer niet lukken, de site liep vast. Bij de tweede keer proberen was de reis €40.- euro duurder maar toen gaf de site de melding dat de gekozen reisoptie niet meer beschikbaar was. De derde keer proberen was de reis wel weer beschikbaar maar €80.- duurder dan de eerste keer, het boeken is uiteindelijk wel gelukt maar krijg hier geen warm gevoel bij.

Beetje schimmig

Hotel + treinticket geboekt. Tijden gekozen waarop ik niet hoefde bij te betalen. Meerdere tijdstippen waren mogelijk. 2 dagen later bleek dat er geen tickets meer waren en kon ik niet anders dan alleen nog maar op een heel ongunstige tijd reizen en dan moest ik de hele boeking annuleren waardoor ook geen zekerheid meer was op het hotel. De meerprijs was ineens €200. Niet best geregeld

nvt

nvt

Goede en duidelijke omschrijving

boeken en aanpassingen van je reis daarin wordt je super begeleid.

wij gaan al jaren met TUI op vakantie en het blijft voor vele vakanties onze eerste keuze van reisorganisatie.

Makkelijke website, boeken is zo geregeld

Er zijn goede filters in te stellen, waardoor je snel een bestemming gevonden hebt. Alleen zijn wij met z'n drieeën en dat maakt boeken toch wat lastig. Aangeven of je meerdere hotelkamers/ appartementen wilt: dit kun je niet scheiden. Wij willen wel meerdere kamers, maar niet meerdere appartementen. Dat is dan even zoeken.

Wijst zich vanzelf.

De site is toegankelijk en makkelijk te volgen.

Vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen bij de boeking!

Het lukte niet om online te boeken. Daarom gebeld met TUI. Uitgelegd wat het probleem was. Daarna werd er rustig en vriendelijk nogmaals geprobeerd om mijn gewenste vakantie te boeken. Met succes. Ik heb nu de vlucht èn de vakantie die ik wilde. Heel blij mee!

Prima, nóg meer zin in de vakantie!

We hadden onze voorkeuren al aangegeven, maar het is fijn als er verder wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn!

Gewoon goed!!

Duidelijk

Het boeken van de reis ging erg makkelijk.

Zorgeloos boeken

Ben op het reisbureau gewenst. Perfect,vriendelijk en deskundig geholpen. Alle zorgen uit handen geven is fijn.

Makkelijk te boeken en fijne emails om naar je vakantie toe te leven.

Boekingsproces verloopt soepel en leuke e-mails om naar je vakantie toe te leven. Goede tips. Bij onduidelijkheden makkelijk telefonisch te bereiken en goede uitleg.

Het boeken van de reis ging vlot

Duidelijke site

Vlot geholpen

Alles goed doorgenomen

Heel goed behandeld

ze hebben mijn goed te woord gestaanmet het uit zoeken van de vakantie

Ruime keuze en gebruiksvriendelijke site om te boeken

Zoals altijd heeft tui een groot aanbod voor een goede prijs . Betrouwbare organisatie met klantgerichte medewerkers .

Makkelijk online boeken

Duidelijke informatie en fijn dat je tot 28 dagen voor vertrek gebruik kan maken van de omruilgarantie. Durven en kunnen daardoor ook vroeg boeken.

Gewoon goed

Die paar keren dat ik met TUI heb gevlogen en vakanties heb geboekt is het aldoor goed geweest. Weinig tot geen onduidelijkheden en dat vind ik erg fijn. Enige wat ik jammer vind is, maar dat is bijna bij iedere maatschappij, is dat je alles online moet doen. Ik zou het persoonlijk veel fijner vinden om naar een reisbureau te gaan en daar alles regelen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk