Duidelijk

Het boeken via internet viel me reuze mee. Het zal handig zijn als van te voren weet wat je moet aanbetalen, nu staat je voor een verrassing.

goede enduidelijke website

Boeken en reservering ging vrij soepel

Slecht

Ik heb een aantal keer moeten bellen ivm de betaling nu krijg ik een mail die niet klopt mail ik terug krijg ik geen antwoord.

gemak dient de mens

Mooi en duidelijke website. Goed feedback op reservering.

opgelicht door tui

ik boek een reis en betaal hem meteen 3600 euro ,volgende ochtend zie ik precies de zelfde reis bij D-reizen voor meer dan 200 euro goedkoper staan bel meteen met de klantenservice maar die kunnen er niks aandoen dus ik zeg dan annuleer ik de reis en boek bij D-reizen maar dan moest ik 10 % boete betalen ,die laagste prijsgarantie bij jullie is dus een farce (61 dagen)ik heb een vieze smaak in mijn mond en voel me genaaid door TUI. ik weet dat jullie toch niet gaan reageren dus hier mijn telefoon nummer 06-14039126 zal al mijn familie en vrienden via socialmails vertellen dat ze wel op jullie site een reis uit kunnen kiezen maar niet boeken eerst gewoon het hotel op google opzoeken en vergelijken Hilton Kemer bij mij

Duidelijke en gebruikersvriendelijke website

Prima ervaring ondervonden met het zoeken en boeken van een vakantie. Prijzen zijn duidelijk. Na het boeken gelijk hun app geïnstalleerd. Deze is overzichtelijk en beschikt veel info en extra's omtrent je geboekte vakantie.

Makkelijk te boeken, fijne site, goede service

Duidelijk overzichtelijk

ondanks dat ik weinig ervaring heb op dit gebied ging het me toch makkelijk af

klant gericht met altijd een lach

ik heb ervaring met tui kantoor heemstede top! tui zou wel iets moeten doen aan vaste klanten erkenning!

Ja het boeken ging makkelijk

Goed geholpen, kortom prima service

Tui goed excursie boeken lukt niet

Ik wilde via jullie site een excursie boeken, op 3 oktober, Lissabon. Maar de betalingslink werkt niet. Hoe kan dat?

Makkelijk

Genoeg keuze en makkelijk te boeken.

Vriendelijk personeel

Boeken gaat goed en snel, app is een drama

Losse vluchten snel geboekt. Tui app is een drama, al jaren! Werkt niet of geeft foutmelding . Elke keer via Google aanmelden, dan gaat het wel goed.

1x geboekt via reisbureau, super

Reis geboekt om naar lapland te gaan. Geweldig zoals we geholpen zijn. Het meedenken en tijd nemen om alles te regelen. Ook de vragen die we hadden zijn allemaal beantwoord. In èèn woord SUPER.

Prima geholpen in de Tui winkel

Uitstekend geholpen in de Tui winkel door erg vriendelijk personeel die alle tijd voor ons hadden!

Binnen een aantal klikken weet je waar je aan toe bent

Overzichtelijk en duidelijk

Via de site eenvoudig, de app laat je nig wel eens in de steek

App handig om opgeslagen reizen nog eens te bekijken

Duidelijk

Alles is duidelijk vermeld.

Geen problemen ondervonden

Ik wist al precies waar in naar op zoek was en kon dat zonder problemen vinden en (opnieuw) boeken

Makkelijk te reserveren

Ik moet nog op vakantie gaan maar de boeking ging makkelijk

Het ontvangst in het Hotel verliep prima.

Wij kregen niet de gereserveerde stoelen in het vliegtuig.

Website mooi, realiteit minder

Op de website mooie foto's, uitgebreidde beschrijving van het hotel, bij aankomst echter verouderd hotel, slechte airco op de kamers, de bijgeboekte auto via de Tui was nergens te vinden, lokale reisleiding wist van niets en verwees door naar verhuurbedrijf.... uiteindelijk zelf met taxi met onkosten de auto opgehaald...

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk