Mijn ervaring was heel goed prima geholpen door rui medewerker bij het reisbureau

We zijn goed te woord gestaan en bij al onze onzekerheid geholpen ze hebben ons prima geholpen met alles

Erg goed

Vakkundig, vriendelijk personeel.

alles goed geregeld ,geen zorgen!!

Als ik gevonden heb waar ik op vakantie wil gaan, en contact heb met TUI, word ik goed begeleid met mijn boeking via internet, als ik nog wat vragen heb ga ik bellen, direct contact, en ben prima geholpen!! Alles staat snel op mijn laptop, en kan gerust zijn dat alles goed geregeld is! Dat heb ik dit jaar bij KLM veel anders ervaren!:-( Maar ben weer terug, gelukkig!! Kan nu gaan genieten van, de lange voorpret voor mijn vakantie!!

Makkelijk en overzichtelijk

Nogmaals makkelijk en overzichtelijk. Snel.

Prima medewerkers op het reisbureau.

De jongedame wist precies wat we wilden en kwam met een paar prima voorstellen.

Je hoeft nooit lang te zoeke, uiteindelijk boek je altijd bij tui

Overzichtelijk

Even goed doorzoeken, maar dan wordt ‘t snel eenvoudiger

Gedesillusioneerd

Geboekt op vrijdag 25 augustus 2023 en op op zaterdag 26 augustus 2023 waren de tickets ruim €90,00 goedkoper. Dat is goed balen. Ook om dat er geen enkele tegen waardering tegen overstond.

tot nu toe uitstekend

Heb in Zevenaar bij jullie kantoor geboekt na telefonisch contact

Best gemakkelijk!

Makkelijk te surfen en ontdekken. Tot nu toe geen klachten. Wel af en toe goed zoekeb. Zoals andere bepaalde extra pakketje aanvinken dat kan alleen na de bevestiging van boeken via de app. Maar voor de rest is het wel overzichtelijk.

Uitstekend! Heel goed geholpen!

Ik ben heel goed geholpen door Joyce. Zij doet alles wat in haar vermogen is om mij te helpen!

Snel en overzichtelijk

Snelle en overzichtelijke manier om reis te boeken

Verwarrend

Het boeken ging redelijk makkelijk. Maar ik vind het echt apart dat er geen reisbescheiden zijn opgevraagd.

Lekker makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Prijsstelling zeer misleidend en incorrect

Prijsstelling zeer misleidend en incorrect. Komt achteraf 300 euro bovenop de prijs per persoon die aangegeven was. Onfatsoenlijk en mogelijk juridisch incorrect. Klantenservice via facebook vervolgens zeer slecht te bereiken en met zeer slechte antwoorden.

Goeie website

Mooie beschrijving en foto's

Zoals altijd vakkundige adviezen en afspraken nakomen

Snel gevonden

We wisten wat we wilden maar hebben echt weken gezocht , Tui had een mooie reis staan die precies bij onze wensen paste. Alles in een reis , we vliegen 13 September.......erg benieuwd

Alles duidelijk

Zeer goed te woord gestaan en een goede uitleg. Dus zeer tevreden!

Het boeken vindt mijn echtgenote "verslavend"

Het boeken ging zoals altijd vlot. De enige kleine problemen zaten bij het imbrengen van de gegevens op de site bij Transavia. Maar ook dat werd prima opgelost door Transavia

makkelijk boeken

Overzichtelijke website die makkelijk in gebruik is

Overzichtelijk eenvoudig te boeken.

Duidelijke omschrijvingen en eenvoudig te volgen met boeken.

Boeken gong goed, met reserveren van een stoel worst ik doorverwezen naar Google play voor een betaling met ING, beetje uit de tijd

Zeer gemakkelijk

Zeer overzichtelijk en eenvoudig te boeken. Alleen jammer dat je apart de stoelen en koffer voor de vlucht apart moet

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk