Met TUI ga je relaxed op vakantie!

Fijne reisorganisatie, En een goede service!

Heel goed

Makkelijk

Het was makkelijk om stoelen te reserveren in de comfort klas en te betalen

Kost veel tijd!

Het was heel lastig om een vakantie te vinden die nog beschikbaar was voor de gewenste periode. Met een kamer die voldeed aan onze wensen. (Wij een gezin van 4 personen 2x volwassen 1 kind van 14 en een kindje van 1. Wij zochten naar een kamer waar we met ze alle in zouden kunnen. Maar die beschikbaarheid filtert de site niet gelijk.

Duidelijk en inspirerend

Het is makkelijk om boeking te maken. In eenvoudige stappen voltooi je het proces.

Goed en prettig uitzoeken

Informatie is duidelijk en to the point

Complomenten aan TUI

Duidelijk. Aantrekkelijke website. Veel info. Voelt goed. Goede service.

Onze eerste keuze voor een vakantieboeking

Veel keuze in goede en betere hotels

Tui is super

Dit jaar voor de 2e keer geboekt bij Tui ook omdat de prijs aantrekkelijk was maar zeker ook omdat bij jullie de transfer erbij zit en de site snel en duidelijk werkt

Prima!

Duidelijk alles omschreef. Makkelijk te boeken.

Wegens plotseling op laatste moment pas besloten op vakantie te gaan en TUI gaf mij deze mooie kans!!

Makkelijk

Het boeken van onze reis ging vrij makkelijk. De site is soms wel wat sloom!

Goede website met ruim aanbod

De negatieve ervaring was, dat tijdens het boeken de prijs omhoog ging zonder dat ik wat toevoegde. Ik vind dit een vorm van misleiding die niet past bij een bedrijf van jullie statuur.

Mijn vragen werden deskundig bea twoord en problemen werden serieus aangepakt. Onze l vakantie lokatie stond namelijk niet op de site best lastig als je privé transport wil hebben. Maar als is opgelost.

Wederom fantastisch geholpen door Robin

Bewust gegaan op een dag waarvan ik weet dat Robin er is; voor mij is hij hét gezicht van Tui Bussum! Zoals altijd zeer vriendelijk en meedenkend door hem te woord gestaan. Hij heeft elke keer weer alle tijd, geduld, een luisterend oor en goede info/adviezen. Daarom ook bij hém geboekt; ipv thuis via internet.

Geweldige prijsticket, lekker eten, goeie service

Topservice van Mark Tui Utrecht

Denkt met je mee en gaat zelfs in de avond door om je de beste service aan te bieden

Degene die ons heeft geholpen was klantvriendelijk en klantgericht. Ze heeft heel snel een geschikte reis voor ons geboekt.

Prima.

Professionele vriendelijke benadering.

Heel prettig en professioneel

De medewerker, Norbert, heeft ons heel deskundig geïnformeerd over onze reis naar Curacao. Hij is er zelf al geweest waardoor hij ons leuke tips heeft gegeven over de verschillende dingen die er te zien zijn. Ook de leuke baaitjes en restaurants en dergelijke. Top! Hij heeft op een ongedwongen manier het hele boekingsproces met ons doorgenomen, waardoor we ook echt het gevoel hebben dat het onze eigen keuze was. Hij kwam hierbij heel professioneel op ons over.

eenvoudig, maar overzichtelijk

overzichtelijke, eenvoudige site. Jammer genoeg dubbele boekingskosten voor één retour. De link naar een ideal betaling is niet best, nu al 2 keer een dubbele afboeking meegemaakt (zowel bij een ticket boeken, alswel een stoelreservering). Wordt via de klantenservice weliswaar snel opgelost, maar toch

Werkt perfect

Boeken gaat heel simpel en tui app is top

vriendelijk geholpen in de winkel

netjes te woord gestaan in de winkel

Makkelijk

Door de filters is het eenvoudig om de juiste keuze te maken.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk