Vriendelijk duidelijk en prijs aangenaam verrast.

Via Tui meerdere malen geboekt. Vriendelijkheid ten top op locatie Valkenswaard en correct geholpen,ook tijdens slechte ervaringen op bestemming.

Moeilijk

Waarom moeilijk en dan toch 5 Sterren? De keus was namelijk zo groot. Wel makkelijk te boeken, zeker met enkele dagen bedenktijd.

Goed maatwerk

Vriendelijk en maatwerk!

Reservering snel en duidelijk geregeld.

xxx

xxxxxxxxxx

Onvertrouwbaar

Bij elke keer alles in vullen verschillende prijzen dus naar ons vestiging in almelo.hier waren de prijzen nog hoger en krijg andere advies bijvoorbeeld dat we niet kon vliegen van amsterdam terwil via de app wel.we gaan ook all inclusive maar krijg geen 1x a la carte ? Ben ook merdere keer met tui op vakantie maar vrees dit word het laatste.

Eenvoudig zoeken naar goedkoopste vlieg data

Je kan eenvoudig zoeken naar de goedkoopste heen en terugvlucht, wat prettig is. Ik had alleen liever transparantie gehad over het volledige bedrag, zoals wat de bagage tarieven zijn en stoelreservering al voordat je de vlucht definitief boekt.

Gewoon prima, luisteren goed naar je wensen, en toen naar tevredenheid geboekt.

Makkelijk en overzichtelijk

Alles perfect om one line te boeken

Makkelijk en zeer handig om een reis te boeken , misschien een tip om reverenties te kunnen te vermelden bij een boeking (voorstellingen en verlangens ) bedden , hoogte ,zwembadzijde ?

Door scheiding alles netjes omgeboekt en tickets bijgeboekt, het was geen enkel probleem. Bianca van reisbureau tui Gouda! Topper en super bedankt!

Heel makkelijk

Genoeg keus op de website en de prijzen zijn redelijk goed. Schoonfamilie ( wonen in Engeland ) vroeg of we ook naar Kreta wilde komen en wij hebben gezocht of hetzelfde hotel beschikbaar was en dat was het geval. We gaan nu dus met z’n vieren naar Kreta in oktober en All-inclusieve. Boeken was geen probleem. Hopen dat we een kamer niet ver van elkaar kunnen krijgen.

Goede service bij TUI Elst

We werden zeer prettig geholpen in een ontspannen sfeer en alle mogelijkheden werden goed belicht. Ook namen ze ruimschoots de tijd voor ons. Ik kan ze enorm aanraden en véél fijner gevoel dan alles online te reserveren.

Géén STER reclame nodig…

Geen omkijken ná de boeking….

Duidelijk en zeer gebruiksvriendelijke site!

Nog nooit eerder zo snel en in makkelijke stappen een vliegticket gekocht!

De app werkt niet goed

Veel moeite moeten doen, vanuit de app kan niet alles. Dan moet je weer naar de website en dat is erg lastig. De website is niet goed te gebruiken op een telefoon, dus dan heb je weer een laptop of ipad nodig. Tui heeft de ict niet goed geregeld

So far so good

Boeken ging ok, alleen de vraag om assistentie die ik nodig heb op de luchthavens vind ik onduidelijk en zou ik graag bevestigd zien

Duidelijk en een overzichtelijke site

De eerste keer dat ik geboekt heb bij TUI zal zeker niet de laatste zijn.

Al heel vaak met Tui op stap.

Goede ervaring,

Super geholpen

Oké

Makkelijk boekbaar

Was duidelijk

Bork n makkelijk, maar die mails daarna….

Ik word een beetje gek van al die mails. Ik ga pas over een half jaar weg.

Super!!

Boek al jaren via Tui en maak regelmatig gebruik van de app. Alles duidelijk, gemakkelijk en super snel.

Wij boeken jaarlijks bij tui

Onvolledig

Helaas moet ik constateren dat er geen mogelijkheid is separaat de gewichten van de koffers voor 20 of 25 kg.te boeken,of beide 20 of 25 kg maar niet 1 25kg de ander 20 kg .doe daar wat aan.!!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk