Prima geholpen

Goed geholpen, alleen lang wachten voordat we geholpen werden ( weinig personeel)

goede website, vergelijkingsmogelijkgheid binnen het aanbod en makkelijk proces om te boeken

Dik in orde

Voldoende info, goed bereikbaar

BussinesMan

Bussines

Goed op een ding na.

Waarom moet een Tui app aanmaken als mijn reis er toch niet in komt

De app is vreselijk

Via de site kan ik bestellen, maar danwordt ik door verwezen naar de app. Daar zou ik alles kunnen regelen, alleen hebben we een cruise geboekt welke niet op de app geactiveerd is. Dus kunnenwe niets regelen qua vlucht ed.

Slecht

Op 6 september had ik mijn boeking klaarstaan. Ik moest nog wat checken, ging even terug en vervolgens was de totale prijs € 600,- duurder (2.000 ipv 1400 euro)… Toch geboekt, maar zeer ontevreden en heb er nog steeds een slecht gevoel over.

Positief en snel geregeld

Mooie accomodaties en vliegen met tui is geen straf

Boeken gaat goed

Ik heb wel even moeten zoeken hoe de Tui app als je het weet kun je alles zien. Super

Altijd goede ervaringen met Tui

Overzichtelijk website… makkelijk en overzichtelijk een reis te boeken. Altijd goede ervaringen gehad met Tui. Wij zijn trouwe Tui klanten

Duidelijke informatie en klantvriendelijke toegang.

Effectief een reis kunnen boeken.

prima!!

Duidelijk, logisch en makkelijk

Vreemde mentaliteit

Ik ga op vakantie met mijn kinderen mijn zoontje is net 1 geworden. Ik belde met de klantenservice om een campingbedje te reserveren. Dit was echter niet mogelijk. Het kon zijn dat er ter plaatse geen bedjes zijn. Wil ik gegarandeerd een bedje moest ik deze maar zelf meenemen en extra bagage bijboeken. Nu is het uiteraard zo dat je al mega veel mee hebt met kleine kinderen dus een extra bed ik daarbij niet te tillen. Deze medewerker heeft geen kinderen denk ik

Informatie is goed te vinden.

Snelle bevestiging van reis en boeking.

Goede telefonische ondersteuning en makkelijk boeken

Duidelijke website.

Heb deze vakantie al vaker geboekt. Lekker met dochter en kleinzoon in februari naar de zon. Gaat altijd goed. Goeie duidelijke website.

Prima reis

Jammer dat TUI niet het hele jaar naar Hurghada vliegt

Het is toeval dat ik bij jullie geboekt heb maar ben al eerder met jullie weg geweest naar Spanje ik heb hoofdzakelijk geselecteerd op het hotel brisa in benidorm ben daar al meer geweest en in januari is het daar maar 16 17 gr voor mij genoeg daarom heb ik de komplete rijssom maar gelijk voldaan in goed vertrouwen.

Geen volledige boeking in een keer mogelijk !

Ik boek bij Tui en vlieg met Transavia. Ik kan dan bij Tui geen ruimbagage boeken. Dat vind ik heel onlogisch. Jullie boeken toch ook de vlucht voor mij. Ik kan dan ook niet meteen zien wat de kosten zijn. Dit is slechte service en vandaar het cijfer 5

De tui app en de website sluiten niet op elkaar aan

Alles op de app: klopt echt niet Gegevens 3 x invullen , het is totaal onduidelijk waarom gegevens niet ingevuld kunnen worden. Elders wordt er uiteindelijk gezegd dat het pas 3 dagen van tevoren ingevuld kan worden., vervolgens blijkt het pas 24 uur van te voren App en de website zijn niet gesynchroniseerd.

Overzichtelijk en makkelijk te boeken

Vakantie uitzoeken en boeken doen we al jaren bij Tui. Makkelijk alles in één en heel overzichtelijk.

ik kan alleen het boekingsproces van TUI beoordelen

site vond ik niet altijd logisch, ik ben gewend om reis, hotels, auto en ruimbagage in een keer te boeken maar moest na enige omzwervingen naar de transavia site.

Prima maar niet heel klantvriendelijk

Goede duidelijke website met veel informatie, fotos en ervaringen. Maar helaas is het klantcontact center erg moeilijk te bereiken en daar krijg je ook geen excuses voor als je anderhalf uur in de wacht hebt gehangen vanwege een fout aan de kant van TUI.

feel betrayed

i had for the very first time with TUI websites a terrible experience. Changes have been made to the website that you type a departure airport , by default it will give you as well, with no notice, all the closeby airport to the one you typed. my departure airport was Amsterdam , so I basically look at the time of departure and price when makig my selection. I ended up buying a flight ticket departuring from Liege ( Belgium ) and thanks I realized om time I could make the change ( at the cost of 195 euros more ) om time . I felt cheated by the website. I could not possible understand why If I type my destination airport AMSTERDAM , the website without advising in front , will give the customer also other airports even in other countries . I have made my complaint and I am waiting for a reply . I feel like this is mesleading information .

In een woord geweldig

De boeking wilde niet zo vlotten,,maar voor sluitingstijd Was het toch gelukt.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk