Ik vond gelijk wat ik zocht.

Prettige website, overzichtelijk, makkelijk te boeken.

Zéér correct

Altijd correcte informatie op de site. Bij problemen direct hulp. Zelfs bij terugbetalingen zijn ze supersnel. Ga al jaren mee met tui en blijf dat doen ook. Doe zo verder.

goed gelukt

langere tijd gezocht achter een goede prijs voor het hotel dat we hebben uitgekozen, uiteindelijk toch geboekt, wel spijtig dat er geen kamers waren zonder zeezicht want die zijn goedkoper

Jammer dat Tui niet meedenkt

Omdat de reis die ik geboekt had op 24 sept 2023 3 dagen na mijn boeking €900 goedkoper werd aangeboden heb ik contact opgenomen. Helaas willen ze op geen enkele manier meedenken om tot een bevredigende oplossing te komen.

snel en goed

Goed overzichtelijk

Boek al enkele jaren mijn pakket reizen bij tui en altijd naar tevredenheid

Prima te regelen

Goede site alles goed en makkelijk te boeken

Snel

Snel Kunnen boeken voor goede prijs

Goed geregeld en duidelijke foto's

Uitstekende service en fantastiche reizen

Wij hebben via TUI een pakket reis naar Rhodos geboekt. Alles was super geregeld. Vluchten, transfers, en het Hotel waren uitstekend geregeld. Wij bevelen TUI zeker aan.

Gemakkelijk, duidelijk en dus goed.

Boeken van de luxe is nu weer terug in on-line boeken en dat maakt het wel sneller en eenvoudiger.

Probeer het nog een keer

Vorige keer naar Curaçao geboekt met tui, dat was een hele slechte ervaring. Lieten ons staan op ons ressort omdat ze te vroeg waren. Misten hierdoor bijna onze vlucht naar nederland. Was 15.30u en er was niemand meer te bereiken vanuit tui. Ga het nog een keer proberen, hopelijk gaat heg deze keer beter

Ik boek graag bij Tui

Prima website, duidelijke stappen om te volgen bij het boeken!

zoals altijd prima

al vele malen via tui geboekt, nog nooit problemen gehad, vragen worden altijd vlot beantwoord. vind het zeer aangenaam om zo te boeken. boeking is duidelijk en ook de extra kosten worden gelijk mee genomen. ook de service op de bestemming is prima

Efficiënt en snel

Makkelijke en handige manier van boeken met alle informatie nodig

Snel en accuraat

Prijs kwaliteit verhouding goed

Duidelijk en snel en overzichtelijk

Boeken gaat snel en is duidelijk en overzichtelijk.

goed en niet moeilijk

het is niet moeilijk om een vakantie te boeken

Tui is altijd goed, ze doen wat ze beloven.

Wij boeken al jaren onze vakantie's bij Tui omdat alles goed geregeld wordt.

Super fijne ervaring met Tui

Eenvoudig plannen en boeken

Eigenlijk niets toe te voegen aan de korte tekst, dit moet iedereen kunnen doen.

Fijne brekingssite, maar kan nog beter

Prima om uit een breed aanbod van bestemmingen te zoeken. Wel jammer dat je soms adults-only hotels krijgt aangeboden als je reisgezelschap kinderen bevat. Ook jammer dat je tachtig keer de leeftijden van je kinderen moet invullen.

Snel en makkelijk online boeken

Online boeking gemaakt maar eerst telefonisch contact gehad over een speciale wens die wij als gezin hadden. Prima advies gekregen en de online boeking afgerond. Alles makkelijk en helder beschreven zodat je snel door het proces heen kunt.

Ik heb al ervaring met boeken van tickets!

Altijd duidelijk en goed te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk