Medewerkers was geduldig

De boeking kon ik niet voortzetten via de app en website. Doordat mijn limiet voor overboeken niet hoog genoeg stond. Ik moest het verhogen en het gaat 1 dag overheen. Toen had contact genomen met klanten service en kreeg een vriendelijke mevrouw .... aan de lijn. Haar naam ben ik vergeten. Hoop dat u kan achterhalen wie mij geholpen hebt. Ik zou willen dat meerdere zulke behulpzaam waren. Super bedankt voor de goede service. M. Quammie

Betrouwbare, goed georganiseerd reisbureau

Gaan al jaren naar volle tevredenheid met TUI op vakantie en hopen dit nog jaren vol te houden.

Perfecte uitleg en gebruiksgemak

Een kInd kas de was doen, zo makkelijk is de digitale weg via welke je een vakantie en overige diensten kunt boeken of reserveren.

Gebruiksvriendelijk

Nvt

helemaall ok

helemaal goed.

Zeer goede en gebruiksvriendelijke manier om te boeken

Het boeken van de reis verloopt heel makkelijk via de TUI WEBSITE. Ik vond ook alle info zeer overzichtelijk terug die ik nodig had voor de reis. Via MIJN TUI en zeker met de app kon ik vooraf, maar ook tijdens de reis, steeds info vinden en krijgen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over eventuele wijzigingen. De app is echt gebruiksvriendelijk en zeer handig. Bij een vraag toen ik ter plaatse was, werd ik ook vriendelijk en snel geholpen via telefonisch contact via de customer service. Ik ben enorm tevreden over mijn boeking bij TUI.

uitstekend

lekker makkelijk om alles thuis je vakantie te regelen En goede service ook erg belangrijk

Overzichtelijk en ruime keus.

Gelijk duidelijk wat reis gaat kosten. Je kan zelf kiezen uit de vluchten en tijden vanaf vliegveld naar keuze. Boekingskosten van €37,50 is aan de hoge kant. Verder tevreden.

Niet best

Boekte per abuis door internet dip op de site van tui 2 dezelfde vakanties volgende dag gebeld dame vertelde.dat ik een boete 530 euro moest betalen. Dit werd opgelegd door Transavia waren haar woorden. TUi hoofdkantoor gebeld moest mail sturen... Ik boek bij TUI lijkt mij.... fijn dat men men Transavia gebruikt maar ik boek bij TUI. TUI konden me niet helpen zelf contact gelegd met Transavia de dame nam ownership en heeft mijn probleem opgelost nadat ze tui heeft gebeld alle stress bij mij en mijn vrouw was eindelijk verdwenen Met vriendelijke groeten Gerard van Oss

Slecht

Mijn vakantie was heel slecht, overboeking naar andere hotel geadviseerd, 3 hotel door mij gevonden en gemaild , Totaal GEEN reactie van TUI! 6x heb ik TUi gebeld, beloofden van alles, maar niks meer gehoord.

Ging vlot

prima ging makkelijk.

Het boeken van ticket is vrij makkelijk gegaan. Alleen het betalen via I-Deal op telefoon ging niet. Dat vind ik een btje minder.

Een Ziggo-vertegenwoordiger heeft ons persoonlijk bezocht om te kijken of het bestaande abonnement nog passend was. Heeft ter plaatse een vernieuwd zakelijk abonnement geadviseerd en dat is dan ook afgesloten. De nieuwe apparatuur hebben we inmiddels binnen en de afspraak voor een monteur wordt gemaakt. Prima behandeling tot dusver.

Goede organisatie

Voor de 3e keer nu met TUI gevlogen en weer goed bevallen. De heenreis was helaas een verouderd type vliegtuig, maar de terugvlucht een nieuwe dreamliner (B787). Transfertransport van vliegveld naar accommodatie was perfect geregeld, ondanks dat er TUI medewerkers stonden aan de uitgang vliegveld om je door te geven welke bus je moest instappen, stond deze info ook al in de TUI APP. Eigenlijk heb je alles in de TUI APP staan. Er heerste een bustransfer-chauffeur staking in desbetreffend land, echter wij hebben daar niets van gemerkt. Appartement was echt 4 sterren waardig, klein & rustig, mooi gelegen, goed onderhouden en zeer nette bedrijfsleider en crew. Communicatie vanuit TUI is maximaal en bijna over alles wordt een mail gestuurd en in de TUI APP gezet. Dus TUI APP downloaden en gebruiken.

Kan beter

Zodra je wat langer, een minuut of 5, erover doet om info in te vullen, gooit de website mij eruit. Je krijgt een melding dat de pagina niet beschikbaar is en moet je opnieuw beginnen

Gemakkelijk en snel boeken.

We wisten al van te voren waar we naar toe wilden, zelfde als vorige jaren. Was dus snel te vinden en te boeken.

teveel busreis, weinig zien

De brochure schept te veel verwachting van de reis. Om 7 uur in een bus te zitten om alleen maar flamingo's te kunnen zien is wel heel erg lang. Het vogelpark wat in de brochure stond vermeld is maar 4 maanden in het jaar open. Dus op het moment dat ik er was was hij helaas dicht. En dan weer 7 uur terug reizen om het safaripark te kunnen zien wat ook veel belovend zou zijn vond ik niet beter dan beekse bergen in nederland. Jammer. Helaas was de reisbegeleiding ook ondermaats. Ik had verwacht meer over het land te kunnen horen. Er was te weinig tijd om alles te kunnen zien. Het was echt senegal in vogelvlucht. Mijn ervaring met het land was wel goed. Het zien hoe ze daar wonen en leven is een goed leer moment om tevreden te kunnen zijn met wat je hebt. Als je bedenkt dat het een rijk land moet zijn met grondstoffen. Is dit niet terug te vinden bij de bevolking. Al met al zou ik deze groepsreis niet aanbevelen, maar wel om een kijkje te nemen hoe het land en bevolking is. Een betere beschrijving van de reis doen met de juiste data wanneer er wel iets te zien is, en niet al te hoge verwachtingen van de safari doen. Heel jammer zoals het gegaan is. Het zou kunnen dat als je een ander moment met een andere reisleider de reis mooier zou zijn. Deze week was echt een verkeerde week. Oponthoud gehad vanwege dat de wegen vrijgemaakt moesten worden omdat de president er langs moest. Wat de 1.5 oponthoud gaf op de heen reis van de 1ste dag. Feestdag van Mohammed op woensdag zodat het erg druk op de weg was (wat de reis zowel heen als terug 2 uur langer deed duren) Vogelpark van oktober t/m januari alleen maar open is.

Betrouwbare site alleen geen overzicht met alle prijzen.

Het is een betrouwbare site alleen een overzicht met alle kosten over een bepaalde periode mis ik nog. Ik zou graag willen kunnen zien wanneer er naar toen gaan het goedkoopst is.

Overzichtelijk keuze van de beschikbare tickets

Makkelijk om tickets te boeken, wel bijzonder om te moeten bellen voor het later wijzigen van de stoelkeuze van standaard naar extra beenruimte

Eenvoudig om vakantie te boeken

Het is eenvoudig en vooral overzichtelijk om de gewenste vakantie te boeken. Als er dan eventueel nog een telefoontje achter op moet is tui snel te bereiken.

Binnen 2 minuten klaar met boeken

Simpel en overzichtelijk

Super geregeld

Ook voor een stedentrip doen ze echt hun best.

Goed reisbureau vriendelijk personeel

Overzichtelijk