weinig moeite

directe heen en terugreis naar Aruba geboekt voor goede prijs

Boeken van vakantie was eenvoudig, jammer van de auto

Het boeken van de vakantie (vlucht incl. verblijf) verliep eenvoudig. De website van TUI is duidelijk en overzichtelijk. Wat wel erg jammer was, is dat de auto die ik bij de reis heb gereserveerd, niet beschikbaar bleek te zijn. Als alternatief wordt mij nu een kleinere auto aangeboden, waarvoor ik hetzelfde moet betalen. Hierover heb ik mijn beklag ingediend bij de klantenservice. Ik hoop hierop een passende reactie te ontvangen....

Was goed, kan ik alle prijzen van een maand zien. Had probleem met vraag voor begeleiding als dat afgehaakt is kan je de volgende vragen over trap op en af niet beantwoorden, haal je het haakje af verdwijnen de vragen

Makkelijke en goed

Zijn goed.

Easy, duidelijk en overzichtelijk.

Super snel iets te vinden

Meestal is fijn.

Voor boeken moet je echt de tijd nemen.

Het boeken kostte geruime tijd door serverproblemen op de boekingssite. Betekent dat je op een later tijdstip weer opnieuw moet beginnen. Bij de helpdesk sta je 45 minuten in de wacht. De vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn maakte alles uiteindelijk weer goed. Het reserveren van twee stoelen bij de nooduitgang kost voor twee personen uiteindelijk 218 euro. Dit bedrag bestaat uit de reservering voor comfort stoelen, twee keer 65 euro, is 130 euro en twee keer reserveren voor stoelen bij de nooduitgang, vier keer 22 euro is 88 euro. Een beetje extra beenruimte wordt uiteindelijk duur betaald. Het is natuurlijk ieders keuze om dit wel of niet te betalen. Voor de rest uiterst tevreden over Tui.

Over het algemeen goede ervaring

Zelf boeken gaat eenvoudig. Afgelopen jaar 1x slechte ervaring gehad n.a.v. vakantie in nog niet gerenoveerd slecht appartement dat in geen enkel opzicht voldeed aan de foto’s op de website. Erg lang geduurd en veel energie gestoken in afhandeling klacht. Is uiteindelijk goed gekomen, maar gaf wel teleurstelling en frustratie in de vakantie. App werkt ook prettig, maar app contact wordt na verloop van tijd verwijderd.

Gemakkelijk te boeken

Voor alles wat je nodig hebt voor de boeking en vlucht staat het bijelkaar goed geregeld

Nog te ondervinden

Terug boeken duurt te lang . Tegenwoordig moet het sneller kunnen verder is dit mijn eerste ervaring

heel makkelijk te boeken

De hele boeking naar spanje volgend jaar,was binnen 5 minuten geregeld.alles was heel helder,en heel goed te volgen

Annuleren wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt

Ik wil mijn boeking (Boekingsnummer: 2692893785) wegens onvoorziene omstandigheden annuleren. Op jullie Contact Pagina (https://www.tui.nl/contact/) is nergens een direkt zichtbare link te vinden naar de pagina voor online annuleringen. Kennelijk vinden jullie het nodig om het zo moeilijk mogelijk te maken voor klanten om een boeking te annuleren. Ik ben toen maar tegen de chatbot gaan praten, die mij een of andere hyperlink gaf. Dit was het bericht van de chatbot met de link: "Online annuleren is alleen mogelijk als een boeking onder de Gratis annuleren regeling valt⁠. Voor alle andere gevallen kan de hoofdboeker telefonisch contact opnemen met het Customer Services Center of met de reisadviseur waar de boeking is gemaakt⁠.". Echter, wanner ik op de link naar de pagina "Customer Services Center" klik die ik via de chatbot heb gekregen, dan krijg ik een blanke, lege pagina met in het adres veld "about:blank#blocked". Ik weet nu echt niet wat ik moet doen om mijn reservering alsnog te annuleren. Kennelijk moet ik nu noodgedwongen mijn reservering via de telefoon annuleren. Omdat het nu zaterdag avond is, moet ik kennelijk tot maandag wachten om te annuleren. Waarom maken jullie het zo omslachtig en moeilijk voor iemand om een boeking te annuleren? Ik heb per se een verzekering afgesloten voor deze reis omdat het niet 100% zeker was of de reis doorging. Ik hoop dat jullie naar aanleiding van deze feedback alsnog contact met mij opnemen zodat ik mijn boeking alsnog kan annuleren en mijn geld terug kan krijgen,

Boeken was overzichtelijk

Kan na een week nog steeds de boeking niet toevoegen aan de mijn TUI app

Goede website

Geen enkel probleem gehad bij het boeken

Het is de eerste maal dat wij online geboekt hebben. andere jaren gebeurde dat steevast op het reisbureau van tui in Maastricht in het winkelcentrum Brusselse poort. Toevallig zag ik op de website dat ons hotel voor volgend seizoen reeds vrijgegeven was en toen ik zelf maar eens geprobeerd omdat wij een tijdje niet naar Maastricht zouden kunnen gaan. En dat lukte in no time.!!

Simpele procedure

Ging eenvoudig.

Boeken vlucht was eenvoudig. De app van Tui is ook handig. Alle gegevens bij elkaar op 1 plaats

Duidelijk en overzichtelijk

Boekingsproces is duidelijk en overzichtelijk. Veel informatie bij de pagina mbt de accommodatie. Geen “verstopte” kosten opgemerkt die pas bij bevestiging of betalen naar boven komen.

Werknemer is koning

Een lid van de technische dienst vliegt mee en heeft een hele rij voor zichzelf nodig. U kunt achterin plaatsnemen als u wilt wisselen van stoel met minder ruimte. Alle werknemers van Tui die meevliegen moeten altijd een rij voor zichzelf hebben met extra beenruimte zegt de stewardess met droge ogen. Flauwekul of bijzonder goede arbeidsvoorwaarden

Fijne website !

Mijn wensen zijn duidelijk te filteren en ik heb zo meteen datgene waar ik makkelijk een keuze uit kan maken. Ben erg tevreden , omschrijving accomodaties komen prima overeen met de werkelijkheid , de reizen verlopen altijd zonder problemen vanaf het vliegveld op de heenreis tot aan de terugreis en dat is fijn !

Irritant

Vóór, tijdens en na de bij Tui geboekte Mille Miglia reis werd bijna elke dag tui reclame voor nieuwe reizen gemaild. Uiterst irritant wanneer je reeds met Tui op reis bent.

Goede informatie

Ik heb goede uitleg gehad op het reisbureau en verder online de boeking gemaakt.

Eenvoudig

Voor mij eenvoudig boeken, want ik boek ieder jaar hetzelfde hotel in dezelfde periode

Bij tui vind ik altijd mijn vakantie

De site geef een goed beeld en de juiste informatie, wij reizen graag met tui

Gemakkelijk en snel te boeken als je al account hebt

Gemakkelijk en snel, maar wat fluctueren de prijzen. Je moet echt goed onderzoek doen. Dan kun je voor de goedkoopste prijs op reis.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk