Annuleren wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt
Ik wil mijn boeking (Boekingsnummer: 2692893785) wegens onvoorziene omstandigheden annuleren. Op jullie Contact Pagina (https://www.tui.nl/contact/) is nergens een direkt zichtbare link te vinden naar de pagina voor online annuleringen. Kennelijk vinden jullie het nodig om het zo moeilijk mogelijk te maken voor klanten om een boeking te annuleren. Ik ben toen maar tegen de chatbot gaan praten, die mij een of andere hyperlink gaf. Dit was het bericht van de chatbot met de link: "Online annuleren is alleen mogelijk als een boeking onder de Gratis annuleren regeling valt. Voor alle andere gevallen kan de hoofdboeker telefonisch contact opnemen met het Customer Services Center of met de reisadviseur waar de boeking is gemaakt.". Echter, wanner ik op de link naar de pagina "Customer Services Center" klik die ik via de chatbot heb gekregen, dan krijg ik een blanke, lege pagina met in het adres veld "about:blank#blocked". Ik weet nu echt niet wat ik moet doen om mijn reservering alsnog te annuleren. Kennelijk moet ik nu noodgedwongen mijn reservering via de telefoon annuleren. Omdat het nu zaterdag avond is, moet ik kennelijk tot maandag wachten om te annuleren. Waarom maken jullie het zo omslachtig en moeilijk voor iemand om een boeking te annuleren? Ik heb per se een verzekering afgesloten voor deze reis omdat het niet 100% zeker was of de reis doorging. Ik hoop dat jullie naar aanleiding van deze feedback alsnog contact met mij opnemen zodat ik mijn boeking alsnog kan annuleren en mijn geld terug kan krijgen,