TUI van reisorganistatie naar excursieverkoop
Wij boekten via ons lokale Tui-kantoor een reis naar Albufeira Portugal.
Bij deze reis boekten wij direct ook een huurauto en parkeren op Rotterdam Airport. Heel vriendelijk en behulpzaam. Top.
26 september vertrokken we. We hadden al een email gehad, dat de kluishuur op de kamer toch niet gratis was. Achteraf voor 18 dagen 40 euro. In het hotel waren ook gratis badhandoeken. Ook dit bleek niet juist. Kosten 6 euro per week per persoon. Is ook weer euro 36 extra.
Er zou geen bezoek gebracht worden aan het hotel door een hostes.
Dit bleek dan weer wel zo te zijn. De hostes bleek eigenlijk een excursie verkoopster te zijn. Want had je een probleem dan was ze daar niet voor. We werden niet teruggebracht van een excursie, zijn uiteindelijk zelf met een taxi naar huis gegaan. Na wat gedoe 2,50 euro "schadevergoeding" gekregen. Vraag over het terugbrengen van onze, via TUI, gehuurde huurauto in de nacht. Opmerking: daar kan ik niets mee want dat is een andere TUI-tak. M.a.w. zoek het zelf maar uit.
We hebben het ook geprobeerd via de TUI-app. Direct contact bij problemen. Als eerste reactie krijg je direct: Het is erg druk en de reactie zal dus langer duren. Daar krijg ik direct jeuk van. App-robots, ze hebben meestal ook zo'n lieve leuke naam, maar weten echt nergens antwoord op. Uiteindelijk krijg je dan een robot medewerker te spreken. Die lezen het verhaal half of slecht en reageren dan dus verkeerd. Waarop jij dan wat geirriteerd reageert (ook al omdat het vaak een ander is die dan weer antwoord. Maar wees gerust; je vraag lossen ze niet op. Want het antwoord staat niet exact in het scripboek.
Je krijgt na een excursie diverse berichten van TUI over: hoe het je bevallen is. Ook nog na bijna 3 weken. Als je wil reageren en op de link klikt, dan krijg je een foutmelding en kun je niet reageren. Tijdens je vakantie krijg je ook nog van die schattige: Het kan nog....en dan de excursie genoemd. Je hoeft niet mee met de hotel tranfer maar wordt er wel X-keren over bericht