Snelle service

Klantvriendelijk, ook de TUI medewerkers op locatie. Snelle oplossing en duidelijke uitleg.

Ontzettende goede ervaringen

Het boeken van een reis op de TUI site ging in juli zo soepel dat ik het voor november weer zo geboekt heb. Ook de app is geweldig. Alles overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Snel kunnen boeken contact wat minder

Jammer dat er een keuze menu is en vervolgens wederom een keuze menu dus vertraagd in het contact En rondreis wordt niet ondersteund door de Tui app

De boeking ging redelijk gemakkelijk.

De boeking ging redelijk gemakkelijk. Alleen als je met Transavia vliegt is het nogal omslachtig. Dit omdat je dan weer naar de site van Transavia moet en daar ook weer een account aanmaken.

Duidelijk

Het zijn duidelijke stappen waar je doorheen gaat. Als je informatie wil dan staat er ook bij veel dingen een i die je aan kan klikken voor meer informatie

Schandalig

Omdat TUI de vlucht niet zelf uitvoert maar heeft uitbesteed aan Transavia, betalen wij €100 per persoon voor de ruimbagage in plaats van de helft die TUI zelf rekent.

Redelijk

Ik vind het raar dat de boeking niet in mijn Tui app verschijnt

Een beetje primitief

Niet zo gemakkelijk. Waarom kan ik niet eenvoudig met de creditcard betalen, zowel de aanbetaling als de laatste termijn ( zonder dat ik daar zelf aan hoef te denken?). De bevestiging via mij tui vind ik ook niet duidelijk. Je krijgt zoveel mails dat je niet meer zit welke belangrijk zijn en welke niet. Ik vind het geheel tamelijk amateuristisch, ook de annuleringskosten vind ik erg onduidelijk. Waarom staat dit niet gewoon in de voorwaarden voor een auto reis? Waarom staat dit verborgen achter een link tijdens het boekingsproces op het scherm? TUI kan geen antwoord geven op de vraag wat precies de annuleringskosten en termijnen zijn.

Geweldig en zeer betrokken medewerkers

TUI heeft me keer op keer overtuigd met hun uitstekende service. Hun medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en ze bieden een breed scala aan reismogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, TUI heeft het allemaal. Een topkeuze voor je volgende vakantie!

Prettige website met duidelijke aanwijzigingen

Zeer eenvoudig om een reis via de website te regelen.

Erg goed geregeld. Het uitzoeken en boeken. Top.

Een prettige site om je bestemming uit te kiezen. In het begin allemaal wat veel maar de site went snel. Ook de afhandeling van de reservering ging prima. Alle gegevens in de app. Wat ons betreft is het vakantiegevoel begonnen.

Helder omschrijving ; duidelijk aanwizinf

Ging gemakkelijk

Prettig

Persoonlijk contact: prima

Via de website was vanwege een technische storing annuleren onmogelijk. Het telefonische contact de dag later loste alles weer op.

Boeken van de reis ging eenvoudig

Zo geregeld

Makkelijk om een vakantie te boeken

Dat het gewoon makkelijk te doen is om een vakantie te boeken bij Tui online.

De enigste waar transfer kosten niet apart erbij wordt gerekend. Het boeken gaat eenvoudig stap voor stap

Eenvoudige en heldere boeking

Gezocht naar rondreis Vietnam en een goede keuze gemaakt

Slechte service bij problemen

Tijdens het zoeken naar een vakantie wilde ik weten op wat voor bedrag ik uiteindelijk uit zou komen. Ik ben gewend dat er nog best wel wat bij de getoonde prijs bijkomt, zoals baggage. Hiervoor doorloop ik altijd alle stappen tot de laatste pagina waar je definitief kan boeken. Echter dit keer kwam de bagage optie maar niet. Achteraf bleek dat wanneer je via Tui boekt, maar vliegt met Transavia, je dit pas na de boeking apart bij kan kopen via Transavia. Ik wist niet dit dus bleef door klikken tot ik op de laatste pagina was. Daar bleef mijn telefoon vast hangen. Ik bleef verversen totdat hij het uiteindelijk weer deed en ineens was de boeking geboekt. Ik had het op dat moment niet eens door want ik was al terug gegaan naar de vorige pagina’s. Tot ik een uur later een mailtje zag van Tui “gefeliciteerd met uw boeking”. Ik logde weer in en kwam erachter dat ik niet online kon annuleren. De volgende dag opgebeld naar Tui en van alles geprobeerd, maar de boeking kon niet meer geannuleerd worden omdat Transavia de vlucht uitvoert. Niet een andere datum, niet annuleren en ook geen mogelijkheid tot uitstelling van betalen (voor 11-11 al aanbetalen). 100% van de vliegtickets en 30% van de reissom moeten wij betalen als we willen annuleren. Bij niet tijdig aanbetalen wordt dit gezien als annulering dus ook een fors bedrag. Ik snap dat ik waarschijnlijk in het verversen zelf ergens per ongeluk op de boekingsknop heb geklikt, maar dat het zo makkelijk gaat en er niks meer aan gedaan kan worden binnen een dag vind ik echt belachelijk. Hele slechte service van Tui, wat ik in de afgelopen jaren niet gewend ben van hen.

Altijd goed geregeld

Boeken al jaren via tui. Zijn dus ook al jaren tevreden over ze. Duidelijke reisleiding. Bijna altijd bereikbaar. Super

Altijd gowd

Boeken al jaren bij tui. Nooit geen klachten en altijd zeer goede service

Makkelijk en snel!

Simpel proces om te boeken. Voldoende en eerlijke informatie!

Makkelijk

Boeken met TUI makkelijk via de app.

Duidelijk

Worden netjes geïnformeerd

Prima ervaring met deze website.

Heel fijn dat je heel gemakkelijk een aantal opties kunt aanklikken en direct het resultaat ziet. Welke luchthaven, welke tijden, wat kost het.. heel prettig die opties en eindresultaten.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk