Slechte service

Eigenlijk geen ster, maar moest iets invullen. Zondag 5-11-23 online geboekt met vertrek 17-11-23, lekker nog een weekje naar Gran Canaria. Gelijk bevestiging ontvangen via diverse mails. 6-11 werden we savonds gebeld dat accommodatie niet meer beschikbaar was. We konden geld terug krijgen, maar we hadden dit natuurlijk niet zomaar geboekt. Pas 8-11 kregen we in de middag via mail een alternatief (nadat we diverse malen gebeld, gemaild hadden, zonder succes, steeds een andere afdeling gaat hierover....) Tot 9-11 16.00uur konden we op alternatief reageren. 8-11 hebben we savonds gekeken of t alternatief iets voor ons was, was natuurlijk duurder en andere plaats. Maar oké we wilden weg. 9-11 smorgens...een mail,alternatief was ook niet meer beschikbaar??? Hele slechte ervaring met de service van TUI, telefonisch kon er niets geregeld worden, kregen telkens te horen.... hier gaat een andere afdeling over. Als we dit de maandag 6-11 gelijk hadden kunnen regelen, hadden we nu op vakantie gekunnen of ergens anders kunnen zoeken. Maarja...

Goed geregeld!

Mogelijkheden voor boeking en snelheid

Uitstekend.

Duidelijkheid.

fijne site en nette service

Onze vlucht naar Rome werd vanwege de storm geannuleerd, het geboden alternatief was voor ons niet aantrekkelijk, we kregen de reissom vergoed en besloten een nieuwe reis te boeken met TUI naar Rome in december, fijn geholpen aan de telefoon, reis netjes omgezet.

Handig

Handig

Vakantie snel gevonden en geboekt

Gewoon goed, zoals altijd

Boeken via de website is altijd duidelijk en eenvoudig. (Via de app daarentegen is helaas een heel ander verhaal, daar begin ik nieteens meer aan.)

Fantastisch

De site is duidelijk en overzichtelijk.

Voor de last minute reis prima service en mooie prijs/kwaliteit verhouding.

mooi en overzichtelijk

alles duidelijk en correct

alles duidelijk en correct

makkelijke site, info volledig

Ik wist precies waar we naar toe wilden, gezien onze vorige ervari g. Boeken was daarom een eitje

Makkelijke website met een groot aanbod aan vakanties

Snel Duidelijk Veel info Gebruiksvriendelijk

Vlot boeken op een overzichtelijke website

De Tui website is goed opgezet. Hij verschaft heldere en vrij volledige informatie. De prijsopbouw is duidelijk. Het boeken gaat makkelijk. In vergelijking met andere touroperators verreweg de beste.

Duidelijk en gemakkelijk

Heb onze reis naar Curaçao snel en gemakkelijk geboekt. Alles duidelijk vermeld en in de app is ook alles goed zichtbaar.

is goed

Ging lekker vlot

Overzichtelijk en vlot door de boeking heen. Ik mis nog wel wat info over de bestemming en je moet de regeltjes goed doornemen om te ontdekken dat je alleen een basis handdoeken pakket krijgt. De meeste info heb ik gekregen door reviews op het internet te lezen.

Ik kon wat lastig op een specifiek hotel zoeken. Maar kon het door mij gewenste hotel uiteindelijk wel vinden.

Teveel marketingbull****

Het boeken is op zich goed te doen, jammer dat ik verplicht ben de tui app te accepteren, na de boeking krijg ik mails over nog meer vakanties, waarom? Hoef ik niet te werken?

Eenvoudig te boeken filters wat onhandiger

Boeken is geen probleem. Een juiste vakantie zoeken blijft lastig met filters en het juiste reisgezelschap. Daarna bij de betaling miste ik eigenlijk een email ter herinnering aan de betaling. Je moet zelf inloggen om te zien dat je nog gels moet overmaken

Snel en makkelijk

Een reis boeken via internet is snel gedaan en de informatie over de geboekte trip helder en duidelijk...

Duidelijk

Voor het eerst een boeking gedaan en het was duidelijk om dit op een goede manier te doen

Gemakkelijke en toegankelijke website

Snel beslissing gemaakt omdat het aanbod goed was en overige data in dezelfde periode al grotendeels volgeboekt waren.

Goed.

Netjes geholpen na probleem.Wil de overgaan naar Sunweb maar ben gebleven bijTui.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk