Goede en snelle service

Makkelijk te boeken via de website. Aan de telefoon goede en snelle service.

onze reservering is altijd met zorg en snel geregeld

als wij de site van Tui openen zijn wij er altijd gerust op dat alles naar wij op zoek zijn telkens weer goed zichtbaar en duidelijk is daar wij ook al verschillende keren met Tui gevlogen hebben, alleen maar super.

Gemakkelijk

Zeer toegankelijk, alleen jammer dat groepsreizen niet in mijn app worden ondersteund. Dit zou ik heel prettig vinden! Succes daarmee en dan sowieso 5 sterren.

niet anders dan bij andere boekingsbureaus. moet nog afwachten of de boekingen daadwerkelijk worden uitgevoerd!

Het is zo easy

uitstekend

duidelijke info op de website

Gecompliceerd

De vorige app was geweldig voor het boeken van vluchten. Nooit geen problemen. Alles werkte prima. De huidige site is een ander verhaal. Zo heb ik per ongeluk een vlucht via Brussel geboekt terwijl ik 20 minuten vanaf Schiphol woon. Blijkbaar moet je andere luchthavens uitvinken. Dat lijkt mij de omgekeerde wereld. Wil je meer luchthavens zien. Klik dan open. Hiermee 300 euro verloren. Volgende vlucht meteen luchthavens uit gedaan. Want geleerd. 50 kg bagage ingevoerd. Op vliegveld blijken dat er opeens 30 te zijn. 70 euro bijbetaald. Test gedaan en 50kg gaat automatisch naar 30kg. Lijkt mij niet de bedoeling. Vlucht drie net geboekt. Betaald voor een stoelteservering. Na het betalen crashed de site. Wel afgeschreven van mijn bank. In de check in de reservering niet te vinden. Nu over de vluchten zelf. Je betaald net zoveel als een vlucht naar Aruba. Curaçao of bonaire. De route ams-sid. Zelfde geld voor de tussenstop bestemming naar ams. Heen zit een deel passagiers minimaal 8 uur in een vliegtuig en terug ook via de tussenbestemming. Ondertussen zijn de vliegtuigen die nu gebruikt worden voor kortere bestemmingen zoals Egypte. Spanje en Griekenland. Dus geen entertainment en veel te krappe stoelen voor een lange vlucht. Via dakar of banjul is dat 9.5 uur. Het enige wat je extra krijgt is een droge panini omdat het verplicht gesteld is op lange vluchten. Kortom het is er niet beter op geworden. TAP lijkt nu de betere keuze te zijn helaas. Erg jammer nadat jullie door concurrentie transavia uitgeschakeld hebben. Daar krijg je wel waar je voor betaald. En dat is een goedkope vlucht met niets.

Altijd top!

Mijn ervaring met tui is altijd top. We boeken onze vakantie graag bij hun.

Duidelijk site

Alles duidelijk. Via messeger snel antwoord terug

Makkelijk boeken

Overzichtelijk aanbod van diverse hotels met duidelijke omschrijving van de faciliteiten

Goed is goed

stap voor stap

Makkelijk te boeken als app of site werkt

Helaas meerdere keren gehad dat site en app niet werkten, en dus boeken niet mogelijk was. Prijzen van reis stegen daarna dagelijks. Boeking staat nu wel online maar is nog steeds niet in te zien. Online betaling link werkte ook niet. Heel jammer. Boek al jaren bij Tui, maar het loopt niet vlot meer.

Boeken en bevestigen eazie pezie

De procedure was makkelijk te volgen.

Goede informatie, boeking ging snel.

Fijne overzichtelijke site, ik hoop dat de overwegend positieve reviews over de bestemming kloppen.

Compleet maar traag

De website is zeer compleet over het algemeen duidelijk alles de filters en selctie werken niet voldoende. Verder is de website en de app vaak heel traag.

Uitstekend!

Het boeken was erg duidelijk, de prijzen en het totaal pakket van informatie. Ik kreeg al snel de mail om het totaalbedrag te betalen en dat kon via een QR code link. Allemaal handig en goed geregeld, zin in de vakantie!

Met goed opletten prima te doen

Kende het online boeken al van eerdere vakanties met TUI. Klopt eigenlijk altijd.

Super simpele en overzichtelijke website

We waren op zoek naar zon in de winter en kwamen uit bij onze favoriete bestemming Bonaire. Er was voldoende aanbod om een lekker ontspannen vakantie te boeken en het was overzichtelijk met bijbehorende prijzen!

Makkelijk te boeken met zeer duidelijke aanwijzingen.

Snel geboekt voor een nette prijs!

De boeking was online snel geregeld.

Ruimte voor verbetering.

Het boeken van een vakantie is altijd prima, prijzen zijn ok, zoeken is gemakkelijk en boeken is een feestje! Het vliegen is een ander verhaal, service vind ik matig, ruimte is klein en de stoelverdeling is waardeloos, het zou leuk zijn als ik een keer samen met mijn vrouw de reis kan maken en niet een voorin en de andere achterin moet zitten. Maar ik moet niet zeuren want ik heb toch weer geboekt bij TUI.

Prima geholpen en goed geïnformeerd

Alles gaat vlotjes

kan alles vlotjes zien en alles is vrij duidelijk op de site

vakkundig

Vakkundig personeel en een overzichtelijke site. Makkelijk in gebruik.

tui is hulpvaardig als je het niet weet

tot nu toe hebben ze ons heel goed geholpen met het vinden wat voor ons prettige moet zijn

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk