Makelijk en vriendelijk

Zijn al vaker met Tui gegaan en altijd zeer tevreden geweest

tot zover goed

Graag willen wij wel ruim op tijd weten of we ook met een TUI toestel vliegen, ipv andere maatschappij

Ben zeer goed en vriendelijk te woord gestaan.

Goede service voor scherpe prijs

Voor derde achtereenvolgende jaar Dubai geboekt. Goede hotels voor concurrerende prijs. Zelf losse vliegtickets en hotel boeken is duurder. Vriendelijke klantenservice

Makkelijk

Vrij gemakkelijk om te boeken en extra's toe te voegen

Makkelijk

Je hebt ontzettend veel keuze en je hebt echt lage prijzen ik kan het iedereen aanraden! Want alles zit erop en eraan ideaal :)

Redelijk

De bedoeling van een pakketreis was volgens mij dat alle kosten erin opgenomen zijn. Waardeloos om tijdens de boeking te merken dat de ruimbagage niet inbegrepen is, en je deze pas na de boeking via transavia bij kan voegen. Kost nogeens €154 extra. Heel jammer dit.

Geen menselijke betrokkenheid bij de klant

Wegens een ziekenhuisopname met verdenking op hersenvlies ontsteking van onze twee maanden oude zoon hebben we onvoorzien onze reis moeten annuleren. Helaas geen enkele tegemoetkoming vanuit TUI. Ik kan tot op zekere hoogte policy wel begrijpen maar geen enkele tegemoetkoming terwijl hotel en vliegtuig stoelen gewoon weer in de verkoop gaan vindt ik gezien de omstandigheden getuigen van geen enkele menselijke betrokkenheid naar de klant.

online geboekt

Op zich werkt het prima. Jammer dat cruise vakanties niet worden ondersteund in de APP.

Duidelijk

Bolgen.

Overzichtelijk

Via de site simpel te boeken. Erg overzichtelijk

Snel geregeld!

Vaker met TUI gereisd; altijd prima bevallen!

Makkelijk te boeken. Overzichtelijke website

Goed, maar ik twijfel of ik wel (volledig) in de app zit?

Ik zie namelijk géén barcodes op mijn e-tickets (wel op mijn parkeervoucher;staat ook niet in de app) en kan ook nergens vinden waar ik, zodra dit kan, online kan inchecken?

Heel gebruiksvriendelijk

Het boeken was zo gedaan. Het gebruik van de app is makkelijk en het vinden van je vakantie is, door de duidelijke uitleg, plezier vooraf. Ervaren als makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Goed en overzichtelijk

Goed duidelijk en overzichtelijk

Gestroomlijnd

Erg duidelijk binnen nog geen 10 minuten keus gemaakt en geboekt

Makkelijk geen probleem

Super ontspannen zeer makkelijk geen probleem.

Geboekt in een wip!

Wij wisten welk hotel we graag hadden geboekt, dus alles ging heel vlotjes!

Zeer makkelijk boeken

De websitebezoek was zeer duidelijk met het maken van stappen voor de boeking En gelijk een bevestiging ontbanen

prima, makkelijk te regelen bij TUI

zie boven

Vlot geboekt....maar

Super reis geboekt. Ging vlotjes als je alle stappen volgt. Bij de reis zat een cadeautje om te fietsen in central park. Geweldig natuurlijk...helaas die was al vol. Een lekkertje dat een teleurstelling werd...

Klantvriendelijk en transparant.

Klantvriendelijk en transparant.

Ik ben niet heel tevreden

Ik boekte mijn reis en werd er uiteindelijk uitgegooid en toen ik daarna opnieuw boekte was de reis 150 euro duurder. Dit voelde heel slecht. De tweede keer lukte het verder wel.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk