Quick and easy

Makkelijk zoeken en boeken

Taal

Omdat ik geen Nederlands spreek, zou het interessant zijn als informatie en promoties via e-mail, de TUI website en app beschikbaar zouden zijn in het Engels of Portugees.

Kan stukken beter

Geen fijne app van Tui, nog veel te verbeteren

Makelijk

Makkelijk te boeken

Boeken eenvoudig informatie compleet

De info op de site was erg duidelijk. Boeken ging eenvoudig. Prijs ook goed.

Krap voldoende: onvoldoende alternatief geboden ivm annulering.

De Koningssteden-Marokko-reis van 8-12-23 werd geannuleerd, voor alternatieven werden wél reizen in 2024 genoemd maar niet die van 1-12-23 (die was €165 goedkoper).

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk, duidelijk en goed

Was oke

Degene die mij hielp,was net in dienst! Ging niet vlekkeloos,maar het is goed gekomen

Makkelijk

Door mijn goede ervaring met tui er voor gekozen om hier de reis te boeken.

makkelijk en goede informatie

zeer gemakkelijk te boeken, alles duidelijk uitgelegd

Goed en duidelijk

Goede vertrek en aankomstijden

Prettig en duidelijk

Fijn geholpen

Prettig

Prettige ervaring

Altijd betrouwbaar goede vakantie

Al jaren boek ik tevreden vakanties bij Tui, Betrouwbaar duidelijk en mooie ervaringen opgedaan

goed en snel

Hoet boeken ging snel en eenvoudig. De volgende dag nog telefonisch contact gehad voor een kleine aanpassing. Ging ook snel. Heel tevreden tot nu toe.

Boeken ging snel

Het boeken gaat snel en je hebt keuze uit diverse accomodaties, zodat er altijd wel iets bij zit naar je keuze.

Goed en een duidelijke site

Ik boek al mijn vakanties via tui site of reisburo

Overzichtelijke site

Het is/was mij eenvoudig om te boeken - geen moeilijke verwijzingen - direct na boeking alle gegevens toegestuurd zoals E ticket - Transfer - accommodatie - echt een prettige site en zoals vernoemd overzichtelijk !!

Gebruiksvriendelijk

Helder en transparant

Het programma is heel gemakkelijk te doorlopen. Wel hoop ik dat mijn nu weer geboekte comfortstoelen niet voor een 3e keer op een rij weer weggegeven gaan worden aan bijdehante ouders met kinderen die wel comfort boeken maar geen stoel reserveren omdat TUI bepaalde verplichtingen richting hen hanteert!! Ik reserveer niet zonder reden bepaalde stoelen in het vliegtuig...

Duidelijke site

Als je weet wat je van een vakantie verwacht en wat je wilt, dan is het vrij eenvoudig om een reis te boeken

Onoverzichtelijke website

Moeilijk om alles te vinden

zeer goede info en behandeld

TUI website gemakkelijk om te bezoeken en daaruit een boeking te doen en tevens de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen, ook nog gewoon in de TUIwinkel te kunnen betalen met een pinbetaling binnen de gestelde dagen na boeking per Internet Vorig jaar 2022 geboekt via de winkel (wel eerst opgezocht via de site wat we wilde) en nu voor het eerst alles via de site en betalen in de winkel

Was simpel en duidelijk om in te vullen wat je wenste te boeken.

Kreeg direct antwoord via mijn mail alsmede de vliegtijden van heen en terugreis en de vraag met evt extra's om bij te boeken

Gemakkelijk en duidelijke site

Dit is onze eerste boeking bij TUI. Alles was duidelijk en compleet. Prima informatie.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk