Prijs opeens omhoog

Vroegboekkorting opeens tijdens einde boeking met 500 euro omhoog. Bestond niet zeiden medewerkers, maar toevallig hadden we screenshots. Bestaat nog steeds niet, zeg tui. Gek genoeg zeggen ze daar zelf iets heel anders over in een brief naar het ACM waar dit soort praktijken aan de kaak gesteld werden. (https://nos.nl/artikel/2469194-reisaanbieders-misleiden-consumenten-op-grote-schaal-met-lokkertjes ) Geld kan je evengoed op je buik schrijven en het contact met tui klantenservice is om te janken, áls je iemand aan de lijn krijgt…

Onduidelijke prijsopbouw

Ik heb een sportreis geboekt. Ik vond de prijs Okay en de accommodatie lijkt me ook mooi tevens zijn er transfers naar circuit. Echter eerst kost de reis pp 400 dan blijkt dat je het evenement erbij moet betalen dan word de prijs 600 en vervolgens wil je een zitplaats en kost het 800 pp Wees gewoon duidelijk, een prijs en optioneel een betere plek. Ook de optie van een betere plek word te laat gegeven waardoor je snel afhaakt bij het reserveren.

Altijd goed

Heb vervelende ervaringen met Tui maar ik doe nog 1 poging

Paar weken bezig geweest met door jullie geannuleerde en wel door mij betaalde all in reis. Communicatie waardeloos, terugbetaling om te huilen en alternatief om te janken. Maar ik ga wel voor een inmiddels derde kans.

Goed overzichtelijk Goede beschrijving Al jaren geen problemen met boeken

Efficiënte website, goed vindbaar en mooi.

Prettige site, gemakkelijk boeken

Duidelijk

goede website en veel aanbiedingen qua prijs

Gezocht op de website van TUI naar wintersport reizen en veel goede aanbiedingen gevonden. Website is overzichtelijk.

Zeer en zeer slechte service

Mijn schoonouders verrast en pakketreis geboekt naar Curaçao. Dag later bellen dat er een fout is gemaakt en dat het hotel vol zit. Dan met hele domme alternatieven aanbieden voor twee oude mensen. Nu moet ik een (veel duurder) hotel gaan boeken, want kan het de kleinkinderen niet aandoen om ze niet mee te nemen. Vervolgens geen enkele korting of coulance geven op de vliegtickets vindt ik echt zeer en zeer slecht. Ook geen vervoer oid aanbieden en je je in je sop gaat laten koken. Weer zo’n groot en log lichaam die alleen aan geld verdienen denken en niet aan hun klanten! Nu al mijn gegevens doorgegeven, maar verwacht er eigenlijk niks van. Jammer!

Fijne webside

Heel handig dat de gegevens van onze vorige reizen automatisch naar voren kwamen . Wij reizen dit jaar wederom met onze vrienden ook hun gegevens waren nog beschikbaar en konden wij weer gebruiken

Goed om via internet te boeken

Via internet beter dan via een kantoor te boeken

Easy

We wisten al wat onze bestemming zou zijn (herhaling van de laatste boeking) dus hadden alleen maar een datum te prikken dat ons goed uitkwam. Rechtstreeks vanuit Adam en gunstige vliegtijden. Makkie dus.

Zoals altijd goed.

Ik boek al jaren bij Tui en ben tevreden met .in boekingen

Goeie zoeksite & fijne filter opties

Het zoeken op de tui site of tui app is super fijn. De prijs is gewoon de prijs en er zijn veel filter opties. Ook de sorteeropties vind ik erg makkelijk. Het boeken daarna was ook zeer eenvoudig. Omdat ik al een account had, werd bijna alles al voor ons ingevuld. We waren zo klaar met boeken. Tui is top!

Boeken en betalen gaat makkelijk, alleen jammer dat NIET kan terugvinden in mijn boekingen, bij navraag blijkt de reden te zijn omdat ik een pakketreis heb geboekt daardoor NIET zichtbaar in mijn boekingen.

Makkelijk en leuk

Snel een leuke vakantie gevonden.

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken duidelijke website

Top reis organisatie

Tevreden over TUI

Slecht

Ik heb op 10 -11-23 geprobeerd een reis voor 8 personen te boeken naar Rhodos. Na invullen van al de gegevens , kreeg ik een fout melding (4 keer dus) . Daarna gebeld met Tui, Deze mevrouw vertelde als ik 1100.00 euro meer betaalde voor duurdere kamers dan kon dit wel. Vond dit veel te duur. Daarna zijn we 4 keer een twee persoons kamer gaan boeken dit kon wel voor de gewone prijs. Maar betaalde toen wel 4 keer boekingskosten. Wil deze graag terug ontvangen. De boekingsnummers zijn 2692928730+8705+8717en 8692. Terug te ontvangen 112.50 euro. Aanbevelen ja als jullie het netjes afwerken.

Betrouwbaar en duidelijk.

Bij eerdere vakanties via TUI hebben we een goede ervaring.

Makkelijk boeken en concurrerende prijzen

Simpel en snel, dat is TUI :)

Simpel en snel, dat is TUI :)

omslachtig

vorige versie was duidelijker en klantvriendelijker.

Redelijk compleet

Ik vond het belachelijk dat de prijs van de reis welke ik graag wilde boeken met de dag hoger werd ik kon namelijk niet eerder boeken dat kost ons gezelschap 200 euro meer

Leuke complete reis

Compleet verzorgde reis met veel activiteiten. Locatie boven de poolcirkel, wat de kans op het noorderlicht vergroot. De TUI app werkt helaas niet.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk