Verwarrend

Boeken van een reis gaat best wel gemakkelijk maar de app sluit niet goed aan en er bestaat gauw verwarring over het boekingsnummer en het registratienummer Zo verliep de betaling moeizaam omdat de site waarop je kan betalen een andere site is dan waar de gegevens van die reis staan dat is erg verwarrend

nooit eerder meegemaakt

nooit eerder meegemaakt dat ruim 3 maanden van tevoren onze vlucht die verleden jaar in oktober geboekt is geannuleerd wordt,maar zijn dus wel tot een oplossing gekomen om de schade zoveel mogelijk te beperken door de vakantie met 1dag later te vertrekken, helaas andere tijden maar het is niet anders

Te veel email en wachtwoord

Ik onthoud me wachtwoord nooit, laat dat aub achterwegen . Ik heb geboekt en betaalt . Van al die extra vragen van u word ik machteloos en boos En steeds inloggen een drama voor mij,

Tui, steeds correct.

Tot op heden na vele vluchten met Tui nog nooit problemen gehad, een maatschappij die ik aanraad, m.a.w. prijs en kwaliteit zijn zeer goed en ik zal nog vele vluchten boeken bij jullie. Zo blijven dus.

Makkelijk en snel kunnen boeken

Wij waren aan het kijken voor een reis kwamen er niet uit en toen even bellen naar TUI en het was snel en goed geregeld

Men heeft me telefonisch goed geholpen om mijn probleem op te lossen

Zeer gemakkelijk te boeken

Fantastisch

Was makkelijk om alles te regelen online TOP

Slecht

Het hotel wat wij geboekt hebben, was overboekt. De alternatieven die wij kregen sloot absoluut niet aan bij onze wensen. Na dit meerdere keren aangegeven te hebben, hebben we zelf maar een alternatief gezocht. Alles verliep stoef daardoor ben ik zeer ontevreden met de service.

Tui heeft een mooi en breed assortiment. De site is goed.

Ik mis een filter voor prijs. Daarnaast is het zoeken om via de app te reis te voldoen. Dit kan veel klantvriendelijker

Boeken, goed de mails daarna irritant.

Boeken is makkelijk, maar geef ook aan als je parkeren erbij boekt, dat je die apart nog moet betalen. Wat niet lek is de mails over deze vakantie die al geboekt en betaald is steeds door jullie verstuurd worden deze mails gingen over de zelfde vakantie die we al geboekt hadden.

Gewoon makkelijk boeken

Gewoon makkelijk boeken

klacht over wijzigingskosten boekingsdatum

Geachte TUI, Door een vergissing bij het klikken op de verkeerde datum, werd ik gedwongen €800 te betalen om dit recht te zetten. Het is werkelijk teleurstellend en schrijnend dat er op deze manier geld wordt verdiend aan een simpele menselijke fout. Ik vind dit een kwalijke gang van zaken en een smet op het imago van uw organisatie. Ik verzoek u dan ook vriendelijk om deze situatie te heroverwegen en een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet,

Mooie website boeken ging probleemloos

vrij eenvoudig om iets te vinden

Doordat wij regelmatig een vakantie boeken vinden wij onze weg, doch nieuwkomers zullen zich mogelijk overspoeld voelen met reclame.

Boeken met veel fouten

Het boeken van onze vakantie ging vrij moeizaam. Eerst kon meerdere keren niet inloggen op de site, later kwam ik erachter dat het via een incognito pagina wel opeens werkte. Later bij het bevestigen van de boeking kon die de volgende pagina niet herkennen waardoor ik weer opnieuw moest invullen.. Na een tijdje is het dan eindelijk ook gelukt. Betalingen zijn via de app heel lastig te zien. Verder heeft tui veel opties en hebben ze het prima voor elkaar.

Betrouwbaar , prima dienstverlening

Top service !!

Zeer prettig

Tui is voor mij de nummer 1 altijd top geregeld en perfecte service ook als er tijdens de vakantie wat mis is, word je top geholpen!!!

Heel goed

Alles duidelijk en goed

was simpel te boeken.

Op het laatste moment!

Op het laatste moment geboekt. Soms duidelijke informatie daar tegen soms zeer onduidelijke informatie op de site. Uiteindelijk gaat het om een ding en dat is duidelijkheid. En een prachtige ontspannende vakantie.

Vreselijk samenwerking op klantenservice gebied

Tijdens mijn vakantie krijg ik een bericht dat mijn stoelreservering samen met die van mn dochter van 6 aangepast is. Zonder overleg terwijl dit ivm prive omstandigheden zo geboekt is. Reisleiding kan niet voor je doen, enige optie is om vanuit Caribisch gebied tegen enorme kosten tui te bellen. Ook dan wordt er niet voor je gedaan. Ook andere optie voor andere plek is onbespreekbaar. Belofte dat je belkosten vergoed worden is een rompslomp, bedragen onjuist en klachtenservice reageert niet op mails. Bel je tijdens openingstijden dan zijn ze er niet en onderling kunnen/willen ze elkaar niet attenderen op dat de klacht juist opgepakt moet worden, bel maar terug is boodschap. Zolang er geen bijzonderheden zijn dan is het allemaal prima, maar anders is de klantenservice ver te zoeken.

Reizen zelf zijn goed, de site is slecht

Het boeken op de site en hoe deze functioneert is van een laag niveau. Ik ben handig met smartphone tablet en computer. Maar de slechte opzet van de site, zoeken, boeken en bewaren zijn zeer onoverzichtelijk en slecht. Er is ook een verschil met de site en de app en dat zou niet moeten zijn. De app is zelfs slechter dan de site. Ik eindig net waar het uiteindelijk om draait en dat zijn de reizen naar verschillende bestemmingen en daar ben ik altijd tevreden over. Ik ga dan ook de laatste jaren één vaak zelf twee keer per jaar met Tui mee. Omdat de reizen goed zijn, neem ik de slechte site voor lief

Gemakkelijk en overzichtelijk

Mooi overzichtelijk en duidelijk in app. Duidelijke informatie.

Super makkelijk.

Iets lastiger om de stoelen enz.te boeken.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk