heel slecht
Ik ben verkeerd voorgelicht en Tui behandeld geen klachten over de eigen dienstverlening, ze behandelen uitsluitend klachten over de door hen ingehuurde dienstverlening. liegen onbeschoft gedrag, de hoorn er op gooien in de wacht zetten etc. WALGELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!
Geachte heer/mevrouw Renes, Van: Alex Renes <[email protected]>
Verzonden: woensdag 13 december 2023 19:20
Aan: Klantenservice TUI <[email protected]>
Onderwerp: FW: klacht met verzoek tot betalen schade reserveringsnummer DRVSQX vertrek 14-12-2023 Beste lezer,
Hier ben ik weer, zie mijn klacht hier onder van 28 november, het is nu na onze vakantie. Ik heb ook vandaag drie maal contact gehad met uw organisatie. In het derde contact ben ik (weer) na u verwezen. Ik heb weer eerst twee keer gebeld en ben niet geholpen of gehoord, maar doorverbonden waarna na een minuut of 5 muziek de hoorn er op gaat met de mededeling dat ik de verkeerde keus heb gemaakt. De dames geven aan dat ze niet kunnen helpen bij klachten over tui zelf. Ik moest (weer) het formulier invullen waarbij er geen klacht over de dienstverlening van tui kan invullen, maar alleen over de diensten die u namens anderen verkoopt.
De laatste doorverbonden persoon gaf aan dat ik bij u zonder aan te geven waarover de klacht gaat in een keuzeprogramma wel geholpen zou worden. (mijn tel nr is 0653463848) u geeft telefonisch aan dat mijn gesprekken worden opgenomen voor opleiding doelen. Dat is niet juist, maar luister het terug.
U verwijst in “mijn tui” naar sherpa en u li9nkt