Prima en simpel

Het boeken van een vakantie is heel goed te doen via de app.

prijs kwaliteit een goede keuze

1ste maal geboekt met TUI NL was goedkoper dan alle andere belgische touroperators

Al jaren een fijne reisorganisatie.

Wij zijn trouwe boekers bij TUI en vind het allemaal super, wat ik wel jammer vind is dat de prijzen steeds fluctueren!!!!!!

Gemakkelijk

Boeking was erg gemakkelijk

Goed geregeld

Dit is de 3e keer met tui op vakantie alles goed geregeld

Uitstekende service

Makkelijk, snel, duidelijke service. Ook telefonisch contact gehad, ook daarvoor een dikke 10.

Voldoende aanbod, redelijke prijs

Op zoek naar een short skivakantie uiteindelijk geslaagd via Tui. Zoeken was goed alleen niet mogelijk meerdere skigebieden tegelijk te selecteren. Dat maakt het omslachtig. Het aanbod is ruim en mijn data en duur lagen vast. Maar toch de juiste vakantie kunnen vinden.

Einfach und transparent

Von Anfang bis Ende volle Kostentransparenz

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne organisatie

Boeken van tickets gaat perfect. Jammer dat Tui geen Business Class heeft, wel deluxe dat wel dan. Geboekt naar Curaçao. Aandacht en hulp via Tui agenten is heel goed ervaren bij ern totale familie reis, alles de juiste kamer e.d . Buiten KLM is Tui de keuze .

Kortingscode

Het is een beetje jammer dat ik pas na het boeken van de reis op de hoogte wordt gesteld van de kortingcodes SALE23. Zou mooi zijn als deze code alsnog zou worden toegepast op de geboekte reis. Ben benieuwd nog iets te horen.

Snelle en accurate boeking met directe ontvangst van bevestiging.

Goed, grote keuze van vluchten en hotels en uitvoerige bevestiging met goed overzicht van vluchten, hotels en rondleiding.

Heel makkelijk om te boeken

Heel simpel om te boeken. Het enige nadeel is dat de app van tui geen rondreizen weergeeft

niet zo goed

Ik heb meerdere dagen achter elkaar geprobeerd om te boeken. Zie tot op de dag van vandaag mijn boeking niet terug in de App van TUI. Ik blijf het proberen met boekingsnummer etc. helaas

Gewoon goed

Duidelijke website en makkelijk

Eenvoudig te doen, prima workflow

Boeking gaat prima. Stap voor stap wordt alle in te vullen velden doorlopen.

Geannuleerd

Ik heb mijn boeking op tijd geannuleerd en op de website stond ook dat de vakantie geannuleerd was. Op de app kan ik mijn vakantie ook niet vinden dus geannuleerd. En als ik inlog staat er ( je boeking is helaas geannuleerd) Nu krijg ik een mail waarin staat u vakantie is over zoveel dagen. Dus ik voor de zekerheid bellen. En wat blijkt hij is niet geannuleerd tot mijn verbazing. En moet ik 30% annuleringskosten betalen.

Geweldig goed

Altijd netjes en goed behandeld

Tot nog toe erg tevreden. Duidelijkheid met boeken en goede informatie.

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, heldere informatie

Alles verliep vlotjes.

Duidelijk overzicht van de soorten reizen. Uitgebreide info over de reizen. Duidelijk gestructureerd. Stap voor stap begeleid tot de boeking

Prima te regelen in de app

Mijn vakantie geregeld via de Tui app Goed overzichtelijk.

Tot het inchecken van de bagage goed.

Omdat ik niet wist dat je je bagage bij een vlucht met Transavia niet meteen kon inchecken, kon ik mijn boeking niet afronden en moest ik eerst telefonisch contact opnemen. Nu ik de stukken van de boeking binnen heb, zie ik nog steeds niet dat ik mijn ruimbagage bij Transavia moet inchecken.

gemakkelijk en leuk

De boeking ging makkelijk en vlot. Graag de kamer indeling wat duidelijker aangeven voor een betere keuze.

Klantvriendelijk

Makkelijk te reserveren en klantvriendelijk.

Mijn boeking heeft mij zeer veel stress gegeven omdat ik geen omruilgarantie had

Ik boek al jaren mijn reis bij jullie maar dit had ik niet aan zien komen. Na het boeken heb ik jullie gelijk gebeld omdat ik een week eerder op reis wilde dan geboekt. Ik wilde mijn reis dus omboeken binnen 12 uur.! Omdat mijn vlucht met Transavia gaat kan dit niet. Vreselijke stress omdat ik 2 evenementen in de geboekte periode heb. Vind dit echt niet kunnen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk