Prijs op website niet kloppend met uiteindelijke prijs op factuur

Mooie vakantie geboekt! Helaas is de prijs per persoon, zoals vermeld op de website, niet de prijs per persoon die uiteindelijk op de factuur staat. Gemiddeld +/- 50€ pp duurder. Gebeld met TUI, zij constateerden zelfde kwestie maar konden het niet verklaren of verhelpen.

Alles prima verlopen tot nu toe .

Alleen begrijp ik de reclame niet van als je vroeg boekt dat je korting krijgt van 100 tot 400 euro . Die heb ik niet gekregen .

Zoals het hoort

Zo makkelijk om te boeken. Duidelijke prijzen. En hoge kortingen.

Redelijk

Een van de punten waarover ik verbaasd ben is dat bij het boeken men niet gelijk een stoel kan boeken. Vreemd ik boek comfort en toch moet ik maar afwachten of mijn echtgenoot en ik naast elkaar kan zitten. Beiden hebben we elkaar nodig voor een optimale fysieke en geestelijk functioneren.

Altijd raak

Onze vaste plek als we van een lekkere vakantie willen genieten. Duidelijk, eenvoudig en alles bijelkaar. Misschien elders ook goeie vakanties te vinden of scherpere prijzen. Wij gaan voor goed geregeld en duidelijkheid.

Boeken is nog nooit zo makkelijk!!

Al jarenlang boeken wij onze vakantie bij TUI online, dit gaat altijd naar volle tevredenheid!! Bij het online boeken kan je op je gemak alles rustig bekijken.

Duidelijke informatie

De informatie die gegeven wordt is duidelijk. Ook het boeken van extra's is makkelijk te doen

Moeizaam en onduidelijk.

Ik ben vaak opnieuw begonnen omdat de site vastliep. Ik wilde voor 3 personen boeken waarvan 1 persoon een andere heenreis maar wel dezelfde terugreis had. Steeds bij betaling liep het mis. Uiteindelijk 2 personen geboekt en mijn man zelf laten boeken omdat ik gestoord werd van het vastlopen en ook bang dat hij niet mee kon. Dus nee, Tui app is geen prettige ervaring. Ps. Ben wel blij met Tui hoor alleen niet met de app. Ik hoop dat er snel aanpassingen komen en uitgebreidere informatie. Dan zal ik het wel verder aanbevelen.

Was makkelijk te regelen

Ga al een paar jaar met tui nu voor het eerst ver weg ook dit was makkelijk te regelen met de tui site

Makkelijk en onbezorgd op vakantie

Het boeken op de tui app gaat super makkelijk. Alles is duidelijk en snel ingevuld. Ik vind het enige minpuntje dat je niet meteen je stoelen kan boeken. 30 dagen van tevoren en dan op de minuut af, komt vaak niet meteen uit

Ik vlieg een aantal keer per jaar naar mijn man op Bonaire en ben zeer tevreden onder de service en de makkelijke manier van tickets boeken. De vertraging is minimaal en de klantvriendelijkheid hoog.

Tui is een fijne reisorganisatie

Tui heeft een overzichtelijke website, waar je heel specifiek jouw voorkeuren kunt aanklikken. Breed aanbod en je kunt ook van meerdere luchthavens vertrekken. Net wat jou het beste uitkomt. In ons geval vanaf Eelde. Hoewel ik wel ben geschrokken van het grote prijsverschil. € 300,00 p.p. Ik snap niet helemaal dit enorme prijsverschil. Omdat ik slecht lange autoritten kan doen, heeft ons ertoe doen besluiten, om niet af te reizen naar Amsterdam of Eindhoven. Eelde is voor ons maar 25 minuten rijden. Wel een beetje zuur, dat je toch weer wordt opgezadeld met extra kosten als je wat mankementen hebt. Je vindt dit in alles weer terug. Wel als extra service, dat mijn rolstoel gratis mee mag. Enfin, wij vertrekken naar Gran Canaria gewapend met rolstoel en hopen op een zonnige week, zodat ik even mijn sores kan vergeten en mij kan voorbereiden op de komende operatie.

Duidelijk en helder

Duidelijk wat je boekt

Handig, het ging goed.

Topie

Goede uitleg en goed omschreven

Het boeken werd een aantal keer afgebroken

Het boeken werd een aantal keer afgebroken. Dat leidt tot onrust en frustratie. Op de ipad en de iphone kon ik geen geslacht aanvinken waardoor ik niet kon boeken. Op de laptop van mij en mn partner werd de boeking aan t einde afgebroken. Heel ergelijk allemaal. Toch vliegen wij door de service graag met TUI. Dit moet en kan echt beter.

makelijk overzichtelijk

makelijk overzichtelijk boek vaak bij jullie

Wel overzichtelijk maar als je met transavia vliegt moet je de bagage apart bijboeken. Verder kon ik mijn accomodatie wensen niet kwijt.

gevonden wat ik zocht

makkelijk, en overzichtelijk

Lekker overzichtelijk

Alles goed geregeld

snel en eenvoudig

het is in deze app makkelijk om te navigeren naar waar je wilt zijn.

Makkelijk en overzichtelijk

De eerste site waarop ik kijk als ik een vakantie boek is TUI. Duidelijk en overzichtelijk. Jammer vind ik wel, ook bij alle sites dat er niet als eerste keuze een Nederlands vliegveld wordt genoemd.

Door de filters makkelijk een passende bestemming gevonden.

Wij boeken vaker via de website van TUI een vakantie. Duidelijke info over de hotels. Door gebruik van de filters is jouw topvakantie gauw gevonden. Alleen bij de aangegeven reisdatum gaat het nog wel eens mis, en komen er ook hotels voor een andere boekingsperiode naar voren.

Prima website Overzichtelijk, hele ruime keuze in aanbod Daarnaast door de grote naam boek ik graag bij Tui ipv bij een andere, misschien goedkopere aanbieder. Beter iets meer en een goede service en aanbod. Een vakantie boek je voor je rust dus dan wil je dat alles goed geregeld is. En daar vertrouwen wij op TUI!

Snel

Online boeken is snel. Maar ga toch liever naar een tui vestiging

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk