Fijne website duidelijk omschreven, transparantie in kosten. Duidelijke foto’s erbij.

Alles gaat gemakkelijk !

Makkelijk, duidelijk, snel te boeken.

Bestemming is snel te filteren. Prijzen duidelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding

Simpel en duidelijk

Simpel en duidelijk

Alles prima in orde

Boeken gaat snel en makkelijk

Relatief gemakkelijk

Voor de 1ste keer online geboekt. Ging vrij vlot, maar je moet bij de pinken blijven ivm de kleine lettertjes… bv luxekamer ipv standaardkamer is extra bijbetalen per dag ipv volledige periode Voor de rest vlot kunnen boeken

Snel kunnen boeken.

Blij met deze vlucht en luxe plekken.

boeking met extra's moeilijk in één keer te volbrengen

Goede prijs-kwaliteit Veel en mooie keuzes wel wat problemen gehad om te boeken met extra's

De boeking is vlot gegaan.

Zoals altijd tot hiertoe zijn we zeer tevreden over TUI.hermine

Geweldige service

Mijn eerste keer met TUI. Heb 2 keer contact gehad. Snel iemand aan de lijn en goed geholpen. Ze denken zelfs nog 1 stap verder voor je. Fijne ervaring tot nu toe.

top, heel makkelijk

ik kon snel makkelijk boeken.Tui geeft regelmatig updates over de vlucht.

Gevecht met de website, weinig transpirantie

Wat een draak van een website. Zelfs als je precies weet wat je zoekt, waar je het zoekt, wanneer je het zoekt, is de website een gedrocht om tegen te vechten. Verder lijken de prijzen zeer ontransparant, waardoor je uiteindelijk (veel) hoger uitkomt

Makkelijker kan niet ...

Even snel een reisje boeken ... dat is bij Tui echt even snel ... website bezocht, ik wist wat ik wilde boeken, gegevens werden al uit het systeem gehaald dus ook al ingevuld. Checken en bevestigen. Zo hoort het tegenwoordig te gaan.

Van A tot Z super geregeld

Al 10 tallen jaren onze vertrouwde reisorganisatie. Diversen verre en mooie bestemmingen al bezocht. Voor ons een betrouwbare en fijne organisatie.

Duidelijk gevonden wat wij zochten.. voldoende informatie over de vakantiebestemming..fijn geholpen door Tui medewerker!

Als goed te vinden op de site

Goede overzichtelijke app

Prima en snel geregeld

We zochten heel gericht naar onze reis en hadden die op de TUI site snel gevonden.

Snel geboekt

Onze vakantie was snel geboekt omdat de website van TUI erg duidelijk was.

Site en app werken soms niet goed

Ik heb het totaalbedrag van de boeking voldaan via iDeal. Na de betaling kwam ik weer terug op de site van Tui. Daar kreeg ik de melding dat de betaling niet gelukt is. Het geld was wel van mijn bankrekening afgeschreven. Daarna contact opgenomen met de klantenservice en deze dame heeft mij gerust gesteld en de boeking op betaald gezet. Gevaarlijk dus dat je een melding krijgt van TUI dat de betaling niet gelukt is, terwijl dit wel het geval is

Makkelijk boeken

Makkelijk iets veranderen

Mijn verzoek is niet afgehandeld

Ik had verzocht om een hindoemaaltijd en een veganistische maaltijd. Dit is telefonisch toegezegd maar nog niet via e-mail bevestigd ondanks dat ik hierover gemaild heb.

Makkelijk te boeken

Prettige ervaring

5 jaar geleden was er ook niet zo goed

Vakantie (tussendoor) geboekt. Ging bijbetalen om wat later terug te vliegen maar tijden zijn toch veranderd. Zelfde heen reis.Dacht wat later te vliegen want kom uit nacht dienst ,toch ook veranderd. Je betaal een prijs,na 2 dagen gaat prijs omlaag,je krijgt geen verschil terug.

Altijd een onbezorgde vakantie gehad.

Zowel via online als via de meiden in Hellevoetsluis een probleemloze vakantie geboekt. Ik kijk wel bij de concurrentie maar we besluiten altijd met TUI te gaan vanwege de goede ervaringen. 10+

Goed leesbare informatie

Prettig