Het boeken was binnen een zucht geregeld

alles was goed

Tijdlijn

Bij ons met het boeken, vonden we de tijdlijn veranderen niet zo lekker gaan. We wilden bijvoorbeeld zien wat een dag langer blijven zou kosten. Gedwongen tot een standaard hebben we daar maar vor 8 daagse reis gekozen.

Makkelijk naar de zon

Duidelijke informatie, goed vergelijk baar met andere hotels, leuke korting!!

Alles in 1 app, fantastisch

Alles wat van belang is voor mijn reis, kan in 1 app geregeld worden

Makkelijk te boeken voor 4 personen voor 3 kamers. Nadeel vond ik wel dat je geen speciale wensen kon aangeven. Graag had ik de 3 kamers op dezelfde verdieping gewenst.

Werkt over het algemeen prima

Werkt over het algemeen prima

prima site en overzichtelijk

de site om te boeken is prima en overzichtelijk, sommige extra's moet je wel echt zoeken, maar het is weer gelukt.

Boeken bij TUI verloopt al jaren vlotjes

Reeds meerdere jaren boeken wij vanuit Belgie bij TUI NL omdet Morasol Suites niet in Belgie kan geboekt worden,dit verloopt altijd hee vlot.

Gebruiksvriendelijke site!

Het boeken van onze reis naar Turkije ging snel, en na het downloaden van de App verloopt alles naar wens!

Duidelijke website

T ging snel duidelijke website

Te doen

Je wordt wel eerst gelokt voor aanbiedingen en tijdens het boeken betaal je toch veel meer. Zeker voor de overnachtingen dat valt wel tegen. Verder kan je niet kiezen voor stoelen in het vliegtuig. In oktober ga ik met 2 zonen die erg lang zijn naar New York. Ben benieuwd waar zij hun benen laten tijdens de vliegreis.

Even zoeken.

Voor het eerst via Tui een reis geboekt. Ging allemaal redelijk snel. Was wel even wennen aan de site.

Ging heel makkelijk

Was heel makkelijk en duidelijk om de vakantie online te boeken. Heel tevreden over.

Duidelijk

Ik kan makkelijk vinden wat ik zoek en krijg dan ook duidelijk overzicht wat ik boek.

Prima te doen

Boeken ging heel soepel

Boeking vol moeilijkheden

De gewenste volgens internet vrije datum bleek 10 dagen lang niet boekbaar. Pas bij telefonisch overleg bleek dat de TUI computer alles fout meldde. Een week eerder zou wel kunnen. Die datum toen definitief geboekt maar de rekening was plotseling bijna euro 200,00 duurder. Weer telefonisch overleg. Gelukkig had ik een print screen gemaakt tijdens mijn boeking. Eerst werd mij gevraagd met mijn print screen naar het TUI kantoor in Nijmegen te gaan maar uw medewerkster kreeg ook die lagere prijs op haar computer. Tenslotte afgesproken dat de factuur gewijzigd wordt wat ook geschiedde.

Werkt prettig

Je word goed op de hoogte gehouden met alles

Hb niet zelf de ticket geboekt

Hb daarbij hulp gehad. Bn zelf niet zo handig met de computer

Makkelijk en duidelijk via de app

Mijn geboekte vakantie kan niet ingezien worden jn de app. Echt vervelend!

Klantvriendelijk

Overwegend prettig in te vullen, niet alle opties toegankelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

Alles duidelijk omschreven. Voor wijziging klasse huurauto vriendelijk geholpen. Zeer behulpzaam.

Tegenvallende functie van de tui app

Allemaal reclame voor de tui app. Die hebben we al jaren, nu een rondreis geboekt. En die kan je dan niet in de app toe voegen. Raar toch

De makkelijkste manier van Vakantie zoeken en boeken

Zeer gemakkelijk om je voorkeuren in te voeren waardoor er een mooie selectie komt met bestemmingen. Daarna is het ook eenvoudig om de lengte en periode van je vakantie te bepalen en je weet gelijk wat de prijs is van de gekozen vakantie.

Prima reisorganisatie

Goed aanbod, prima website, goede verzorging aan boord van het vliegtuig en fijne ondersteuning ter plekke.

Duidelijke pagina, makkelijk te boeken .

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk