Prima te doen

Het is voor ons de eerste keer dat we zonder een reisbureau boeken. Spannend of het ons straks gaat lukken met de tickets maar dat zal wel goedkomen. Leuk dat je alles met je Tui app kunt volgen.

Super goed geholpen. Netjes te woord gestaan.

Boeken gaat soepel en snel; account aanpassen gaat niet!

Het boeken van de reis en de informatie zijn prima. Geen problemen. Het aanpassen van je e-mailadres in je account is niet mogelijk. Dit is erg jammer. Er moet een nieuw account aangemaakt worden, waardoor alle eerder gemaakte reizen en overzichten verdwijnen. Dat moet toch anders kunnen!?

geweldig

Alles was snel en goed geregeld. Uitleg was duidelijk.

Boeking verliep als gewenst.

Simpel om te boeken. Vlug antwoords.

Goede ervaring behalve m.b.t. de TUI app

Ik krijg steeds push berichten dat je met de TUI app nog meer profijt hebt van je reis. Maar mijn reis kan helemaal niet in de app worden opgenomen. Dat op zich is al vervelend maar helemaal als ik steeds push berichten krijg om het te gaan gebruiken.

kei goed

Goed en duidelijk omschreven je kunt zelf alles boeken.

Boeken ging goed en geeft al een prettig gevoel van vakantie

De site geeft duidelijk aan wat je moet doen Alleen koffers boeken via Transavia was omslachtig

Zeer toegankelijke site en duidelijke boekingsprocedure.

De siter is gemakkelijnk te bereiken en het boeken ging mij zeer simpel af.

Top weer!

Simpel en snel gegaan zoals gewoonlijk!

Nieuwe site is bagger

Slecht, het heeft lang geduurd voordat ik door had hoe de nieuwe site werkte. Lastig om keuzes weer aan te passen if terug te vinden. Zelfs even overwogen of ik niet beter ouderwets via het reisbureau moest boeken. De selectie v je reisgezelschap bepaalt welke kamers je ziet. Erg slecht, onoverzichtelijk. Oude site van Tui werkt perfect, de nieuwe is een ramp.

Veel keuze in accomodaties

Makkelijke website

Geslaagd

Het boeken ging weer makkelijk als vanouds.

Eenvoudig

Boeken is vrij duidelijk

Boekingsproces is erg eenvoudig. Zin om te vertrekken! Al vaak bij Tui geboekt en dit heeft nooit teleurgesteld.

Gemakkelijk

Gemakkelijk te boeken

Snel en makkelijk

Makkelijke site en overzichtelijk

Mooie aanbieding

Ik moet nog gaan reizen. Erg (te)veel mails voor vertrek naar mijn smaak. Voor een ander misschien wel prettig

Was makkelijk boeken, maar soms zie ik bij betalingen af en toe niet alle creditkaarten tevoorschijn komen Bv. Amex komt niet altijd tevoorschijn bij betaalopties.

Gebruiksvriendelijk en telefonisch zeer attent

Gemakkelijk in te vullen en snel. Bij vragen krijg je een deskundige medewerker aan de lijn, die de tijd voor je neemt en zaken verduidelijkt en zowel op de reis als de wensen van je kamers ingaat (mijn vrouw heeft MS en wil het liefst beneden of zo laag mogelijk onze kamer)

Als je boekt wijst TUI je de weg

Goed dus

Makkelijk boekings proces

Makkelijk te boeken

Wij boeken altijd bij TUI. Vertrouwd en goed!

Teleurstellend

Tot mijn grote verbazing zag ik 5 dagen na boeken (én aanbetaling) dat er een nieuwe prijs stond bij deze reis: € 201,00 goedkoper! Kosteloos annuleren kon dus niet meer! De voorpret is daarmee behoorlijk gezakt!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk