Correct en duidelijk

Gemakkelijk prijzen en voorzieningen vergelijkb

Vliegreis was oké, hotel fantastisch prima service.

Eenvoudig te boeken

Simpel en complete informatie

Geen opmerkingen

Ging gemakkelijk online boeken

Snel en makkelijk te boeken

Veel keus en afwisseling

Het is supersimpel

Het was supermakkelijk om mijn vakantie te boeken.

Enigszins verrast dat we zelf de bag/stoel moesten regelen met Transavia

Vorige reis geregeld met Corendon en alles op hun site kunnen regelen. Niet tegen staande willen we graag de reis metTui ervaren.

Makkelijk

Makkelijk zoeken en snel boeken! Prima!

Goeie reisorganisatie

Meerder keren geboekt voor een scherpe prijs en met goeie kwaliteit

Mooie en duidelijke website

Al meerdere reizen met Tui gemaakt, altijd zeer tevreden.

website liep vast

Het kostte redelijk wat moeite om te boeken, helaas. De website liep steeds vast al ik de uiteindelijke boeking wilde plaatsen. Dus drie of vier keer al mijn gegevens moeten invullen. Gelukkig lukte het uiteindelijk wel.

Fijn en duidelijk

Het boeken was heel duidelijk alle prijzen stonden er netjes bij was heel fijn om via tui te boeken

Nooit problemen ondervonden

Erg goed en altijd correct en prettig behandeld.

Goed georganiseerd maar teveel mail

Jullie website is overzichtelijk en verbeterd. Zelfs de app begint het redelijk te doen hoewel er nog veel te verbeteren is. Waar jullie ogenblikkelijk mee moeten stoppen is het spammen van iemand die net een boeking heeft gedaan. Heel veel onzin mail waardoor de belangrijke informatie ondersneeuwt. Succes

Altijd goed, altijd tevreden

Ok

Duidelijk en vrij makkelijk te boeken

Duidelijk overzicht alles staat erin wat je moet weten

Snel en accuraat

Boekingsproces efficient

Boeken en aanbod fijn. Daarna veel spam

Na het boeken veel e-mails en berichtjes over de app, extra's om te bepalen en enquêtes.

Makkelijk te vinden en te boeken

De website werkt niet!

Vanaf het moment van boeken komen we via de site niet verder. Vervolgens hebben we er een dag over gedaan om telefonisch contact te krijgen. De mevrouw aan de telefoon was wel zeer vriendelijk, begripvol en bereidwillig. Via haar zijn de stoelen gereserveerd met extra been ruimte. Op de app kunnen we dit alles niet terug vinden. We hebben een mail gekregen dat de e- tickets klaar stonden maar ook hier kunnen we niet bij. Dus dat wordt weer bellen?????

Lekker makkelijk

De prijs is een stuk aangenamer dan zelf een vlucht en overnachting uitkiezen en alles is snel geregeld

Zeer gemakkelijk

Het boeken van een reis online is zeer gemakkelijk te doen, erg overzichtelijk met een fantastische app.

Super snel, en het fijne is dat de websitebeheerder erg duidelijk is

Heel makkelijk online te boeken

Het online boeken was supermakkelijk, alles stond ook heel snel in de TUI-app. Betaling ging ook heel vlot. Volgende keer zeker weer op deze manier boeken.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk