makkelijk

het zoeken en boeken van de gepaste reis ging zeer vlot en gemakkelijk voor ons.

super makkelijk

goed te doen, maar je kunt geen preferenties aangeven

Goed, maar met opmerking ter verbetering

Zeer duidelijk om te boeken

Was heel makkelijk en duidelijk om online te boeken

Snel

Super gemakkelijk en snel!

Fijne website, geen ware informatie

Het is een fijne website om te boeken. Echter klopte de informatie die bij de vlucht stond vermeld niet. Het stond alsof het een directe vlucht was, alleen dit was niet het geval. Het was met overstap. Daarvoor waren wij in eerste instantie naar TUI gegaan.

Ben vaker mee geweest

ik ben al vaker met tui op reis geweest en is steeds goed bevallen vandaar dat we weer met jullie mee gaan. Hopelijk wordt het net zo’n succes

We denken een prima vakantiebestemming te hebben gevonden

Site werkt niet top, steeds opnieuw keuzes van hotels die eigenlijk al vol zijn. Er wordt getipt de app te gebruiken, maar die werkt niet voor onze vakantiebestemming (app denkt Lapland, maar we gaan naar Oostenrijk ;-) ) Verder kijken we ernaar uit en lijken we een prima bestemming te hebben gevonden!

Prima geregeld

Het was vrij eenvoudig om vluchten voor de hele familie te regelen. Ik hoef echter niet elke dag een mail met 'nog. ....dagen voordat je vertrekt '. Dat wordt wel erg veel!

Niet goed

Ik had een 8 daagse fly & drive besteld, bevestigd en een aanbetaling gedaan. Net na deze handeling kwam ik er achter dat er ook nog een verlenging mogelijk was. Daar heb ik vervolgens over gebeld ( binnen 24 uur na de boeking ) ,. Toen werd er mij verteld dat de vluchten al vast stonden en dat annuleren daarvan wellicht niet mogelijk was. Als ik een fly drive vakantie wilde MET een verlenging dan zou ik mijn net geboekte trip moeten annuleren ( waarvoor kosten gerekend worden ). Blijkbaar kan er dan wel iets aan het niet doorgaan van een vlucht gedaan worden . Ik zou een een nieuwe vakantie moeten boeken met verlenging. Ik was nogal ontstemd over deze kwestie temeer omdat de keuze om te verlengen pas zichtbaar werd na het boeken. Ik heb op eigen houtje een vlucht extra geboekt en zelf een hotel bij geboekt. Dit is tevens de laatste keer dat ik met TUI reis. NOOIT MEER!

Een relatief makkelijke site om je reis te boeken

Mijn ervaring met het boeken op de site is positief, maar de app is echt bagger. De geboekte reis is niet toe te voegen wat je ook probeert. Inloggen tot vervelends aan toe. Meerdere keren heb ik de app verwijderd en er weer opnieuw opgezet, maar werkt onvoldoende.

Goed te boeken

Alles duidelijk aangegeven

Makkelijk vlucht geboekt. Gebruiksvriendelijk

Geen problemen ondervonden

Altijd een fijne vakantie met TUI

Wij hebben goede ervaringen met TUI, alles is goed geregeld en kunnen altijd fijn op vakantie zonder gedoe. Het boeken van de vakantie gaat snel en is overzichtelijk.

Snel en gemakkelijk online geboekt

Vorig jaar had ik voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om online mijn reis en verblijf te boeken via TUI. Dat is goed bevallen. Dit jaar daarom zonder twijfel weer gebruik van gemaakt.

Makkelijk & duidelijk

Makkelijk & duidelijk

Goede website

prima geregeld ook als je even gaat bellen

Zeer duidelijk allemaal.

Op de site erg duidelijk allemaal. Boeken was een fluitje van een cent. Na het boeken krijg ik wel telkens bericht dat ik de App moet downloaden wat ik allang gedaan had. Ook via de App al eens aangemeld maar blijf de melding krijgen.

niet te vreden

Wij deden een vroegboeking vlieg zonvacantie bij tui. Na storting van het gebruikelijke voorschot stelde wij vast dat TUi een prijsverlaging doorvoerden. Wij namen kontakt met tui via telefoon en kregen geen aanvaardbare uitleg. Mijn mening tui is na boeking klant onvriendelijk In de toekomst gaan wij zeker opletten met vroegboekingen.

Snel en heel goed reis kunnen boeken via duidelijke website.

Snel en goed mooie reis kunnen boeken via de overzichtelijke website en zeer snelle bevestiging.

Prettig, duidelijke website, doet wat je mag verwachten.

Systeem klapt eruit

Verschillende nieuwe pogingen moeten doen eer het boeken lukte

Makkelijk te boeken info over reis op site is ook duidelijk

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk