Ging gewoon goed

Daar we verder naar een tui winkel wilde was het goed. We waren hier pas geleden geweest dus wisten nu hoe of wat

Simpel om te boeken

Duidelijk wat de reis inhoudt en zeer eenvoudig te boeken..

Alles in 1 keer goed geregeld!

Zo wil je een vakantie boeken!

Snel en makkelijk

Prima ervaring. Alleen jammer dat tot nu toe mijn boeking niet ondersteund wordt in de app.

Helder en overzichtelijk

Boeken met Tui is makkelijk en je hebt direct een goed overzicht met waar je voor betaalt en waarvoor niet. Het was alleen jammer dat je een brief met een lokkertje krijgt met €100,- korting per persoon, welke dan net op jouw reis niet geldig blijkt. Anders was t perfect geweest

Tui betrouwbaar

Tui is een betrouwbare club en goed bereikbaar. Een keer zijn we met een rood witte club gegaan. Met ene cor en ... dit nooit weer. Dus keuze was gauw gemaakt.

Gemakkelijk geregeld

Via de site van TUI kon ik gemakkelijk de reis naar Egypte boeken. Het was snel en gemakkelijk geregeld!

Duidelijk, niet teveel info

Wisten al waar we naartoe wilden. Dus vrij snel op de juiste plek met de juiste info gekomen en kunnen vastleggen. Kort maar krachtig

Snelle reactie, behulpzaam, duidelijk

Prima...altijd al goede ervaringen met TUI

De reizen die ik tot nu toe geboekt heb waren altijd goed verzorgd en alles liep volgens plan. Wij boeken graag stedentrips bij jullie.

Prima organisatie

Tui is een fijne reisorganisatie om je vakantie te boeken. Heldere informatie en een prima prijs/kwaliteit keuze.

Waanzinnig goed

Tui is een heel fijn en persoonlijk reisbureau. Zowel op locatie van vakantie als tijdens het boeken op kantoor als tijdens het gebruik van de app. Alles is gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Voor ons geen ander reisbureau meer.

Nog ontevreden. Niet alles is opgelost

Wij hebben nog geld te goed. Mijn partner werkt en kan alleen onder kantooruren bellen heeft echter geen tijd ervoor. Dus nog even doorbijten. Ik kan niets doen omdat ik geen informatie krijg. Natuurlijk begrijp ik de privacy, maar zo komen we geen stap verder.

Duidelijk

Het boeken was duidelijk te volgen

Fijne overzichtelijke site

Ik kon filteren op alle wensen die ik had. Daardoor kon ik gemakkelijk en overzichtelijk de hotels zien, die beschikbaar waren en aan mijn eisen voldaan waren.

Boeking ging makkelijk, maar een nadeel is: dat je geen voorkeur kunt opgeven bv. zwembadzijde.

gemakkelijk

het is gemakkelijk en vooral krijg je een groot overzicht v d prijzen en de periodes Je kan ook ver in de tijd boeken, wat op veel plaatsen niet kan

Het was snel geboekt

Overzichtelijk en duidelijk omschreven

Makkelijk te boeken, overzichtelijke app

Ik vind de app zeer gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden en het gaat super snel.

Vliegmaatschappij kan iets duidelijker aangegeven worden.

Boeken gaat vrij gemakkelijk, al zie je de prijs steeds verder oplopen, maar wat verwarrend is dat bij het ene overzicht van vertrek Transavia staat en bij het andere schema TUI. Hier mag iets meer duidelijkheid over komen om sneller te zien met welke maatschappij je gaat vliegen.

Het boeken van onze vakantie ging heel makkelijk.

De filters werken goed en geven de juiste resultaten weer. Het overzicht van de prijzen is heel makkelijk om eventuele prijsverschillen te zien tussen de data en de verschillende kamers die de accomodatie beschikbaar heeft. Je kunt heel gemakkelujk doorklikken om de kamers ook te zien. Daarnaast is direct alle informatie zichtbaar die nodig is bij het verder afronden van de boeking zoals parkeermogelijkheden op schiphol, eventuele visumaanvraag en excursies die je kunt doen. Verder vinden ook mooi om te kunnen doneren aan de tui foundation voor een duurzame toeristensector.

Makkelijk en snel overzicht, soms moeilijk om te kiezen maar dat ligt aan ons zelf.

Goed geregeld

Boeken ging erg makkelijk. De informatie op de site was duidelijk. Dus alles ging prima.

We vieren onze vakanties altijd via TUI

Mooie reizen, duidelijke website, handig boekingsproces

Ging super makkelijk.

Heel overzichtelijk en duidelijk Was makkelijk boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk