heel vlot en gemakkelijk

Omdat ik al TUI-klant ben zitten mijn gegevens al in de computer en was het zo klaar

Reservering vrij makkelijk

Even rondzoeken op de site, daarna ging de reservering eigenlijk vrij simpel en overzichtelijk.

Jammer dat de app niet werkt

Alleen de app van tui werkt niet

Glasheldere website

Overzichtelijke website, makkelijk alle landen in een overzicht te vinden. Boeken is ook gemakkelijk en duidelijk via de te volgen stappen

Erg makkelijke en overzichtelijke site.

Een vakantie boeken blijft altijd een beetje spannend, vooral omdat we een aantal voorwaarden daarvoor goed geregeld wilden hebben ( gunstige vliegtijden bijvorbeeld en voor en na de boeking nog wat vrije dagen). Alle mogelijkheden staan bij jullie overzichtelijk op de site, dus een goede keuze is dan zo gemaakt. Het enige minpuntje is dat de aanbetaling die je dan vervolgens moet doen, niet bevestigd wordt via een mail. Dat ontbreekt nog wat ons betreft.

Makkelijk

Site is zeer duidelijk

Website niet echt geschikt voor tablet

Als ik naar de website ga moet ik eerst vragen beantwoorden die niet op een tablet passen.

Nog niet echt ontzorgd

Bij het reisbureau konden ze niet aanbieden wat ik zocht, maar op uw website wel. De app is voor onze reis niet te gebruiken, het was fijn geweest als dat duidelijk was, nu hebben we het diverse keren geprobeerd. We moesten nog wel veel zelf uitzoeken en met name het grote verschil in de treintijden vinden we jammer. Ik had al het vermoeden dat de trein veel eerder zou aankomen, maar dit was niet duidelijk. We komen nu ipv 10:15 voor 06:00 uur aan, niet echt ontspannend om zo vroeg op te moeten staan. Dat had ook direct gemeld kunnen worden, maar jullie bleven aan de tijd van het eindstation vasthouden. We hopen wel op een fijne vakantie.

Eenvoudige en vooral duidelijk site! Je kan snel vinden wat je weten wilt.

Gebruikersvriendelijk

Een gebruikersvriendelijke site met veel informatie

jullie sturen me veel te veel 2-mails, erg irritant

nogmaals krijg steeds berichten

Prettig.

Veel aanbod, duidelijk en herkenbaar overzicht. Zou mooi zijn wanneer je meerdere schermen open kunt houden om te vergelijken; zoekopdrachten en ook instellingen (data, kamers, samenstelling reisgezelschap) worden dan niet bewaard en kun je steeds opnieuw invoeren.

Betaalbare vakantie op Lanzarote

Voor een betaalbare prijs een mooie vakantie kunnen boeken in een ons bekend appartementencomplex op ons geliefde Lanzarote. Kijken er naar uit om hier terug te keren en te genieten van de fijne sfeer op dit eiland en ons favoriete restaurant weer te bezoeken.

Zeer attent en behulpzaam en geduld

Goede service. Ben blij dat het boeken nog steeds lukt want het wordt steeds moeilijker als je ouder wordt.

En weer kiezen we voor Tui. Dat zegt genoeg.

App werkt uitstekend. Reis is prima geregeld. Klantendienst reageert snel en accuraat.

Prima service. Duidelijke website

Zeer zorgvuldig en alles in 1 app

Ben blij verrast over het gemak van boeken. Reis moet nog volgen maar zo gemakkelijk heb ik het niet eerder meegemaakt. Eigenlijk altijd bij concurrent geboekt en dan moet je van reisbureau en vliegmaatschappij switchen met bijboeken van extra’s Dus relaxt op vakantie. Nu de reis nog natuurlijk. Maar so far so good.

Super handig!

Super handig! Zeker als al je gegevens er al instaan. Scheelt veel invulwerk

Volgens verwachting

Goede filters om de juiste keuze te maken

Boeking via de website is goed en snel verlopen. Door de juiste filters te selecteren kwam ik bij de ideale vakantie uit.

Mijn vakantie is super snel geboekt

Alles in één overzicht, duidelijk en super snel te boeken.

Redelijk

Boek ik voor 2 personen een flyer en drive krijg ik een kleine huurauto. Boek in dezelfde reis voor 4 personen krijg ik dezelfde kleine huurauto en moet in een upgraden doen om er met 4 mensen in te kunnen, dit vindt ik raar omdat de prijs per persoon hetzelfde blijft. Dan voor 4 personen ook een grotere auto zou normaal zijn. Verder makkelijke site

makkelijk eenvoudig boeken

Volmerlaan 3