Duidelijkheid en promotie zichtbaar

Tui NL goede last minets

Site is duidelijk en boeken gaat snel

Wij boeken al jaren bij TUI en hebben daar goede ervaringen mee

Tot nu toe erg fijne ervaringen

prima te boeken alleen kun je niets extra’s aangeven/schrijven

vakantie is makkelijk en snel te boeken, alleen gaat er een hond mee en dat kun je nergens aangeven, bij het hotel mag je een hond meenemen. Moest hiervoor bellen, zou door worden gegeven en bevestigd worden naar ons. Helaas is dat nog niet gebeurd.

Goed te boeken

Tui bevalt me prima

Tui heeft altijd leuke, betaalbare vakanties, en online reserveren spreekt voor zich

Gemakkelijk en duidelijk

Ik kon snel en makkelijk de reis vinden die ik zocht. Het boeken was ,zelfs voor mij, zo te doen.

Snelle service en goed geholpen

Ik had natuurlijk wel vaker van tui gehoord maar nog nooit via deze organisatie geboekt. Ik werd online uitstekend geholpen, vlot en professioneel. Ik kreeg snel de info die ik nodig had. Ook de betaling verliep vlekkeloos. Zie uit naar de geboekte vakantie. Maar dat komt nu vast goed.

Duidelijlheid

Het is heel eenvoudig om te boeken. Alles is heel duidelijk en makkelijk te doen.

I can’t download the app

I have to make check in and I can’t because the app isn’t available in my country (Mexico)

• Would you recommend us? Yes

Overzichtelijke boeking

Een goed overzicht van mogelijkheden en prijzen. Een logische volgorde van boeken. Veel mogelijkheden om bij te boeken, zoals huurauto

Overzichtelijk.

Het zoeken ging gemakkelijk ook al omdat we wisten waar we naar toe wilden. Poseidon in Marmaris, Turkije. We zijn daar in juni 2023 ook al geweest. Eén heerlijke ervaring, dat all inclusive hotel.

Makkelijk en goed geregeld

Ik ga al jaren met tui na ibiza

tevreden

goede en snelle service, vriendelijke medewerkers

Redelijk snel en duidelijk

Het boeken ging redelijk snel en makkelijk, ALLEEN bij betaling moet je voor een geboekte reis 10 maanden voor vertrek een aanbetaling doen van 35 %. Dat is feitelijk te zot voor woorden.

Genoeg keuze

Jammer dat je wel een vlucht bijboekt maar geen bagage.

Samenstellen reis makkelijk met andere opties aan te passen

De reis was makkelijk te boeken en aan te passen c.q. andere opties te bekijken en duidelijk alle (bijkomende) kosten in beeld.

fijne site om een vacantie te boeken mooi overzicht

Snel een reis geboekt

Snel een reis geboekt

Uitstekend!!

Uitstekend geholpen door tamara in schiedam

Makkelijk te boeken

Via mijn Tui geboekt en gedeelte betaald. Prima service!

Duidelijke omschrijving vakantie

Ik wilde graag weer eens op vakantie maar ben ook single, ik kreeg een tip voor single vakanties van Tui waardoor ik bij de rondreis Thailand uitkwam en deze dus geboekt

Boekingsproces verliep soepel

Het boekingsproces voor de reis verliep in basis soepel, duidelijk en was compact opmdat we al eerder een account hebben aangemaakt. Echter bij onze boeking bleek het niet mogelijk om bagage bij te boeken, dat dient later eens te gebeuren via de uitvoerende vliegmaatschappij(?). Dat is we 'onhandig' omdat er dus later nog acties moeten gaan gebeuren waarover we door een derde partij geinformeerd gaan worden en de kosten daarvan nu nog niet inzichtelijk zijn. Dat werd vooraf niet gedeeld.

Eindelijk gevonden wat ik zocht!

Ik ga met elk kleinkind dat in groep 8 zit en naar de middelbare school gaat een week op vakantie en nu is nr. 6 van de 8 aan de beurt en hij heeft Valencia gekozen. We gaan 6 dagen en zoeken vluchten overdag en hotels in de buurt van de dingen die we willen bezichtigen, niet te duur en aparte bedden. De filters zijn daar niet echt op afgestemd. Bij TUI uiteindelijk wel gevonden wat we zochten. We zijn daar erg blij mee. Opmerking: gezien de verschillende samenstellingen van reisgezelschappen (met broers, zussen, nichtjes, kleinkinderen, vriendinnen) zou een extra filter voor aparte bedden handig zijn.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk