Vlotte boeking

Alleen het boeken van soort kamer was even zoeken en lukte niet in een keer.

Snel en makkelijk te boeken

Als je de stappen volgt is het makkelijk om zelf te boeken.

Goed geholpen, en voor vragen altijd welkom op het reisbureau.

Op het reisbureau een warm welkom. Duidelijk mijn vraag geponeerd en daar goed op geholpen. Geboekt en thuis nog e.e.a moeten regelen voor inreis documenten.

Slechte site

Wordt constant eruit gegooid. Op iPhone werkt hij niet of slecht op computer beter. Moet alles weer steeds opnieuw invullen terwijl dat allemaal in my tui staat

Duidelijk

Ik vind het fijn dat de info van mijn reis duidelijke in fo geeft.

Duidelijke website, veelheid en variatie van aanbod

Klantvriendelijke website

Altijd TOP

Altijd nog waar voor mijn geld gehad. Was er iets niet goed werd het alsnog geregeld. Altijd met TUI voor ons.

Dingen online regelen lukt niet, teveel mail. Verder tevreden.

Heel vervelend dat het niet lukt om dingen online te regelen omdat inloggen niet kan. Alternatief wordt ook niet aangegeven. En ik wil niet elke dag mail ontvangen!!

Betrouwbaar reisbureau, slechte website

Bij tui weet je dat je kwaliteit krijgt en daarvoor boek je ook bij tui. Maar de website is zo omslachtig, waarom niet gewoon de functie 8 dagen kunnen aanvinken en vakantie met 8 dagen krijgen ipv 6-8 dagen en dure 5 sterren hotels te zien voor 6 dagen. Of je zoekt vakantie turkije maar je krijgt nog steeds griekenland te zien.

Overzichtelijk, genoeg informatie, vrij snel kunnen boeken tegen acceptabele prijs!

Alles snel en prima geregeld

Het boeken ging snel vlot en ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Snel en makkelijk

Het boeken op zich ging snel en wij waren er zo uit waar we heen wilden en waar wij dan zouden verblijven. Helaas is het met de vervolg boekingen (reserveringen) van bijv. de stoelen wat minder makkelijk gesteld. Misschien dat dat komt omdat ik dat gedeelte via de App probeerde te regelen. Nou dat werkt toch beter op de website, alwaar ik de reserveringen uiteindelijk heb afgerond en betaald. Ik hoop dat TUI daar ook nog aandacht aan gaat besteden want, dan wordt het echt lekker snel en hopelijk net zo makkelijk als nu op de site.

Simpel en goed

Zo gemakkelijk, niks mis mee. zo doorgaan.

Zeer slechte bereikbaarheid m.n. met emails.

Omdat geen emails naar Tui kan worden gezonden is n.m.m. niet van deze tijd. Wel kan TUI naar mij emails zenden. Ik heb vragen m.b.t. mijn boeking van 2024. Om deze reden is mijn ervaring met Tui zeer slecht.

Makkelijk te zoeken en reserveren.

Fijne organisatie met veel keuze en goede prijs. Enige tip: de betalingen laten incasseren dat is makkelijker dan via de site.

Het was voor mij verrassend om bij jullie te boeken.

Van een Leije dakje, als de webcam goed werkt. Dan krijg ik van Tui alle gegevens correct.

okë

jammergenoeg kon ik daarna de reispapieren niet downloaden, maar ook dat wqerd opgelost

Goed bedrijf.

Zakelijke overeenkomst, ik betaal, jullie vliegen. Verder geen verwachtingen.

Boeken gaat makkelijk. Account aanmaken lukt niet

Na ongeveer 10 pogingen om een account aan te maken ben ik daar maar mee gestopt Heeft weinig zin om steeds opnieuw al je gegevens in te moeten voeren om te kijken via de app. App heb ik wel gedownload

Heel gemakkelijk

Was op zoek naar Portugal en kwam gelijk bij Tui en heb niet verder gekeken, leek allemaal oké

zeer goed

heel gemakkelijk alles staat er in super

Altijd goed.

Altijd goed geregeld.

Je kan niet betalen via een app

Wordt zo steeds minder aantrekkelijk iets te boeken

zoals het er nu uit ziet was het makkelijk boeken

wij hopen dat alles soepel zal verlopen, en dan denken we aan de bescheiden die wij nog moeten ontvangen voor het inchecken van het hotel en de treinkaarten Deventer naar Berlijn.

Duidelijkheid en promotie zichtbaar

Tui NL goede last minets