Makkelijk

Ik kijk uit naar mijn me vakantie, vakantie was makkelijk te boeken, alles is goed en duidelijk beschreven,

overzichtelijk en duidelijk

De site is duidelijk over kosten en wat inclusief de reissom is

Best wel goed

Dat is ook goed ga zo door

Mooie hotels

Gemakkelijk zoeken en vinden van goede hotels voor een stedentrip.

Tot nu toe goede ervaring

Reeds vorig jaar op vakantie geweest met TUI en nu weer reis geboekt. Website bevalt ook goed.

Ging heel gemakkelijk

Als je weet waar je naar toe wil dan is het super gemakkelijk om te boeken

Leuke reis geboekt

Makkelijk zoeken en goede beschrijvingen.

Zooo makkelijk

Is gewoon goed !

geen probleem

ging erg soepel, geen problemen ondervonden

Duidelijk en overzichtelijk

Zoeken naar bestemmingen op maat is prima te doen. We hebben al eerder geboekt gaat altijd soepel

Boeken ging prima

Boeken gaat makkelijk. Alleen vind ik de boeking niet terug in de my tui app

Fantastisch

De winterzonpakkersreis lijkt ons wel wat!

degelijk en goed

redelijk goede zoekmogelijkheden en overzichtelijk boeken. Jammer dat er bij de vluchten later nog zoveel moet worden toegevoegd en bijbetaald zoals koffers en stoelen. Goede ondersteuning voor extra activiteiten.

Te veel mails sinds boeking

Na mijn boeking krijg ik sinds dat moment erg veel mails van TUI; kan het wat minder aub.

goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Alles goed opgepakt en in behandeling genomen.

Simpel en makkelijk

Vriendelijke mensen op de reisbureaus.

Zoek zoek

Wel even zoeken en goed lezen, dan boeken. Uiteindelijk een duidelijke site. Snelle antwoorden bij vragen. Ook altijd prettig.

Overzichtelijk

De zoekfilters zijn goed in te stellen.

goede reservering

Onze eerste reis met Tui naar Zuid-Afrika. De online boeking ging heel goed. Ik had een klein foutje ivm de nationaliteit van onze reizigers maar hiervoor heb ik dan nog even gebeld en het was dezelfde dag nog in orde. Super. Hopelijk gaat deze reis in september ook even goed.

Makkelijk en overzichtelijk om een reis te boeken

Prima om een reis te boeken. Ik ben geen digitaal wonder, maar zelfs ik vond het makkelijk.

Gaat allemaal heel gemakkelijk

Een vakantie met TUI is altijd weer goed geregeld!

Snel geregeld

Duidelijk website. Gemakkelijk te boeken. En snel bevestiging van boeking gekregen

Alles overzichtelijk, duidelijk en juiste keuzeopties

Eenvoudig en overzichtelijk

Zoals ik al aangaf helemaal niet moeilijk alles ging gemakkelijk niks moeilijk als je stappen volgt gaat het vanzelf

Vaak problemen / foutmeldingen op de website tijdens boeken

Het boeken geeft regelmatig foutmeldingen. Met de de uiteindelijke tekst probeer het later nog eens. Erg vervelend. Wat resulteert dat we toch maar naar het plaatselijke reisbureau gaan. Bij aanbevelen staat. NEE . Maar dat betreft dus het online boeken. De vakanties zelf zijn prima en naar verwachting.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk