Duidelijke site

Omdat we wisten waar we naar toe wilde, was het heel gemakkelijk kiezen.

Boeken bij Tui is gewoon top

Tui heeft een prettige en duidelijke site Heel fijn dat je via de app alles kunt nakijken, opzoeken etc

Het was even inkomen

Het mag wel iets makkelijker en transparanter. Nu moet ik nog bagage apart boeken bv

Teleurstellend

Ik kan niet inloggen om stoelen te reserveren en straks online in te checken. Heb al via verschillende kanalen contact met TUI Nl opgenomen , maar ze komen er niet uit !!!!! Steeds hetzelfde antwoord : " Inloggen met achternaam & boekingsnummer " Maar het lukt gewoon NIET !!!!!

Vlieg graag met Tui

Boeking reis prima, geen problemen.

Alles in orde met boeking via pc. Alleen jammer dat groepsreizen nog steeds niet ondersteund worden in de mobiele app, dit is voor mij een reden om niet helemaal tevreden te zijn

Administratie kan en moet beter communiceren

Ik had betaald maar kreeg diezelfde dag een herinnering, kan gebeuren. Maar de volgende dag er weer een en dat irriteerde mij. Gebeld , om 8.30 uur kreeg ik de mail maar pas vanaf 9.00 bereikbaar met een droge stem en passief werd ik te woord gestaan. Weinig excuses overigens, was blijkbaar nog niet uitgeslapen. Dus de hospitality en communicatie mag echt beter . Je voorpret was al verdampt…. Moet echt beter wil je je naam hoog houden.

Heel gemakkelijk

Zoeken en boeken. Ik boek alles bij Tui omdat ik ze vertrouw en goede ervaringen heb.

Boeken ging snel. Alles snel per mail. App werkt niet altijd, inloggen web wel

Gemakkelijk te boeken

Overzichtelijk om te boeken

Flexibel, duidelijk en makkelijk

Het boeken bij Tui is waar je vakantie al begint. Met de kosteloze annulering of omboekingsmogelijkheid kun je een dag later toch nog even kijken of dat andere hotel toch niet leuker of goedkoper was (blijven toch Nederlanders). Op deze manier heb je toch zekerheid zonder ergens aan vast te zitten. Site is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Goed om te boeken

Snel en duidelijk ik had zo geboekt..doe het al een paar jaar zo.

Duidelijke uitleg

Makkelijk te boeken en de prijzen zijn meteen zichtbaar

Iets minder dit keer

Wil graag met Tui vliegen en niet met Transavia maar had helaas niet goed opgelet.

Eordt niet alle info weergeven via de website

Het aanbod is niet volledig op internet. Het komt voor dat wat aangeboden wordt niet het volledige pakket is wat je kan boeken bij TUI. Dit is erg slecht. Ik heb parels ban Sri Lanka geboekt met geen keuze in comfort. H Et blijkt dat je ook nog comfort klass kan boeken. In mij ogen erg slecht. Te Vens kan je een vomfort vliegtuig stoel niet boeken en moet je vlgs tui bij de vlietuig maat de chappij zijn. Weer een min punt. Wilt u zo vriendelijk zijn mij daar over te bellen ik wacht op uw reactie C. Legierse 0611104170 Ik ben benieuwd

Gaat tedelijk

Ik heb app. Maar werkt niet als ik mijn boekingsnummer en naam wil toevoegen. Ik heb twee reizen geboekt via jullie maar kan ze niet in de app zien. Wel een oude boeking die geannuleerd is. Beetje raar. Ook raar dat ik geen koffers kan bijvoegen voor onze vakantie naar Spanje

Goede en duidelijke aanbiedingen en boeking.

Goede en duidelijke website, de vakantie was gemakkelijk te boeken.

Preisbureau

Ik reis al geruime tijd met Tui

Altijd boeken via Tui

Al jaren boek ik mij vakanties via Tui, als ik met mijn ouders ga dan meestal via Tui @ home aangezien ik een vriendin daarbij ken.

Makkelijke overzichtelijke site

Al meerdere keren geboekt via de site. Gemakkelijk en overzichtelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet zo eenvoudig

Veel tijd gespendeerd om te boeken.

Mijn boeking klopt niet helemaal

In de nieuwsbrief van TUI lokken jullie de klant met vroegboekkorting van 100 euro pp. De reis die wij geboekt hebben heeft boekingsnummer: 2692979826. ons klantnummer: 20433925... Wij hebben de reis meteen geboekt op 10 januari en het voorschotbedrag meteen betaald maar op onze factuur werd de vroegboek korting niet vermeld en verwerkt. Wij hopen daar toch ook gebruik van te mogen maken en hopen dat u onze nota corrigeert. Alvast bedankt. ik kan u niet bellen omdat ik ernstig slechthorend ben.

Zeer prettig, snel kunnen boeken

Op de site moet je wel steeds weer dezelfde gegevens invullen. Zou prettig zijn als dit langer onthouden wordt tijdens het zoeken.

Uiterst snel geregeld

Zeer te vreden