Minder opties

Het boekingsprocces was compacter, waardoor ik wel een aantal opties miste. Eerder kon je een vakantie 3 dagen vrijblijvend in optie nemen. Nu kon dit niet. Het betaalproces liep steeds vast. De hotel omschrijving was heel beknopt. Ik wilde 2 aparte bedden ipv kingsize bed, maar kon deze niet invullen. Ik wilde een medische preferentie op geven maar dit kon nu ook niet. De tui app is ook veel compacter en staat nu ook minder info op!

Snel goed geboekt, geen problemen gehad

Dit is de eerste keer met Tui, maar naar alle tevredenheid tot op heden.

Duidelijke en snelle website

Alles is duidelijk en overzichtelijk op de site geplaatst hetgeen een vlotte werking heeft op de boeking.

Geweldig, eenvoudig en snel.

Simpel, duidelijk opzoeken en boeken. Mooie foto's en goede uitleg.

Tui duidelijk

Tui een makkelijk reisbureau

TUI heeft een uitgebreid aanbod aan reizen.

Ik zag de reis naar Catalonië op de website, heb gebeld om nog wat uitgebreidere informatie te krijgen (een prettig gesprek) en vervolgens heb ik de reis - samen met een vriendin- geboekt. Ik vond het boeken af en toe wat verwarrend. Zeker de vraag over een reisverzekering. Omdat ik geen reisverzekering bij de reis afsloot, werd gesuggereerd dat ik de waarde van de reis te laag vind om een verzekering af te sluiten. Dat klopt beslist niet ! Ik heb al heel lang een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij de ANWB. Het zou prettiger zijn als gevraagd werd het nummer van de -elders - afgesloten reisverzekering in te vullen. Maar ik verheug me enorm op de reis !!!

Tot nu toe slecht

Vakantie geboekt naar Dominicaanse republiek vik blanca arena hotel..nu zoen wij via reviews van een week geleden dat hotel zeer slechte reviews heeft zwembad kapot of gesloten airco,s werken niet bedwantsen hotel zeer slecht onderhouden of onderhoud...maar zoals zwembad onderhoud nu hebben wij al meer dan een week bezig met contact te leggen afdeling producten ivm wij vinden dat tui op de hoogte moet zijn als er onderhoud en of niet alle zwembaden open zijn bij hotel..want dat is tog zekers belangrijk voor een vakantie..zodat wij nog kunnen omboeken eventueel tegen een bijbetaling..tui kan contact leggen met reisgids of contact opnemen hotel..na meerder x bellen met tui wordt er gezegd afdeling producten neemt contact met u..nou bijna 1,5 week verder en nog geen duidelijkheid..zeer slecht

top

top

Zeer slechte ervaring

Per ongeluk een reis geboekt, bleek niet meer te annuleren of om te boeken. Waren speciale voorwaarden. Dacht dat dit variabele vertrektijden, waren dus niet. Blijkt deze reis ook nog €400 duurder te zijn als bv Sunweb. Ook moest je zelf bagage bijboeken wat €74 duurder was als bij andere boekingen. Even gekeken, dus nooit meer dit bedrijf boeken of bekijken.

Makkelijk

Al meerdere keren geboekt. Gaat simpel. Deze keer op de pc gedaan ipv op de smartphone. Geen last van dikke vingers dan.

Gewoon goed

De app werkt niet optimaal

Vind de app onhandig. Voor groepsreis is het zoeken waar je gegevens van je boeking zijn en betalen kon niet via bankapp. Erg omslachtig en kan echt beter.

Makkelijk

Goede website, makkelijk een reis te boeken

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Het boeken via de site van TUI verloopt heel makkelijk door de filters die je kunt instellen, Daardoor kom je snel bij je gewenste bestelling met de verschillende accommodaties in beeld. Wat even lastig was, dat het bijboeken van de koffers in het ruim via de site van Transavia verliep. Dat zou m.i. eenvoudiger kunnen via de site van TUI, waarmee je ook de reservering maakt.

Makkelijk en relex

Makkelijk en relex

Super vakantie tijdens kerst 2023

Geen 5 maar ****** 6 sterren Daarom nu in september, en waarschijnlijk weer kerst 2024.

Makkelijk

De reis is gemakkelijk te vinden die je wil gaan maken en de kosten zijn vrij laag krijg alleen de op niet meer op mijn account en een nieuwe aan maken lukt ook niet

Kost wat tijd maar je komt er goed uit

Prima site. Je moet wat moeite doen maar komt er uiteindelijk toch wel uit.

Makkelijk en snel

De vakantie was makkelijk en snel te boeken. Het was duidelijk . Kortom, super!

Makkelijk alles re regelen

Keuze is reuze, alles makkelijk en eenvoudig te regelen

Super makkelijk

Via Tui NL geboekt om via Eindhoven naar Egypte te kunnen reizen. Misschien een kleine tip welke reisdocumenten als Belg je via Nederland nodig hebt.

Zeer Goed

Duidelijk en overzichtelijk keuze van de vakanties.

Altijd leuk om met TUI te boeken

Niet boeken!!!!

Betaald en boekt een reis 4sterren in nog geen 1 ster waard! Hebben ***** aan je klachten!!!

Boeken was eenvoudig maar word niet ondersteund in de app

Het boeken van de reis was eenvoudig alleen word de reis die ik geboekt hebt niet ondersteund in jullie app.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk