Zeer goed telefonisch geholpen.

Zeer goed geregeld

Mijn ervaring met Tui is zeer goed via de Tui app kan ik veel informatie vinden en excursies bij boeken.

Makkelijk te boeken

Super makkelijk om te boeken, duidelijk overzicht wat de kosten zijn.

Ging lekker makkelijk en snel

Supersnel en makkelijk boeken

Zeer makkelijk en duidelijk qua boeking

Meerdere keren bij TUI geboekt, qua service en prijs voor mij nummer 1

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk te zoeken en te boeken.

Super geregeld en blijf goed op de hoogte

Super geregeld en je blijft goed op de hoogte

Ging makkelijk

Het boeken ging makkelijk. Wel jammer als je voor comfortstoelen kiest en betaald dat je dan voor dat geld niet gelijk een stoelnummer kunt kiezen. Dit moet ook weer extra betaald worden. En helaas is de reis nu goedkoper geworden, maar buiten de omruilgarantie.

Veel informatie en die is makkelijk te vinden

Veel informatie over de accommodatie en alle info is makkelijk te vinden.

Makkelijk te doen

Makkelijk

Niet geheel moeiteloos

Ik had geboekt voor ruimere zitplaatsen en er voor betaald. Toen ik de stoelen ging reserveren moest ik weer betalen Vreemde service toch?

Positief ervaren

Bij Tui kan je met een gerust gevoel op vakantie. Zowel de voorbereiding als het verblijf via Tui verloopt tot nu toe altijd prettig en goed georganiseerd. Het boeken van een reis/vakantie werkt erg fijn, omdat de site fijn werkt en bij vragen word je vakkundig geholpen.

Veel onduidelijkheid

Vorig jaar met de trein bij TUI geboekt. Helaas veel problemen en onduidelijkheden. Dit is vorig jaar overigens uiteindelijk wel prima opgelost. Dit jaar helaas toch weer erg slechte ervaringen met het online boeken van een treinreis met verblijf bij TUI. Erg vervelend dat tarieven waar de reis voor wordt aangeboden op de website bij het boeken dan uiteindelijk niet blijken te kloppen. Een dejavu van vorig jaar. Ook allerlei (terugbel) afspraken worden niet nagekomen. Wel alsnog losse treintickets geboekt. Maar blijft al met al zwaar onvoldoende.

Eenvoudig en makkelijk in te vullen

duidelijke website en formulieren om in te vullen zijn eenvoudig in gebruik

N.v.t

Is prima te doen

Bij het zoeken naar plaatsnamen liep ik vast omdat je eerst op provincie of gebied moet zoeken, het zou handiger zijn om op plaatsnamen te kunnen zoeken

Goed en duidelijk

Duidelijk en dus heel snel klaar met boeken

Boeken geen probleem maar de app van Tui is een ramp!

Boeken gaat heel makkelijk maar als je dan je reis in de app wilt opzoeken of op vakantie de app van Tui wilt gebruiken dan is dit niet te doen. Mega langzaam en bijna niet te gebruiken. Ook zijn de aantal meldingen voor de daadwerkelijke reis via de mail extreem veel!

Goede hotels, redelijke prijzen,

Boeken gaat soepel online, goede informatie Duidelijke app en redelijk betaalbare vakanties met vaak normale vliegtijden

Ruime keuze, wel veel prijsverschillen per dag of week.

Ruime keuze

Moeizaam

Bij het opslaan van de reisdatum komen er ook reeds volgeboekte hotels in de lijst. Als je dan wilt boeken zie je dat niet en komt er een alternatieve datum tevoorschijn. NIET een melding dat het in de gewenste periode niet kan. Nu een ander hotel geboekt wat dan wel soepel ging.

netjes makelijk boeken

ik heb moete met stoel reserveren kies voor een comfor stoel betaal ik voor 78 cm dan moet ik later een stoel kiezen zijn alle stoelen comfor dat geloof ik niet de meeste stoelen zijn 71 cm

Teveel papieren rompslomp

Verder boeken eenvoudig overzichtelijk

Fijne website

Ik vind het altijd makkelijk boeken via de app van Tui. Alles over de hotels en appartementen staat uitvoerig beschreven. Gelijk prijzen en verdere kosten goed vermeld. Ook is het fijn dat de transfers er gelijk bij berekend worden. Kortom. Ik boek al jaren bij Tui en dat zal zo blijven want je portemonnee is er ook blij mee :)

Minder opties

Het boekingsprocces was compacter, waardoor ik wel een aantal opties miste. Eerder kon je een vakantie 3 dagen vrijblijvend in optie nemen. Nu kon dit niet. Het betaalproces liep steeds vast. De hotel omschrijving was heel beknopt. Ik wilde 2 aparte bedden ipv kingsize bed, maar kon deze niet invullen. Ik wilde een medische preferentie op geven maar dit kon nu ook niet. De tui app is ook veel compacter en staat nu ook minder info op!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk