Het ging.

Moeizaam zoeken en lastig keuzes maken

Wat een afgang vergeleken met oude site

De oude site was veel makkelijker om door prijzen heb te bladeren. En direct zien welke kamer je wilde. Dit is echt een paar stappen terug

Super makkelijk om te boeken

Prima site en zeer overzichtelijk

Boeking ging makkelijk en snel..

Maar ik begrijp niet dat een flydrive reis in de app kan worden opgenomen. Waarom is dat?

Leuk en duidelijk .

Om dat we al eerder een vakantie met Tui gedaan hadden was nu weer de keuze op Tui gevallen. Al was het spontaan zo iets van we willen ff weg gingen we zoeken ,het zoeken ging soepel we gaven onze wensen in en kiezen in de resultaten. Dit ging makkelijk en duidelijk ook de rifs waren doorslag gevend in onze keuze. Dus keuze gemaakt en gelijk boeken prima ..

Stap voor stap boeken, goed overzichtelijk

Neem rustig de tijd om je vakantie te zoeken. Goed kijken op de site dan kom je er wel uit. Vele extra,s kun je in 1x bijboeken

Duidelijk

De info bij boeken is heel duidelijk en compleet. Wat ik vreemd vind is dat de paspoort gegevens pas na boeking apart doorgegeven dienen te worden..waarom niet bij boeking? En daarbij krijg ik al 2-3 emails met daarin de tip de TUI app te installeren, maar deze is niet eens bruikbaar bij de (rond)reis die ik geboekt heb.

Duidelijke site

Alles duidelijk omschreven en makkelijk om te boeken

Alles klopt als we gaan en er zijn

Dacht als ik boekte met twee personen 200,00 korting kreeg ivm met mijn vorige boeking maar dat zal ik wel verkeerd hebben verder alles

Vlotte reservering

Vlotte reservering Duidelijk

Altijd goede ervaringen gehad, ongeacht bestemming

Aantal keren via Tui op vakantie geweest, en is altijd een feestje. Fijne mensen op bestemming om trips te regelen 1 woord fantastisch

Jammer dat prijs in 1 week € 80,-- daalt

Het boeken gaat op zich prima, alleen ontving ik geen boekings- en betaal bevestistiging. Volgende dag gebeld en toen werd het alsnog geregeld. Ook jammer dat als ik 1 week later had geboekt ik € 80,-- goedkoper uit was geweest

Makkelijk en goed

Het was heel makkelijk om mijn vlucht en hotel te boeken . Bevestigingsmail kwam ook snel.

Ik werd super goed geholpen, ook tijdens het aangeven van een goedkopere boeking. De laagste prijs garantie werd zonder moeite toegepast.

Duidelijke website, veel keus!!

Makkelijke site, keuze maken makkelijk.

Makkelijk

Alles verliep soepel

goede en makkelijke site

Het ging makkelijk

Makkelijk en snel

Ik heb alles heel snel kunnen boeken En had heel snel de bevestiging binnen op de mail. Top geregeld

Altijd perfect geregeld duidelijk simpel en snel

Super makkelijk mijn vakantie kunnen boeken.

Fijn dat ik eerst nog even kon annuleren toen bleek dat nog niet iedereen zeker was dat de verlof aanvraag was goedgekeurd. Gelukkig was dezelfde vakantie een week later nog beschikbaar.

Snel en makkelijk

we hadden snel de juiste vakantie gevonden,zeer duidelijk en makkelijk

Matig

Beetje jammer dat er bij het boeken een vliegduur van 3 uur en 35 minuten wordt gegeven waarvan dit achteraf, vanwege een niet vermelde tussenstop, maar liefst 6 uur en 5 minuten blijkt te zijn! En oh ja, het kán voorkomen dat je bij de tussentop wordt verzocht het toestel tijdelijk te verlaten in verband met bijtanken, schoonmaken van het vliegtuig of omdat je door de immigratie moet gaan met als resultaat nog een vertraging van minimaal 1,5 uur. Kortom, voor mijn vakantieduur van een week ben ik de eerste dag gewoon kwijt!

Heel prettig

Toegankelijke website

We hebben , naar ons gevoel , probleemloos geboekt . Hopen nu maar , dat we alles goed gedaan hebben .

Een makkelijke manier van boeken.

De informatie van de website is duidelijk, waardoor de keuze makkelijk gemaakt kan worden.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk