Duidelijke site. Heldere prijs berekening en makkelijk in te vullen.

Tui heeft een mooie website waarbij alles van de accomodatie duidelijk staat beschreven. Het mooiste is dat je ook een specifieke kamer kan selecteren dat zie je niet veel bij andere aanbieders.

Betalen werkte amper.

Wilde een reis boeken. Probeerde te betalen via de app van tui.nl met de optie bancontact openen via betaalapp. Werkte niet. Opnieuw mogen beginnen. Zelfde proberen doen van de website. Zelfde probleem. Na een 3 e keer alles ingeven zn dan gekozen voor betalen via bakje van de bank en gelukkig werkte dat wel. Maar zoveel moeite moeten doen om te betalen. Amai.

Mooi aanbod van reizen

Mooi aanbod van reizen, dus we vonden wat we zochten. Verbeterpunt voor de website is duidelijker info over de accommodaties: ik moest op booking.com kijken om te zien of het een 1 of 2 kamer appartement was. En er waren 2 types appartementen in onze accommodatie, maar je kon op de website niet zien wat het verschil was.

Supervriendelijk aan dectelwfoon

Supervriendelijk

Gewoon goed

Service & kwaliteit goed echter verborgen kosten in de eindnota. ten

Alhoewel de serviceverlening en bereikbaarheid van Tui goed is kunnen de medewerkers mij niet verklaren waarom er een discrepantie zit in de daadwerkelijke nota t.o.v. initiële.(€ 800 pp) Enkele aanbevelingen; - het aanvankelijke bedrag van de reizen zie je nooit terug op de factuur. Dat zou ik wel doen. - juliie initiële betalingsoverzicht is o.a. incl boekingskosten € 37,50 en € 2,50 d.d. 1 febr. Tui zegt dat dit mogelijk toch in rekening is gebracht. Dat zou verklaren waarom er elke keer zo'n € 47 teveel op de eindnota staat. Maar ook dan kom ik niet aan t bedrag vd de initiële boeking. - tui medewerker vertelt mijn dat er een klasse toeslag van € 5,00 bij zit. Die de klant niet ziet. 1. Waarom mag de klant dit niet zien? 2. Waarom mag de klant de nota niet zien, hoe deze is opgebouwd. De eindnota is incorrect. Graag openheid van zaken geven. Dit doe je m.i. door geen vertekend beeld te geven en kosten te verbergen. Mvg, Raymond van der Hulst

super makkelijk en snel

Binnen enkele minuten alles geregeld

Duidelijke site

Duidelijk en makkelijk

Fantastisch

Fijn en overzichtelijk een vakantie boeken. De prijs is ook erg goed in vergelijking met andere reisorganisaties. Direct een mail ontvangen ter bevestiging. Fijn dat je ze makkelijk kunt bereiken voor als je vragen hebt. Ik heb ook de app gedownload en daar kun je alles inzien. Heel fijn en overzichtelijk.

Al jaren een betrouwbare reispartner!

Veel keuze, een goede prijs/kwaliteit verhouding, er is altijd terug te vallen op de klantenservice die je vervolgens optimaal helpen en zorgen dat het gevraagde geregeld wordt.

Beste reisorganisatie.

Duidelijk, vriendelijk en altijd goede accomodaties. Top

Wel moeizaam

Het boeken van de reis naar Egypte voor 3 personen ging wel moeizaam nl. Je kan niet aangeven dat je beide kamers naast elkaar wilt hebben en als je dan probeert contact te zoeken dan ga je door diverse keuzemenu’s maar je krijgt niemand aan de telefoon. Als je vergeet om de 1e kamer te boeken voor één persoon dan krijg je niet de optie om dat alsnog te doen, moet je weer helemaal terug. Uiteindelijk iets gevonden van een familiekamer met 2 slaapkamers. Mag wat gebruiksvriendelijker, voor de rest is het overzicht van de accommodatie duidelijk.

Tui is vertrouwd en het gaat altijd (met een beetje heen-en-weer) goed. met boeken

eerst hotel, dan de luchthaven. Het kost wat inspanning maar het is gelukt. Toch heb ik nog wel een punt ter opheldering: Alhier de tekst van mijn laatste emailtje: _____________________________________________________ Beste, Na de vakantie in Griekenland (21-28 sept 2023) heb ik een casus gesteld aangaande een (wegens ziekte) niet deelgenomen excursie aldaar. Uw referentie: 15117233. Ik vond het al vreemd dat ik ~4 weken moest wachten op een antwoord, maar als ik nu lees dat deze casus gesloten is, ZONDER dat ik ook maar énig email met besluitvorming hieromtrent ontvangen heb, vraag ik met klem om de heropening en een duidelijk antwoord. Met vriendelijke groeten, Denis van Oers. PS extra informatie: Combireis 2692780494 Res: DQCRQK ____________________________________________________

Overzichtelijk en snel

Ruime keuze en goed overzicht van de mogelijkheden. Het boeken is snel en overzichtelijk.

ging vrij makkelijk

boeken online ging vrij makkelijk

Makkelijk te om te boeken

Duidelijke info en gemakkelijk om te boeken

Simpel te doen op internet alleen jammer dat je geen voorkeur qua ligging kunt aangeven op betreffende locatie

Makkelijker boeking

Heel vlot door de boeking heengegaan, Het enige jammere is dat je geen preferentie op de boeking kwijt kunt, voor de rest heel positief.

niks mis mee

de boeking liep zoals je mag verwachten

Gemakkelijke boeking waar transfer inbegrepen zit

Gemakkelijk om te boeken,maar vond het spijtig dat ik de bagage niet direct kon mee boeken en hiervoor naar de site van Transavia moest gaan.

Goede site

Boeken ging snel

Het boeken ging heel prima. De app is een ander verhaal, daar zitten nog behoorlijk knelpunten in. Hij laad bijv niet de nieuwe reis, ik kreeg het niet voor elkaar om in te checken. etc, daar is valt nog wel eea te doen.

Goed te boeken

Krijg mail ed niet goed op tui app. Alles lastig terug te vinden. Mijn e tickets print ik uit omdat ik op vliegveld niet snel genoeg die tickets kan vinden. Denk overigens dat dat aan mij ligt. Ben niet zo handig op mobiel

Het ging.

Moeizaam zoeken en lastig keuzes maken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk