Goede service en klantvriendelijk

Mijn ervaring met TUI is uitstekend klantvriendelijk en begripvol als je iets te laat bent met aanbetaling.

Verwarrend

Goedendag, Het is nogal verwarrend en onrustig. We hebben van de week een vakantie geboekt. De afgelopen week hebben we bijna ieder dag een mailing ontvangen met mogelijke kortingen/ aanbiedingen in de algemeenheid. Uiteraard ga je dan kijken of de reis die we geboekt hebben eventueel daaronder vallen. Als een boeker die van tijd tot tijd bij jullie boekt zou het fijn zijn dat je dit gefilterd wordt en of alsnog aangeboden wordt. Mooie service en heel attent.

Zeer overzichtelijke site

Het aanbod is enorm groot dus er is voor iedereen wel iets te vinden. Ook kan je vrijwel alle informatie vinden van een accommodatie dus dit is ook super! Enige nadeel is bij het checken van de beschikbaarheid dat je niet gelijk een datum kan invullen maar dat je handmatig moet zoeken.

Te veel overbodige e-mails

De boeking ging snel en was vrij simpel. Het zijn alleen de vele e-mails die ik daarna krijg die mij erg storen. Elke 2 dagen sinds de boeking kreeg ik berichten over extra tips en dat er een app is. Laat dit gewoon even weten tijdens de boeking of ik geinteresseerd ben hier in of niet en laat het daar dan bij.

Goed gevoel en betrokken organisatie.

Voor mij de eerste keer een vlucht geboekt, de boeking verliep prima.

Spannend.

Ik vond het spannend om deze reis te boeken. Eerste keer vliegen en eerste keer een groepsreis.

Prima site

Prima overzicht en makkelijk te boeken, minpunt is dar de bagage rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappij geboekt moet worden

Heel slecht

Moeilijke website waar je de gewenste info ook nog niet makelijk kunt vinden

Vele jaren goede ervaringen

Goede service en transver

Niet zo best tot heden

Moeilijk te volgen,ook om app te krijgen

Was even zoeken

Moest even zoeken naar een leuke locatie maar volgens de site is er eentje gevonden. Dat hopen we eind mei te ervaren en nu maar hipen dat de info die op de site stond ook klopt

Tikje problematisch

Bij het boeken was sprake van bijboeken van de ruimbagage maar bij het aantoetsen bleek dat niet mogelijk dus kunnen we alleen handbagage meenemen. En het was lastig om pas na het boeken de tijd van de vlucht te weten

Zee, Zon en All Inclusive

Zee, Zon en All Inclusive is de basis voor een heerlijk verblijf aan de Cyprische Zee.

Ging vlot

Duidelijk en goed te doen

Boeken ging vlot tot aan de bagage. Ik had gedeelde bagage gedaan en wilde dit veranderen naar alleen handbagage. Helaas lukte dit niet, dus boeking helemaal opnieuw gedaan. Kreeg het ook niet gedaan om voor 1 persoon achteraf een annuleringsverzekering af te sluiten. Verder alles makkelijk.

Boeking via Tui site werkte goed. Duidelijk. Daarna via inloggen app tui duidelijk wat je geboekt hebt. Goede info.

Ging soepel, snel alle papieren binnen.

Reis lijkt ons mooi, makkelijk te boeken via internet. Eerder met Tui/Arke gereisd.

Snel en gemakkelijk

Fijne site, duidelijk overzicht van alles.

Overzichtelijk

Goede keuze mogelijk Eenvoudig boeken Goede service, ook ter plaatse.

Eenvoudige manier van direct boeken

Eenvoudige manier van direct boeken.

Goed zo TUI Ga zo door!!

Goede service en altijd aanspreekbaar indien nodig

Zeer snelle correcte service

Het boeken ging heel vlot!

gemakkelijk

Op de website is alles gemakkelijk te vinden en te boeken

Begin van mijn vakantie

Het boeken bij tui was overzichtelijk en makkelijk.

Duidelijke site. Heldere prijs berekening en makkelijk in te vullen.

Tui heeft een mooie website waarbij alles van de accomodatie duidelijk staat beschreven. Het mooiste is dat je ook een specifieke kamer kan selecteren dat zie je niet veel bij andere aanbieders.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk