Irritatie

Web site elke keer eruit, alles opnieuw invullen tel. slecht bereikbaar. Geen e-mail om iets te vragen. Staat er bij mijn boeking hond mag mee op aanvraag dit is nergens in te vullen. Annuleringsverzekering kon je ook nergens invullen.

Goed te begrijpen

Mijn ervaring met het online boeken van een reis ging heel gemakkelijk. Aanbevolen voor iedereen

Ging met nogal met vertraging

De website ging er steeds uit tijdens het boeken

Makkelijk boeken, annuleren een drama!

Boek al jaren regelmatig bij Tui, maar ben er nu wel even klaar mee. Deze pakketreis is inclusief Transavia vliegtickets, waarvoor je tijdens het boeken akkoord gaat met de Transavia voorwaarden middels een vinkje. Voorwaarden niet gelezen, ik boek tenslotte bij Tui. Door omstandigheden willen wij de reis binnen de termijn van 5 dagen GRATIS annuleren, maar dan blijkt dat je wel de tickets van Transavia moeten betalen, terwijl de reis pas over 10 maanden is. Het bedrag wat Tui vraagt is ook nog eens het dubbele van het bedrag wat wij als we zelf dezelfde tickets op deze vluchten boeken, aan Transavia zouden moeten betalen. Erg klant onvriendelijk. Voorlopig is dit onze laatste reis die we met Tui zullen gaan maken, volgende keer kijken we eerst bij een ander, en zullen alert zijn op de " kleine lettertjes". Ook in de reisbranche helaas boefjes. Benieuwd of deze review geplaats gaat worden!

Heel eenvoudig!

De website is overzichtelijk en je kunt gedetailleerd filteren. Vervolgens rolt er vanzelf een vakantie uit die aan je wensen voldoet.

Moeizaam

We waren bezig om een vakantie uit te zoeken maar de site liep steeds vast. Wat we wilden was in de tussentijd alweer weg. Uiteindelijk wel een vakantie geboekt maar niet voor de bestemming naar onze keus.

Alles is top en eenvoudig om te boeken.

Gemakkelijk en goed geregeld

Wij hebben een vakantie geboekt naar Fuerteventura vertek 21 februari . Mijn man moet medische bagage meenemen. Hiervoor heb ik gebeld met customer center. Tot nu toe alles geregeld. We gaan ervan uit dst alles goed gaat. Best een beetje spannend masr alle vertrouwen !

Het boeken is zonder problemen verlopen!

Het boeken is zonder problemen verlopen!

Goede keuze en prijzen

Duidelijke site

Gebruikersvriendelijke site

Zeer gemakkelijk te boeken

Duidelijk website

Goede omschrijving van de accommodatie.

Duidelijk en helder informatie.

Wij boeken al jaren via TUI. En zijn zeer tevreden hierover.

Goed aanbod van hotels.

Voldoende hotels en bestemmingen om uit te kiezen. Goede aanbieding, de vroegboekkorting. Eenvoudig boekingsproces, die wel wat moeizaam verliep, waarschijnlijk door drukte. Ik moest een paar keer opnieuw beginnen, de vierde keer lukte de boeking eindelijk.

Wij zijn dik tevreden!

Boeken online gaat top! En jullie klantenservice is ook geweldig

Type en keuze reis goed, website was traag en gaf timeouts

Hallo, Zoals hierboven omschreven. Reisaanbod en proces na boeking goed. Het komen tot de daadwerkelijke boeking was dramatisch. De website gaf continue errors- en timeouts tijdens het boekingsproces. Resultaat was tot ~10 keer toe de boeking moeten starten. Dit alles heeft me zeker 2 uur gekost. Het is dat we graag deze reis wilden doen, anders had ik elders een reis geboekt. Bovenstaande zal vast een tijdelijke technische oorzaak gehad hebben. Helaas was dat op het moment van mijn boeking gaande.

Vertrouwd

Je wordt goed op de hoogte gehouden en krijgt tips en informatie.

Ging makkelijk en snel

Makkelijk en overzichtelijk. Duidelijke omschrijving en vluchttijden kiezen. Alleen jammer dat je niet meer alle extra’s achteraf kunt bijboeken. In mijn geval een boodschappen pakket.

Gemakkelijk boeken maar geen gemakkelijke app.

Het boeken ging zeer goed, maar het is zeer vervelend dat onze reis niet in de app is te zien, jammer.

Snel, overzichtelijk en gemakkelijk

Goede zoekfuncties en duidelijke site. Erg snel kunnen boeken.

Redelijk

Kon geen andere nationaliteit kiezen buiten NL, BE en DE

Zeer overzichtelijk

Hele mooi website, heel duidelijk en overzichtelijk. Heel fijn dat alles via ideale gaat, qua betaling, ipv een creditcard.

Makkelijk reserveren bij tui.com

Overzichtelijke website van tui.com

Meestal wel goed

Alleen deze keer ging iets niet goed bij betaling bij het boeken. Ik moest mijn dochter vragen om de ticket voor mij te regelen. En mijn account weigerde mijn email,zeg dat het niet juist is. In ieder geval was het ern heel gedoe om een ticket te kopen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk