Duidelijkheid, snel en accuraat

Veel ervaring met verwerking.

Heel goed geholpen via het internet. Ook heel makkelijk te boeken

Makkelijk

Alles wat je zoekt vind je makkelijk en boeken gaat snel. Alle formulieren snel binnen via de mail.

Doordat mijn gegevens al bekend waren.

Klantvriendelijk

slecht

Boek ik een reis word deze 110 euro goedkoper drie uur nadat ik deze geboekt heb. 1020 Euro i.p.v. de 1135 euro die ik betaal. Dan bel je even ofdat ik deze reis ook voor deze prijs kan krijgen en dan krijg ik nul op rekest. Waardeloos de reis begint al prettig. Ik vereken het wel met de tip die ik niet geeft aan de gids. Komt goed.

makkelijk zoeken en boeken

Gemakkelijk een bestemming gevonden, Van goedkoop naar duur gezet en op de eerste pagina kwam ik een bekende locatie tegen waar ik 15 jaar geleden ben geweest en al een keer of 15 ben geweest. Goede prijs voor een super goede plek.

Goede en fijne organisatie

Hebben al meerdere keren geboekt bij tui en heb dit als prima ervaren

Ga altijd met tui en nooit problemen

Niet nodig . prima zo.

Zoekmogelijkheden kunnen beter

Wanneer je een vakantie probeert te boeken voor twee volwassenen en één kind dan is het niet logisch om hotels te tonen in het zoekresultaat die alleen voor volwassenen zijn. Daarnaast werden ook hotels getoond in het zoekresultaat die geen geschikte kamers hadden voor het reisgezelschap. Dit maakte het zoeken onnodig moeizaam.

Rommelige communicatie. In begin

In principe goed geholpen door de Tuimedewerkers Maar dit keer toch moeizaam Ivm Transavia cabin bagage . Probleem wel betaald stond op de voucher . Van het kastje naar de muur gestuurd ..heb er veel tijd in gestoken .niet fijn Doch uiteindelijk gisteren een aardige vrouw die het opgelost heeft . Ook nog voor een parkeerplaats .. Dank je wel . Blij dat alles nu klaar is 11 febr gaan we al vliegen Dank dank dank

Alles prima geregeld

Geen volledig pakket.

Het is, voor de reis die wij geboekt hebben, niet mogelijk een heel pakket te boeken. De rukmtebagage moet, via Teanavia, apart geboekt a 192 EUR. Behoorlijk misleidend. Va daar 3 sterren, ondanks dat wij verder al haren tevreden zijn over TUI.

duidelijk uitleg om zelf te boeken

Alles is door te lezen, geen onverwacht verassing als je bijna klaar ben met je boeking

Goed te doen

Je moet wel heel goed lezen en evt met 2 personen boeken. 2 personen zien meer dan 1.

Lastig

Prijs is iedere keer 10 duurder dan staat aangegeven. Verder moet je steeds opnieuw alles invoeren, alles springt steeds terug. Dan was er nog een gratis fietstocht, die moets ik aanklikken in stap 2 maar dat kon niet. Later wel een voucher, maar geen idee hoe ik die nu moet boeken of moet inplannen. Ik vinf het niet heel duidelijk allemaal. Info over bagage vliegreis ook niet aanwezig bij boeking. Pas na boeking zichtbaar, na goed zoeken.

Totaalpakket

Wat ik fijn vind aan Tui is dat er altijd een transfere bij zit en bij anderen tegenwoordig niet meer. Wat ik een minpunt vind van Tui dat er vaak niet op tijd gevlogen wordt

Prima en snel geregeld

Reis is snel geboekt door de duidelijke informatie en de overzichtelijke app.

Ruime keus, duidelijk.

Gewoon altijd zeer goed

Alles werkt gewoon lekker, fijne site, transparant en snel to the point

Veel aanbod tegen scherpe prijzen

Ben heel tevreden over TUI. Ze hebben veel aanbod tegen scherpe prijzen. Daarnaast verliep het online boekingsprocess heel vlot en gemakkelijk. Ook het telefonisch contact daarna was zeer aangenaam en plezier

All good

Booking was easy and clear

• Would you recommend us? Yes

Scrollen om een prijs te vinden is een nightmare.

Om prijzen te vergelijken in zo'n klein prijsbalkje met maat 3 data is onmogelijk! Geef gewoon een goed overzicht van de prijzen in één maand! Dan heb je een goed vergelijk.

Lekker naar de zon

Zo’n, lekker eten etc.