Alles gaat heel makkelijk, en aan de telefoon wordt je netjes te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden

Makkelijk

Boeken ging makkelijk. App werkt niet

Storing TUI

Had zondag geboekt doorgezet en kon toen geen bevestiging ontvangen omdat er een storing was. Kreeg ook volgende dag geen bevestiging dus opnieuw geboekt echter was het hotel zowat 100 euro per persoon duurder. Toch maar geboekt

Makkelijk

Het wordt mijn vierde reis bij Tui en het worden er zeker meer.

Ruime keuze voor redelijke prijzen

Na het vergelijken van diverse prijsvechters toch bij TUI geboekt voor de laagste prijs . Belangrijk voor mij ( ik heb lange benen) vind ik dat ik stoelcomfort bij kan boeken , die extra beenruimte is voor mij belangrijk om relaxt op de bestemming aan te komen.

belachelijk duur

ik vind het belachelijk dat heen en terug reis met vliegtuig naar Curacao 700-900 euro kost (als je geluk hebt!!!!). Ik moet naar Curacao voor een bruiloft en helaas is er vrijwel geen keuze behalve TUI of Corendon. Het ergste is dat het niveau van de website en de service vrijwel dezelfde zijn als met ryanair. Behalve voor het feit dat ryanair tenminste goedkoop is.

Goede ervaring met het online boeken van je vacantie.

Super snel en goed je reis geregeld, en TUI komt na wat ze beloven. Gaan al Vele jaren met TUI op vacantie

Ik vind Tui erg goed en een makkelijke website

Ruim aanbod

Na onze keuze was het even zoeken om de 2 gewenste hotels aan elkaar te voegen . Ik vind de naam bij de boeking van “vertrekdatum “ wat verwarrend. Beter is denk ik “ aanvangsdatum “

Duidelijke site, eenvoudig te boeken

Duidelijke site, eenvoudig te boeken

Fijne reis en makkelijk te boeken

Verschillende aanbieders met elkaar vergeleken waarbij Tui er het compleet en het beste naar voren kwam, veruit de compleetste en voordelige aanbieding, mede door de vroegboekkorting en de kassa korting…

Snel

Erste boeking geannuleerd omdat het geen appartement betrof maar hotelkamer. Vervgens na telefonisch contact andere geboekt. Nog steeds de aanbetaling van de eerste niet terug

Gemakkelijk te boeken.

Zonder problemen de reis kunnen boeken. Alles goed georganiseerd.

Snel geboekt

Ik vindt TUI erg betrouwbaar, kan makkelijk en snel boeken. Persoonlijk zijn er drie puntjes wat ik graag zou zien: - ik heb een grote voorkeur voor vlucht met ander toestel, die was niet meer beschikbaar. Dat kan natuurlijk! Ik vraag me wel af of het mogelijk zou kunnen zijn om bijvoorbeeld een vliegmaatschappiij, vluchttijd of type in een zoekopdracht mee te nemen. - er is nu standaard aanbetaling en de rest voor een bepaalde datum. Zou fijn zijn als je de rest van het bedrag in meerdere keren zou mogen betalen waarbij de datum gewoon vast staat zoals nu. Of in 1 x, wekelijks of 3 of 5 keer. Als het naar voor die datum volledig betaald is. - ik wil ook graag naar Zuid en midden Amerika. Dit is niet in het assortiment. Slechts een paar rondreizen. Geen strand, stad of combii vakantie. Moet dat helaas elders boeken.

Onhandige en amateuristische website

Slecht

Gemak. Website. Keuze. Easy te Boeken.

Gemak. Website. Keuze. Easy te Boeken.

App is helder, duidelijk, snel en gemakkelijk te gebruiken

Zeer positief

Alles prima

Duidelijke info,over verblijf etc

vlot en overzichtelijk

gebruiksvriendelijke website, vlot en overzichtelijk

Makkelijk te doen

Het is allemaal duidelijk. Jammer dat een rondreis niet in de app komt.

Vrij eenvoudig te boeken.

Vrij eenvoudig te boeken. Helaas niet mogelijk om direct ruimbagage mee te boeken.

Gemakkelijk zoeken naar een fijne vakantie

Snel heen en weer tussen de verschillende landen om goed te bepalen wat jij belangrijk vind op vakantie

Omslachtig

Informatie en aanpassingen komen steeds per mail en niet in 1 overzicht in de app

Nog niet eerder via de pc een vakantie geboekt. Het viel reuze mee met mijn 86 jarige ervaring op de pc.

Hulpzaam personeel

Personeel zijn altijd hulpzaam in Nederland en ook in het buitenland

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk