Makkelijk en snel geregeld

Boeken er al jaren gaat altijd makkelijk en snel

Overzichrelijk en relatief makkelijk re boeken

Ging pefect

Zeer duidelijk en geen bijkomende onverwachtse kosten

goed verzorgd en geïnformeerd

Correcte boeking kunnen vastleggen

Prima tot ik wilde boeken en de prijs 200euro omhoog was gegaan sinds die middag

Het is absurd dat ik de vakantie klaar zet om thuis door te boeken en dan zie dat de prijzen kunstmatig hoger zijn.

zie onder

vrij gemakkelijk om in te vullen

Slechte website

Het is dat ik écht dat hotel wilde boeken op dat moment, maar voordat ik zover had doorgeklikt dat het gereged was heb ik een keer of 6 gehangen, browser opnieuw gestart, weer "het product" geselecteerd of wat anders moeten doen om verder te komen. Alsof de website op halve server capaciteit draaide.

Onbegrijpelijk

Al meer dan 50 jaar boek ik vakanties. Laatste 15 jaar altijd via TUI. Vakantie gezien op vrijdag door omstandigheden ( nog niet duidelijk of we in die periode verlof zouden krijgen ) konden we maandag pas boeken. En wat bleek 170 euro duurder dan vrijdag!!! WHY!!! Ik heb een foto als bewijs. Gebeld en er werd alleen gezegd dat zij ( Tui ) niet kon nakijken dat die vakantie 170 euro goedkoper was op vrijdag. Volgens mij totale onzin. Iemand bij Tui zet er een andere prijs in dat gaat niet vanzelf. Jullie smijten met korting dit en korting dat, maar tijdens mijn gesprek, totaal geen apathie over de gehele situatie, al had ik maar ter compensatie 50 euro gekregen, daar kweek je goodwill mee. Ga nog goed nadenken of ik via Tui vakanties blijf boeken. Voel me op zijn Hollands gezegd genaaid!!

boeking ging goed

verwarrend met aangeboden kortingen, was niet van toepassing op onze reis

Ging allemaal prima.

Ging allemaal prima.

Makkelijk boeken op de site, communicatie met de app werkt niet

Het boeken van een vakantie via de site van TUI ging vlot en probleemloos. Toen ik vervolgens de boeking middels de app wilde inzien kreeg ik de mededeling :"Deze boeking wordt niet door de app ondersteund". Dát is dan wel weer jammer!

goed "maar"

Ik heb een single reis geboekt naar Java en Bali vertrek 11 mei as. Ik zag op d boekingssite geen mogelijkheid om iets toe te voegen, tenzij ik dit "over het hoofd heb gezien" Ik wil een stoel kopen met extra beenruimte i.v.m. de lange vliegreis. Ik zal nu uw klantenservice vragen of dat alsnog mogelijk is.

Boeken is eenvoudig, alleen als de boekingen na wilt zien steeds het inloggen met je boekingsnummer is niet echt handig. Het boekingsnummer is zo lang. Zou dit niet met face-ID kunnen?

Makkelijk

Ik heb al heel wat jaren met TUI. Zijn bijna altijd de goedkoopste en alles is goed georganiseerd en gemakkelijk te regelen. Altijd een hele fijne ervaring vanaf het moment dat je in het vliegtuig stapt.

top

vakantie boeken op de tui side is gewoon een klein feestje duidelijk en een goed overzicht

duidelijk

Het boeken van een reis,simpel, eenvoudig en duidelijk.

Min puntje dat je boeking niet meter zichtbaar is in de TUI-app

Duidelijk

Het enige wat ik jammer vind is dat je niet kunt filteren op prijs van laag naar hoog. Wel op de vliegprijs, maar dat zou eigenlijk op de totale prijs moeten zijn

Uitstekende service

Goed professioneel

Heel vervelend die foutmeldingen steeds

Heel vervelend dat je steeds die foutmelding krijgt als je op je boeking klikt of op betalen. Ook vanachter een mail. Ik kan zo ook niet verder kijken bij mijn boeking. Kan niet doorklikken naar betalen en heb die uiteindelijk handmatig gedaan in de bank app. Waar ik me ook aan stoor is al dat gepush om de tui app te downloaden terwijl dit helemaal niet kan bij een groepsreis. Dit was 2 jaar geleden ook al een dingetje en is dus nog steeds niet veranderd. Ook als je met een rondreis mee gaat zou die app makkelijk zijn. Zeker als je via de site niet bij je gegevens kunt komen.

Goede ervaring

Snel gevonden. Snel geboekt aan correcte prijs

Redelijk eenvoudig om te boeken.

Alleen de vertrekdatum moet je regelmatig terug aanpassen tijdens het zoeken naar de mogelijke vakanties.

Overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit en makkelijk te boeken

Wij zochten een rustige vakantie in Curaçao en hadden goede ervaringen met TUI. Ook voor Curaçao weer een uitgebreid aanbod voor een redelijke prijs. Boeken was geen enkel probleem, want het wijst zich zelf. We hopen ook nu weer, na terugkomst, terug te kijken op een goede tijd en een goede verzorging van de reis

Perfect als altijd

Perfect geregeld, duidelijk en flexibel

Zeer vlotte boeking!

Zeer vlotte online boeking door vriendelijke medewerkster. Nog wat aandachtspunten besproken . Zeer attent en erg vriendelijk geholpen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk