Handige site en overzichtelijk.

Mijn vriendin en ik hadden snel een zonnige vakantie gevonden voor de voorjaarsvakantie.

Gemakkelijk een reis te boeken

Heel eenvoudig een reis geboekt.

Prima!

Het online boeken ging prima, je volgt gewoon de stappen, eh voila! De chatfunctie is ook prettig, geen gedoe met bellen, maar gewoon even appen en je vragen worden beantwoord.

Altijd duidelijk en goed geregeld met TUI

De website en info zijn altijd helder en duidelijk. Ik ben al vaak met TUI op vakantie geweest, dan weet je dat het goed is.

Altijd goed

Fijne reisorganisatie

We hebben weer bij Tui geboekt vanwege de goede ervaringen. Prachtige reizen, mooie prijzen en aanbiedingen en zeer vriendelijk personeel.

voor een geweldig voorgevoel

een prettige en snelle service

GEWELDIG

Wij hebben per email een vakantie geboekt in Benidorm. En dat ging prima. Maar we konden de vliegtickets en transfertickets niet uitprinten. We gingen naar het kantoor van Tui in Heerlen en werden daar voortreffelijk geholpen. Voortaan gaan we meteen naar Heerlen om te boeken. Nogmaals bedankt

Redelijk makkelijk maar enkele verbeterpunten

Het boeken ging redelijk makkelijk maar het is lastig dat de datum en duur van de vakantie niet goed onthouden wordt. Zou beter zijn als hij dat onthoud en ook gelijk die prijs laat zien

simpel als ABC

je zoekt een vakantie, zoekt een passende datum en dat is het eigenlijk

Zoeken op meerdere landen gaat niet gelijktijdig

Als je wilt zoeken in Spanje op alle gebieden tegelijk, ballaeren, vaste land, en de Canarische eilanden gaat dat niet tegelijk wat jammer is

Alles heel duidelijk genoeg informatie

Niet gevonden waar ik mijn dieetbehoefte kon invullen.

Langs gegaan bij TUI Veenendaal om het dieet te regelen.

Zeer goed en duidelijk.

Goed georganiseerde reisorganisatie.

Makkelijk boeken, irritant dat de prijs steeds hoger wordt elke keer als je kijkt.

Makkelijk kan je boeken. Maar echt niet leuk om in de vakantie stemming te komen. Prijzen worden per dag hoger als je weer kijkt. Echt stres vol. Dat haat ik echt! En jammer dat bij een rondreis je tui app niet werkt.

Goed als je weet wat je wil

Als je weet wat je wilt, is het heel goed te doen.

We hebben een keer geboekt via een tui bureau en de volgende keer via de app perfect niks meer aan doen

Fijn boekingsproces.

Fijn proces qua boeken, duidelijke info op 1 puntje na; we wilden boeken en daarbij een bepaalde kamer, alleen ging dit niet omdat het adults only bleek te zijn. Dit konden we niet terug vinden in de tekst. Hier kwamen we achter toen dit via de chat tegen ons is verteld. Maar geen probleem, andere kamer geselecteerd en binnenkort lekker op vakantie!

Mobiel boeken kan beter

Je leest niet genoeg info met je telefoon. Hiervoor heb ik TUI zelf gebeld en voor de 2e keer krijg ik compleet de verkeerde info. 1ste keer was met het boeken van Dubai en nu met Portugal. Uiteindelijk gelukt (zelf) en verder qua prijs etc. Geen opmerkingen.

Altijd goede service

Al jaren met tui, altijd goed

Goed assortiment, variabele prijzen.

Tijdens het boeken verloor de site regelmatig informatie. Prijzen bleken variabel (algoritme?) en de informatie had veel duidelijker gekund (geen transfer). Het keuzeproces op zich verliep helder, al gaf de totaalsom continu veel hogere bedragen dan eerder getoond. Graag prijzen vermelden inclusief luchthavenbelasting, transfer etc.

Alles duidelijk, makkelijk contact , duidelijke antwoorden

Veel keuze duidelijke omschrijving, dimpel te boeken en goede prijs/kwaliteit

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk