Moeilijker om te bepalen wat je wil door aanbod

Het boeken gaat prima en neemt veel minder tijd in beslag dan het zoeken naar een vakantie. Als je die eenmaal hebt gevonden is het boeken een fluitje van een cent.

Heel goed en duidelijk

Alles was makkelijk en eenvoudig te boeken, Duidelijke site.

Ging makkelijk

Eenvoudig boeken

Gemakkelijk zoeken, kiezen en boeken

Mooie accommodaties, goede omschrijving en makkelijk te boeken

Appartementen herroepen

Appartement geboekt voor wintersport. Zwager op hetzelfde moment ook een appartement geboekt in hetzelfde complex. Factuur ontvangen en betaald. Keurig de e-tickets en vouchers ontvangen. Vlak daarna ontvangen we beiden (!) per e-mail een “herroeping”. Appartementen niet meer beschikbaar, maar we konden wel een veel duurder appartement krijgen. Voor een forse meerprijs. Geprobeerd telefonisch contact te krijgen, lukte eindelijk na 2x 30+ minuten in de wacht. Gevraagd of ze iets aan de meerkosten konden doen. Nee, kon niet en de duurdere appartementen waren trouwens ook niet meer beschikbaar. We annuleren uw reis. Daarna E-mail ontvangen waarin gevraagd wordt je bankrekeningnummer in te vullen voor de restitutie. Wordt binnen twee weken (!) teruggestort. Al met al een super slechte ervaring. Nooit meer TUI.

Top site.

Snelle afhandeling.

Boeking ging prima, op een paar belangrijke puntjes na..

De boeking ging op zich heel goed en vlot. Alleen ik kon niet direct bagage bijboeken en ook geen stoel reservering doen.. Ook niet via de Transavia website?? Klantenservice kon me ook hierbij niet helpen en werd door hun doorgestuurd naar een TUI reisbureau. Jammer..... het gemak om alles online te boeken is hiermee weg. Kan het niet begrijpen, heel vaak bij Tui geboekt en nog nooit hier last van gehad!!

Prima!

De boeking is prima online te regelen.

Mijn vakantie boeken ging makkelijk. Alles was rap in orde.

Boeken makkelijk, preferenties doorgeven niet

Ik wilde ook preferenties doorgeven, bijv. twin bedden, bad, repeater met kamer nummer die ik altijd wil. De rest was super makkelijk.

Super goeie ervaring

Zoals elk jaar weer een super makkelijke boeking gedaan. Heel eenvoudig en super overzichtelijk. En zoals altijd weer een hele mooie prijs voor onze vakantie

Prima inzicht in de boeking

Ik kon vlot boeken binnen mijn eigen wensen

Makkelijk

Duidelijk en gebruiksvriendelijk, je kunt snel en eenvoudig een reis boeken

Ik wilde meteen ruimbagage boeken alleen voor trgreis,lukte niet. De rest was makkelijk

Ruimbagage alleen voor terugreis. Dan kon ik in één opslag niet zien hoe het moest. Dan kan beter alleen. De rest was top. Heb nog nooit gevlogen met TUI. Ben benieuwd hoe ik het ga ervaren. Heb het in het ziekenhuis met mijn collega's erover.

Duidelijke site, blijft soms alleen hangen..

Boeken gaat makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Mijn ervaring is prima, site is duidelijk en overzichtelijk. Stap voor stap ga je door de boeking. Maar ik persoonlijk ga nog altijd( ruim 38 jaar nu) naar t reisbureau. Om t op papier te zien en toch even door te nemen. Ben misschien wel ouderwets daarin.

Boekingsproces is makkelijk, snel en to the point

Website biedt goed en bondig overzicht van de opties op basis van je vraag. Je kan daardoor snel kiezen. Waar nodig biedt de website de nodige diepgang en alle informatie. Minpuntjes zijn dat je soms alle filters moet resetten om op een andere variabele te zoeken. Ook is het vermelden van de prijs in dagen wat misleidend, zeker bij hotelboekingen. Als er bijvoorbeeld staat: 2 dagen dan wordt één overnachting bedoeld. Dat is raar.

In korte tijd zoveel leuks geboekt

Makkelijk zoeken en een goed aanbod

Voor aanvraag hond moet je weer bellen, kan niet online

Het boeken van een vakantie zonder hond is geen probleem. Wil je een hond meenemen moet je achteraf na de boeking alsnog bellen. Jammer dat dit niet direct online kan. Bij andere reisorganisaties hebben we de ervaring dat dit wel kan. De boeking is daar dan ook pas definitief als je een positief bericht terug hebt of de hond mee mag. Nu moet je eerst bellen en sta je een tijdje in de wacht. Het doel van online boeken is volgens mij dat je niet in de wacht hoeft te staan.

Slecht.!

Toen ik mijn interesse toonde! Zagen jullie dat,via jullie tracking cookies!! En verhoogde jullie 2x flink de prijs!! En niet z'on klein beetje ook. Dan kan je gerust vroegboek korting en kassakorting geven. Als je het er eerst bij rekent!! Kom al 10 jaar elk jaar in KOS. Het is dat je Imperial alléén via jullie kan boeken! Anders had ik niet geboekt.

Een uitstekende reisorganisatie om te boeken

Het digitaal boeken gaat mij (79 jaar) gelukkig goed af. Maar ik heb geen printer en moet dus proberen iemand te vinden die e.e.a. voor mij uitprint, zoals tickets. Heel vervelend!

Makkelijk bereikbaar, als je geluk hebt vriendelijke telefoniste

De eerste telefoniste rade mij de reis af. Bood GEEN alternatief! “ ik zou de groep tijdens wandelingen te veel ophouden/ hinderen” Er over nagedacht en weer contact gezocht De tweede telefoniste herkende mijn moeilijk lopen ( loop met stok) en vertelde me dat de Klassiek Afrika tour minder lange afstanden liep en mij ook de gelegenheid gaf er niet aan mee te doen! Deze reis heb ik toen geboekt Het is niet eenvoudig/onmogelijk tot nu toe mijzelf op internet te registreren! Reden: Mijn E mail adres klopt niet Momenteel lukt het niet je verder te helpen Er is geen gratis tel.nr. Dus dat maakt het lastig te achterhalen hoe ik WEL geregistreerd kan worden!

Duidelijke site

Het enige minpunt is de betaling. Het is in eerste instantie niet duidelijk dat je met ideal kan betalen. Presenteer na boeking meteen ideal logo, zodat de klant meteen op deze manier kan betalen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk