Snel onze vakantie gevonden en geboekt snel

Snel en makkelijk geboekt via de website. Alles duidelijk in de app

Eenvoudig en efficiënt

Mijn ervaring tot nu toe is goed geweest. Alleen jammer dat mijn fly&drive niet op de App toegevoegd kan worden.

Alles duidelijk en helder

Geen problemen of lang nadenken

Super makkelijk en snel geregeld zo onze volgende zomervakantie

Boek nu al jaren zo en het werkt prima, zijn alweer aan het aftellen

moeilijk

filters werken niet lekker en traag sorteren some niet handig

Super fijn

Alles is duidelijk en goed omschreven wat het boeken ook makkelijk maakt

Gewoon doen lekker makkelijk

Heel goed

Positief

Is goed te doen en erg gemakkelijk

Makkelijk, overzichtelijk

Geen probleem om met filters snel een bestemming te vinden en te e boeken

Makkie.

Snel gevonden, mooie deal en gelijk geboekt.

Heel duidelijk

De stappen om te boeken zijn heel duidelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven en ook de kosten hiervan.

Spannend

We gaan binnenkort met TUI op vakantie . Het boeken ging heel gemakkelijk en de reis moeten we nog afwachten . Maar in het verleden zijn we ook al een paar keer op vakantie geweest met TUI . Dus gezien de ervaring van vroeger zal het wel goed komen .

Gemakkelijk om online een vakantie uit te zoeken en te boeken

Gebruikelijk vriendelijke website van TUI.

Minder goed

Om mijn stoelen te reserveren moet naar de site vanTransavia

Het boeken ging beroerd en moest enkele keren opnieuw

Het leek alsof de te boeken reis na het klikken op boeken niet meer geboekt kon worden. Het betrof een reis die start in laatste week september. Als ik op boeken klikte kon ik alleen nog maar reizen in oktober boeken en bleek september verdwenen. kwam een of andere vage melding dat de reizen niet meer beschikbaar waren. Kon pas boeken toen ik na het klikken op een latere reis in zelfde hotel op de volgende pagina vervolgens weer een paar weken terug ging. Kostte behoorlijk wat frustratie omdat het daarvoor ook al misging toen ik een complete pagina bij het boeken al had ingevuld, wat ik dus vervolgens kwijt was.

toch liever naar winkel

Ik heb deze keer on line geboekt omdat er best snel vol zat als ik op de site keek. Omdat ik pas na 2 dagen naar de winkel kon heb ik deze keer on line geboekt. Er waren een paar vreemde dingen in de bevestiging. Ik had comfort stoelen geboekt maar de heenweg waren gewone stoelen, ik had 2 eenpersoonskamers die kwamen in verschillende gebouwen. volgende morgen heel vroeg naar winkel gegaan. ze hebben meegekeken en bleken comfortstoelen heenweg vol te zijn de kamers was nog steeds een raadsel. ze kon gewoon 2 kamers in zelfde gebouw boeken en hopelijk komen we ook nog naast elkaar. via de site kan je geen voorkeuren opgeven. Voor mij volgende keer gewoon direct naar de winkel. ook fijn voor het contact.

Makkelijk en snel

Zoeken het internet af maar komen altijd weer bij Tui uit.

Veel gezocht maar tui geeft goed informatie en prijs voor de vakantie reizen

uitstekend

Overzichtelijk om vakantie te zoeken en boeken, vooralsnog prima en goede ervaringen met TUI. Prijstechnisch helemaal oke

Gemakkelijk

Stacaravan geboekt. Systeem is ingericht op vliegen of pakketreizen, maar ook dit ging heel gemakkelijk. Net als de aanbetaling en de app.

Gemakkelijk om te boeken via jullie site

Alles is duidelijk, genoeg informatie, snel

Makkelijk

Zeer duidelijke site makkelijk te boeken

Goede website

Alles duidelijk en overzichtelijk gemaakt op de site zodat je binnen een paar muisklikken de hele reis voorelkaar hebt en betaald

Alles ging vlot, database liep niet vast

Zelf hadden nog geen ervaring bij het boeken, maar onze dochter heeft ons gerustgesteld wegens eerder gunstig opgedane ervaring.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk