Nette en overzichtelijke website

Ben zeer tevreden over het boeken bij Tui. Duidelijke, nette en overzichtelijke website met genoeg filters, zo ook de keuze in vliegvelden.

Makkelijk en overzichtelijk.

Her filteren op land, plaats, streek en hotel gaat heel gemakkelijk, dus wensen en keuze pakket maken het boeken zeer eenvoudig.

Wederom vrij gemakkelijk een vakantie geboekt bij tui

Veel keus, makkelijk te boeken,

Voor de 7 keer met Tui is goed bevallen

Is goed bevallen met Tui

Duidelijk en overzichtelijk. Vind het via de website allemaal net wat handiger dan via de app

bijna altijd met Tui

wij boeken bijna altijd bij Tui, eigenlijk altijd naar wens, hotels mooi, jammer dat er geen reisbegeleiding meer is die langs kwam voor een praatje en excursies te boeken, alles via de app, heel onpersoonlijk, maar ja het is niet anders

Toegankelijk en makkelijk te boeken

Nu de 2de vakantie geboekt bij tui. Voor verschillende budgetten een mooie pakket vakantie. Voor ieder wat wils . Ben erg tevreden.

De boeking is naar wens verlopen.

Eerst was de door mij gewenste reis beschikbaar. Toen ik de volgende dag wilde boeken, bleek de reis niet meer beschikbaar te zijn. Een paar dagen later was de reis wel weer beschikbaar en kon ik zelfs kiezen uit twee aanbiedingen. Ik vond dat wel vreemd, maar heb vervolgens snel geboekt zonder problemen. Ik heb hieromtrent contact opgenomen met TUI, maar men kon mij geen duidelijkheid verschaffen.

De hotels zijn altijd goed met TUI Geen verrassingen goed overzichtelijk.

Prima en gemakkelijk geboekt

Zeer snelle en gemakkelijke contacten en boekingen.

Snel, gemakkelijk en veilig

Ik heb op een snelle, makkelijke en veilige manier mijn vakantie geboekt

Lastig om te boeken

Het is erg vervelend dat de data en de filters steeds weer wijzigen. Ook zijn sommige bestemmingen niet op de aangewezen data beschikbaar. Deze staan dan toch in de lijst. Daarnaast zijn soms de reizen ineens 1 of meer dagen korter. Ook is het lastig als het je niet uitmaakt van welke luchthaven je vliegt maar meer waarde hecht aan de tijden. Je moet dan steeds heen en weer klikken om de tijden en prijzen te vergelijken. We zijn vaker met TUI geweest en weten dat de reizen goed zijn en daarom gaan we door met boeken.

Fijne website duidelijk en overzichtelijk

Boek altijd bij Tui. Fijne duidelijke website ook de medewerkers altijd behulpzaam.

Fijne maatschappij

Duidelijke site en vriendelijk personeel

Lekker vlot

Overzichtelijk alles invoeren en boeken klaar

Gebruiksvriendelijke website

zoeken naar vakantie ging vlotjes, prijs/kwaliteit zeer goed

Goede klantenservice

Zelf had ik een verkeerde datum ingevuld met boeken. de volgende dag de klantenservice gebeld, en die hebben mij snel en vakkundig geholpen en de datum gewijzigd, toppie

goed te doen voor mensen als ons , doen dit niet elke dag

Goed lezen en opletten wat je wel en niet wilt boeken, Wat ik lastig vind om geschikte vertrek en aankomst tijden te vinden/ boeken.

Duidelijke site

Duidelijke site, makkelijk zoeken en boeken. Bij vragen kon de telefoniste mij prima helpen door mee te kijken naar mijn boeking.

Ruime keuze, overzichtelijk weergegeven

Het aanbod van reizen is zeer groot, voor elk wat wils. De beschreven reisbestemmingen zijn duidelijk weergegeven zowel in faciliteiten als reviews.

Het boeken was overzichtelijk en duidelijk.

Voor mij was het de eerste keer van het boeken van een dergelijke reis. Ik vind het zeer overzichtelijk en duidelijk. Het boeken was daardoor snel geregeld. Heel fijn.

Makkelijk

Rustig kijken. Overzichtelijk En zonder gedoe nog te annuleren. Service top

Niet transparant

Ben van mening dat wanneer je een vlucht boekt dat je niet nog eens extra mag/moet betalen voor bagage en voor reservering van stoelen. Voor de rest dragen de dagelijkse mail van TUI niet bij, eerder irritant.

Eenvoudig met een paar klikken naar de zon.

Het is een duidelijke site en makkelijk in te vullen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk