Boeken ging prima, maar de app was moeizaam

Moeilijk om de app te instaleren.

Ik heb onze vakantie geannuleerd dus waarom krijg ik dit

Het is gemakkelijk, en gebruiksvriendelijk.

Zoals altijd duidelijk, snel en doeltreffend

Duidelijk informatie over bestemming; makkelijk boekingsproces

‘t Is makkelijk en duidelijk hoe iedere mogelijk bestemming eruit ziet, wat er te doen is en welke reisalternatieven er zijn.

...

....

Alles is duidelijk

Goed overzicht, gemakkelijk te boeken. Top

Duidelijk en snel te boeken

Alleen in een veldje belangrijk staat in de kleine lettertjes dat als je een huurauto hebt de misschien nog moet registreren anders heb je kans dat je geen auto hebt maar wel dat geld kwijt bent. Ten eerste is het mij niet duidelijk of de auto bij Sunny cars nu geregistreerd is of niet en dit zou eigenlijk als je een vakantie met auto boekt gewoon goed geregeld te zijn.

Fijne reisorganisatie, alles goed geregeld

Voor de eerste keer met Tui een citytrip naar Lissabon geboekt. Alles was goed geregeld. Telefonisch snel en fijn geholpen toen de naam op de ticket niet correct was.

Fijne site betrouwbaar

Filters werken goed, makkelijk navigeren, alles zichtbaar. Heel prettig om te boeken

Boeking ging heel slecht

We zijn al heel lang tevreden klant bij Tui alleen dit keer niet. De boeking Grand tour Griekenland vasteland ging vreemd. Kregen meldingen dat er een fout was opgetreden. Toch een mail ontvangen dat de reis was geboekt op 2 juni en factuur en reisgegevens in de bijlage meegestuurd. Aanbetaling gedaan en onze reisverzekering bij ANWB direct met annulering uitgebreid. Volgende dag een mail van Tui dat de reis op aanvraag was en ook van prijs kon wijzigen. Dat vonden we onzeker en na bellen werd gemeld dat de reis op 4 juni wel zonder voorbehoud zou zijn. Op mijn werk een dag extra vrij kunnen krijgen om deze dan te boeken. Dit doorgegeven en nu bleek dat ook deze datum niet zeker was. Reis geannuleerd. Ik heb de prijzen van de reis ook een paar keer zien wijzigen op de site en uiteindelijk is de reis op deze data er helemaal uit. Heel frustrerend als je druk bezig bent met boeken op de datum dat je vrij kan nemen en dan blijkt dat de zoektocht en uiteindelijke eerste keus van je reis helemaal niet geboekt kan worden. Uiteindelijk een andere fly drive geboekt.

Duidelijk

Ik vind het boeken allemaal erg duidelijk om te doen. Wel jammer dat ik 2x mail heb gestuurd ivm met verkeerde verzekering erbij boeken en nog niets gehoord heb.

Duidelijke site, makkelijk te boeken

Duidelijk hoe je moet boeken. Fijn dat je binnen paar dagen mag annuleren. Goede vriendelijke klantenservice.

Makkelijke Boeking

Ik kon op een makkelijke manier mijn vakantie online boeken!!!

Goede boeking vraagt aandacht

Nadat we de mogelijkheden met onze wensen hadden gematcht was het verder vrij eenvoudig te boeken. Wel jammer dat er bij de autohuur een limiet van 65 jaar was. Dit noemen wij leeftijd discriminatie. En het bijzondere is dar bij sunnycar zelf je wel boven de 65 kunt boeken. Dit kan dus beter Tui.

Simpel te bedienen

Duidelijke stappen om in te vullen.

Deluxe is wat mij betreft een misleidende aanduiding

Ik verwacht in ieder geval naast mijn reisgenoot te kunnen zitten tijdens een reis. Lijkt me vrij logisch wanneer ik boek, maar dan kom ik ******en uit bij het kiezen van beschikbare stoelen. Best wel ruk. Ik overweeg om te cancellen, maar in ieder geval trap ik de volgende keer niet meer in dit aanbod.

Prettige en klantvriendelijke reisorganisatie

Onlangs fysiek bij het reisbureau in Zoetermeer een reis geboekt waar wij erg vriendelijk te woord zijn gestaan. Er werd tijd voor ons genomen en alles duidelijk uitgelegd. Ook hebben wij een reis online geboekt wat heel makkelijk ging. Een duidelijke en overzichtelijke site.

Een reis boeken is zo gepiept

Binnen 10 minuten is de reis geboekt, makkelijker kan het niet

top

Nooit geen problemen gehad met TUI en makkelijk te boeken online

Makkelijk

Mooi aanbod en goede prijzen

Mooi aanbod en goede prijzen. Wel jammer dat de ruimbagage niet meer bij de boeking in zit en het niet lukt om gelijk ook ruimbagage te boeken.

simpel, duidelijk en klantvriendelijk

gemakkelijk te boeken met alle eventuele extra's

Gemakkijk

Gemakkelijk om te boeken, heb ook een TUI account, dat maakt het nog simpeler.

Heel tevreden

Fijne en gebruikersvriendelijke website. Goede communicatie, alles makkelijk online te regelen. Heel tevreden!

Geen nee te koop

Compleet