Ging allemaal vrij vlotjes!

Ik ging 1 keer een pagina terug toen was ik al mijn ingevulde velden kwijt. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven, nu vier omdat alles voor de rest makkelijk ging/ overzichtelijk en duidelijk.

Helaas was onduidelijk hoe de kosten van de bagage in beeld gebracht worden.

Het uitzoeken en boeken van het hotel en de vlucht was geen probleem via de site. Maar bij het controleren van de factuur zag ik nergens kosten voor de bagage opgenomen. Ook bij bezoek van TUI winkel bleef onduidelijk wat de kosten zijn van de bagage en of deze verrekend zijn. Van uw medewerker begreep ik dat TUI deze zaken nooit in beeld brengt als met een andere maatschappij gevlogen wordt. Mijn conclusie is dus dat dit niet transparant op de site aangegeven staat en dus onvolledig is.

Slecht

Een vakantie geboekt en vervolgens een paar dagen later via de mail horen dat hij helemaal nirt beschikbaar is

Boeken prima app waardeloos

Hier boeken verliep goed. En de reis lijkt me mooi. Alleen bijzonder dat dit type reis niet toe te voegen is aan mijn reizen in de app of webpagina. En heel storend dat ik steeds mails blijf krijgen om de reis toe te voegen.

Bijna alles prima

Alleen jammer dat je voor de terugvlucht met Transavia apart met hen zaken moet regelen

Goed duidelijk

Heb 4 sterren gegeven ruim voldoende, prettige website Zou wel graag voor iedere keer als je bij Tui boekt dat je hiervoor korting kan sparen. Dit is voor veel mensen dan aantrekkelijk om te boeken bij Tui.

Geen zorgen !

Tui doen het best om voor ons te zorgen voor een toekomstige vakantie geen zorgen en oplossingen !

Gewoon goed.

Ik mis het makkelijk boeken van extra bagage. Erg vervelend.

Gemakkelijke site

Zie boven

Eenvoudig zonder te hoeven twijfelen onze 1ste vakantie buiten Europa kunnen boeken.

Wij zijn na wat vergelijkingen uitgekomen bij TUI om onze eerste reis buiten Europa te boeken, de wens was een keer naar een van de A-B-C eilanden op vakantie te gaan en dat gaat nu gebeuren in Mei 2024. Alles was duidelijk en goed omschreven en eenvoudig onze wensen in te vullen om tot een vergelijk te komen en een vakantie te boeken binnen ons budget.

verwarrend

In line echt zoeken nadat je geboekt hebt om 'dingen' na te kijken. Als ik een mail krijg dat te tickets klaar staan kan ik nergens een ticket vinden. Daarna regelmatig een mail om de boeking aan te passen. Dit is echter geen reden om niet met Tui te boeken.

Makkelijk om online te boeken

Het is erg eenvoudig om online een boeking te maken, goede informatie en ook handig dat alle informatie eenvoudig terug te vinden is in de App. Zou leuk zijn als bij de reservering al een stoel Geboekt kan worden. Door lichamelijke beperkingen heb ik graag extra beenruimte en zit graag dicht bij het toilet, altijd weer spannend of deze stoelen nog beschikbaar zijn… maar het is weer gelukt :-)

Boeken 4 personen 2 kamers niet mogelijk

Bij het boeken van het startpakket Cancun was het niet mogelijk om 4 personen 2 kamers te boeken. 4 personen 1 kamer was wel mogelijk. We hebben uiteindelijk 2 keer moeten boeken 2 personen 1 kamer. Dit met het risico dat het niet meer mogelijk was. Hier zit ergens een buck in de software. Verder is het goed gelukt

TUI voelt vertrouwd bied kwaliteit resultaat heel goed.

Laatste 20 jaar genieten wij van onze TUI vakanties. Fijne website met mooie keuzes. Hele goede service zowel online, telefonisch als in de TUI Winkel. De Reizen zijn heel.goed verzorgd van begin tot einde. Wij zijn Griekenland gangers en daarin is volop keuze ! Bedankt TUI voor al.die mooie herinneringen en wat nog komen mag !

Wel geboekt en betaald geen bevestiging of ticket gekregen

Geboekt via TUI website. Geld meteen afgeschreven maar geen bevestiging via mail gekregen. Onduidelijk of boeking gelukt was. Tui gebeld en boekingscode doorgekregen. Zelf vlucht in mijn TUI gezet. Goed geholpen door klantenservice maar vervelend veel extra tijd om boeking in orde te maken

Prima te boeken

Fijn dat je maar een aanbetaling hoeft te doen.

Gewoon goed

Duidelijk . GOED APP

Duidelijker kan het niet

Alles is heel helder met goede informatie

Heel simpel

Gewoon volgen wat er ingevuld moet worden en klaar . Maar dat was voor ons geen probleen wij gaan al jaren achtereengesloten op vakantie met tui .

Overzichtelijk

Overzichtelijk met duidelijke keuzes wat betreft de opties

altijd zeer tevreden

weinig klachten , waar ik ben geweest en als er is eens keer iets was, dan werd het snel geregeld

Makkelijk en snel online boeken

Mooie actie dat je binnen een paar dagen kon annuleren?

Duidelijk

Overzichtelijke informatie. Alles is goed te vinden in het reisschema. Ideaal voor iemand zoals ik, die dit toch best spannend vindt.

Prima te doen, alleen al die e-mails die je er na krijgt met zogenaamde aanbiedingen zijn heel irritant

Goed te bereiken en te vinden

Het is gewoon aan tikken en het ga van zelf wat je er bij doet.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk