Makkelijk

Zonder problemen gelukt

Gewoon goed

Heb het boeken als prettig ervaren

uitstekend

Niet eerder bij TUI geboekt maar heldere site!!

Onbetrouwbaar

Groepsrondreis Colombia geboekt bij TUI met gegarandeerd vertrek. Werd ineens geannuleerd wegens te weinig deelnemers. Wat betekent gegarandeerd vertrek dan? Grote teleurstelling, geen genoegdoening en zelfs de mail die ze zeggen te hebben gestuurd niet kunnen vinden. Dus ik kwam er zelf toevallig achter dat ik niet op reis zou gaan....

procesmatig goed te doorlopen

Informatie reis,begeleiding m.i. vloeiend gestroomlijnd;goed kaart overzicht;financien helder gespecificeerd; mbt bagage is mij niet duidelijk hoe wij ruimbagage kunnen aanmelden

Makkelijk en snel

Mooie reis gevonden met moeite

Uw website is een draak, maar de kantoormedewerkers zijn erg behulpzaam. Voor tweede keer reis geboekt.

was goed en toch ging er iets fout

De procedure via internet liep goed, maar op één of andere manier verliep de concrete boeking niet naar wens. Had voor 2 maart 2024 willen boeken en had ik naar mijn mening ook aangeklikt en toen werd het 7 maart 2024. Gelukkig verder al de andere punten wel in orde. Heb direct gebeld maar kon door de kosten Transavia niet worden omgezet naar 2 maart. Vind ik tekort schieten naar de klanten. Ook al omdat voor mij niet helder is geworden waar het fout is gegaan in het reserveringsproces.

Prima prijs

Alleen een vlucht zocht ik en heb deze bij TUI gevonden voor een goede prijs. Makkelijk te boeken.

Fijne website, grote keuze in stedentrips in alle prijsklasse

TUI geeft vertrouwd gevoel, mooie website, zeer duidelijk, makkelijk boeken.

Ontspannen boeken

Eenvoudig alle informatie terug vinden op de site. Overzichtelijke indeling met duidelijke keuze opties. Volledige informatie. Simpel boekingsproces.

Makkelijk reserveren

Zeer makkelijk te reserveren een een prima app

Goede site om te boeken,duidelijk en gemakkelijk.

Duidelijke omschrijving van de boeking,gemakkelijk te boeken.

Makkelijk en snel te boeken

Makkelijk boeken

Heb weer een lekkere vakantie naar tenerife geboekt en zoals altijd ging dit weer net het grootste gemak. Alles overzichtelijk in een overzicht. Op naar de volgende vakantie.

Makkelijk snel duidelijk

Goede site prima uitleg makkelijk te boeken

Top geregeld

Makkelijke site. Alles duidelijk en zo geboekt.

Goede zoekfunctie en overzicht

Fijn dat er een goede zoekfunctie ingesteld kan worden. Alles is duidelijk en overzichtelijk

Veel te veel spam

Elke dag krijg ik bericht hoe lang het nog duurt tot onze vakantie. Stop daarmee!

Jullie zijn **********

Als ik mijn reis annuleer, dan verwacht ik dat ik het geannuleerd heb. Ik moet dan niet 3 dagen later een bericht ontvangen dat mijn reis bevestigd is. Als jullie zo mensen voor de gek houden, dan vind ik dit een kwalijke zaak.

Makkelijk zoeken en boeken. Top!

Makkelijk je criteria ingeven en favorieten opslaan voor later. Eenmaal de goede locatie gevonden is het zo geboekt. Perfect!

Eenvoudig en compleet.

Met Tui ga je ontspannen op vakantie .

Fijne vakanties met Tui. Bij moeilijkheden kun je zo terugvallen op een TUi store met bekwaam en vriendelijke medewerkers

Boeking op sommige punten omslachtig.

Wij zouden kunnen boeken voor een gratis stadswandeling op zaterdagmorgen in Lissabon. Echter nergens te vinden in het boekingsproces. Helpdesk gebeld, maar onvriendelijke dame kon ons ook niet verder helpen. Jammer.

Ging allemaal vrij vlotjes!

Ik ging 1 keer een pagina terug toen was ik al mijn ingevulde velden kwijt. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven, nu vier omdat alles voor de rest makkelijk ging/ overzichtelijk en duidelijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk