Duidelijke website

Makkelijk om een vakantie te boeken

gemakkelijk, duidelijk en correct

alles is oke, duidelijk en snel klaar. Geen verrassingen achteraf. TOP

zeer tevreden

heb al enige vakanties geboekt bij Tui dit naar volle en uitstekende tevredenheid.

Was eenvoudig

Was eenvoudig tot dat ik mijn koffer moest reserveren, daar stond niks van in de omschrijving, maar moest dit bij Transavia doen voor 141 euro belachelijk duur.

Handig zoeken met veel variatie in reizen

Erg veel keuze in bestemmingen en soorten reizen. Daarom moet je wel goede voorkeur selecties maken, anders is het aanbod te veel om een uiteindelijke keuze te maken. Gelukkig kun je ook makkelijk veel voorkeur selecties maken.

onduidelijkheid over personen op meerdere kamers, veewijzing naar niet bestaand visum ipv entry fee

Ik boek graag een plek met meer kamers vanwege een snurker in het gezelschap. die optie wordt gegeven maar als je dat aanklikt komen er geen opties. De betreffende lokaties online opgezocht. Ja de meesten hebben ook appartementen. Waarom die dan niet aanbieden? Moest eerst bellen voor een antwoord. En als je fly drive aanbiedt dan betekent dat bij jullie kennelijk niet altijd zelf rijden. Zet dat er dan bij in de beschrijving. Verder in de app staat dat ik een visum moet aanvragen voor Suriname met een link naar een bedrijf dat dat verzorgt. Link werkt niet. Niet gek wat dat visus is al een paar jaar geleden vervangen voor entry fee. Slordig dus allemaal. de vakantie zelf ziet er prima uit.

Leuke vakantie

Leuke vakantie geboekt naar het zuiden.

Boeken lukt gemakkelijk

Het boeken en de reizen zijn altijd al goed geweest. De app maakt het op de luchthavens ook veel gemakkelijker

Mooie site, makkelijk boeken!

Ik heb online geboekt bij Tui. Ze hebben wat mij betreft de mooiste foto's en zeer duidelijke en overzichtelijke site. Alle info die je wilt weten staat omschreven. En de prijs van de vakanties zijn goed!

Super site.

Mooie vakantie makkelijk gevonden overzichtelijk

Lekker makkelijk en goed geregeld

Wij boeken meestal bij Tui onze vakantie omdat we goed op de hoogte worden gehouden gewoon top geregeld

Vertrouwd

PDuidelijke site.

Snel en gemakkelijk een vakantie gevonden.

We waren op zoek naar een betaalbare en fijne vakantie en die vonden we dan bij TUI.

Boeken was simpel en duidelijk

Duidelijk en simpel.

Top.

Goede betaalbare bestemming. Fijn geholpen met aanpassingen in de boeking. Prijs kwaliteit prima

Website voor verbetering vatbaar

Website vreselijk traag wanneer je prijzen en beschikbaarheid opvraagt. Geduld en volharding nodig waneer je iets wil boeken.

Duidelijke stappen bij boeken

Goede selectie bij kiezen van reisdoel. Duidelijke omschrijvingen van accomodaties.

Goed geïnformeerd

Fijn om te boeken

Zou alleen sneller willen zien wat je aanbetaling is

goed maar kan beter

jammer dat de vlucht niet door TUI maar door een andere vliegmaatschappij wordt uitgevoerd. hiervoor moet weer apart worden ingelogd voor de E tickets en bagage. tevens lijkt het erop dat hier weer andere voorwaarden gelden m.b.t. gewicht en afmetingen van de handbagage. Erg omslachtig.

Mooie boeking gedaan rondreis zuid afrika

Slechte ervaring met TUI

Na het boeken van mijn reis naar New York met een gratis fietstour blijkt dat de fietstour niet wordt aangeboden tijdens het boekingsproces. Je ontvangt nog wel een voucher bij de reisdocumenten, maar de fietstour boeken is niet mogelijk. Na contact met de klantenservice, die ook niet weten hoe je de fietstour moet boeken, blijkt later dat het een aanbod is op basis van "op=op". Dit soort praktijken zijn misleidend. Uiteindelijk is de annuleer periode verlopen en zit je vast aan de vakantie. Nergens kun je een klacht indienen (alleen mogelijk na de vakantie).

Top fijne reisorganisatie

Fijne reisorganisatie zowel in het reisbureau en online.

2e keer dat me vakantie online geboekt is

Is heel duidelijk