Ruim voldoende

Vlot proces

Vakantie online geboekt, getwijfeld tussen 2 hotels. Na een nachtje slapen het geboekte hotel nog kunnen annuleren en het andere hotel geboekt. Overzetten van de betaling via een (snel) telefoongesprek kunnen regelen.

prima verzorgde reis

zeer gemoedelijk en goede verzorging ( ook restaurant ) met zeer amabel personeel.

Slecht bereikbaar!!!

Slecht!! De datum die ik had ingevuld. Sprong nadat ik had geboekt. Op een andere datum. Opnieuw geboekt. Met gelukkig de goede datum. Nu moet ik Voor de eerste boeking annulerings kosten betalen. Dit vind ik niet klantvriendelijk. Helemaal omdat er , maar een paar dagen tussen zat. Ben erg teleurgesteld!!!

Wij boeken al jaren met Tui, en is altijd goed geregeld en ook makkelijk om te boeken of om te boeken.

Onbehulpzaam

Had per ongeluk een annuleringsverzekering afgesloten en belde 2 dagen na de boeking op om te kijken of ik deze weg kon laten halen. Toen ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg (20 minuten moeten wachten) werd mij verteld dat als ik op de eerste dag meteen had gebeld ze nog iets hadden kunnen doen maar nu niet meer omdat het bij een derde partij lag. Naar mijn mening heb ik er niks mee te maken dat tui dit uitbesteed naar een derde partij en dat het lastig is om de verzekering eruit te halen sinds ik 14 dagen bedenktijd heb. De telefoniste bood me niks van oplossingen aan om de verzekering direct te kunnen contacteren en was niet heel behulpzaam dus.

Super makkelijk

Het boeken op de website is makkelijk. Alle details zijn makkelijk te volgen, duidelijk in uitleg en zijn er vragen kan je altijd bellen.

Erg goed

Het boeken kon snel en overzichtelijk. Je werd goed begeleid en je weet waar alles voor staat. Het kan in 5 minuutjes, dus je bent er ook niet lang mee bezig

Makkelijk en duidelijke informatie.

De ervaringen op de Tui site is positief. Vele mogelijkheden v.w.b. hotels aanbod. Goede begeleiding door de diverse in te vullen gegevens.

Makkelijker overzichtelijk

Makkelijk, overzichtelijk

Heel slecht

Een ander kan met enkel je naam, mailadres en geb datum een reis boeken… en ook eentje waarvan TUI beweert dat deze niet meer te wijzigen/ annuleren is.

Easy

Makkelijk en snel

Kon beter

Heen vlucht as een ramp i.v.m. service en systeem lag plat. Ik had een vlucht naar Curaçao en de tv's werkte niet!! Passagiers geïrriteerd personeel hierbij ook. En niks kon opgelost worden. Daartegen over stond niks en kon niks gedaan worden. Terug vlucht was een nacht vlucht. Deze was perfect. Service was heel vriendelijk en alles deed het. Aangenaam bemanning, heel begrip vol. Vlucht van 31-5-2025 om 11.00 vluchtnummer OR367 Terugvlucht van 7-6-2025 om 19.55 vluchtnummer: TB167 Er is ons aangeraden om hier een klacht van te maken.

Alles duidelijk in beeld

De boeking en het zoeken naar reizen was eigenlijk heel simpel. Er staan duizenden reizen op, maar door het toepassen van de filters die je graag wil wordt het heel makkelijk. Het hele boekingsproces is erg makkelijk en duidelijk

Gemakkelijk

Met gemak en duidelijk boeken, doe het al jaren en mocht er nog vragen zijn wordt je vriendelijk en kundig geholpen door de medewerkers.

Bonaire

Kreeg een kortingscode via email voor 10% op reissom. Direct geboekt om in september onze zoon en schoondochter te bezoeken

Makkelijk te boeken

De reis boeken was op zich eenvoudig, de prijsstelling was wel raar en wisselt erg sterk. Een duurdere kamer wordt goedkoper en een goedkopere kamer duurder? Best raar. Ook raar dat andere aanbieders de Tui vlucht en hotel goedkoper aanbieden.

Vakantie zoeken is erg makkelijk bij TUI je kunt je voorkeur aanvinken en de datum en de accommodaties zijn meteen te zien

er is werk aan de winkel als ik een goeie score geef moet ik liegen

de website werkte prima boeken en betalen verliepen prima buiten excursies bij boeken vind ik moeilijk . De dag erna werd ik opgebeld door een incassorobot van een van jullie nummers ik heb toen naar de klanten service gebeld die bevestige aan mij ook dat al mijn rekeningen betaald waren en dat het een foutje bij de IT dienst was de dag erna verstuurde die robot nog een email. ik heb het zo gelaten en hoop dat alles in orde is en die robot niet mijn boeking heeft verprutst

Heerlijk overzichtelijk

Makkelijk te filteren, overzichtelijk en duidelijk.

OVERZICHTELIJK EN BEGRIJPELIJK

VIA HET MAANDELIJKS OVERZICHT VAN ALLE VLUCHTEN NAAR EEN BEPAALDE BESTEMMING KAN JE VLUG BESLISSEN OM TE BOEKEN OF OM NOG EVEN TE WACHTEN.

Iedere vakantie alles prima volgens afspraak geregeld

Volgens afspraak en dus zijn de verwachtingen waargemaakt. Vandaar dat we al jaren lang bij TUI boeken, meestal via het plaatselijke reisbureau. Hier kennen ze onze wensen.

Prijzen komen niet overeen met de boekingsbevestiging

In de tabel bij een boeking wordt er gekozen voor een bepaald bedrag. Wanneer je op dit bedrag drukt en wilt reserveren komen er andere prijzen te staan. Voorbeeld: ik wilde een vakantie boeken voor €1841,-, als ik hierop klik dan krijg ik een reservering waarbij de prijs op €1919,- komt per persoon. Dit geeft een vertekend beeld en ik kies dan dus niet voor de prijs van €1841. Hierover contact gehad met het contactcentrum en zij bleef volhouden dat ik moest doorklikken. Dit weet ik en het gaat om het principe dat er verkeerde informatie wordt gedeeld. Dit vind ik tegenvallen en niet eerlijk tegenover de comsument.

Gaan altijd met TUI. Uitstekend

Gaan al jaren met TUI op vakantie en is altijd goed georganiseerd. Wat ze beloven doen ze ook. Wij hopen in september weer naar Griekenland te gaan. Een fly and drive. Een aanrader deze reisorganisatie.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk