Je krijt genoeg informatie van tui. App met je reizen is ook fijn. Alleen jammer dat je mails krijgt met een verkeerde bestemming

Overzichtelijk, maar prijzen zijn heel dynamisch!

Regelmatig boek ik bij TUI. Wat mij opvalt is dat prijzen per dag kunnen verschillen voor dezelfde reis/ticket. Denk je een mooie prijs gevonden te hebben, vraag je verlof aan en is de reis/ticket de volgende dag ineens duurder! Informatie over het meenemen van een instrument is niet helemaal duidelijk. Bij service gaven ze aan dat het tegen betaling op het vliegveld als bijzondere bagage mee genomen kan worden. 35 euro tot 25 kg. Nu lees ik dat ik een formulier moet invullen en dan op akkoord moet wachten. Verder best tevreden.

Zoeken en boeken zeer makkelijk

Heb makkelijk mijn favoriete bestemming met bijhorend verblijf gevonden en zonder moeite geboekt met alle nodige informatie.

Goed en duidelijk ook telefonisch goed geholpen

Goed en duidelijk ook telefonisch goed geholpen

Altijd nog hele fijne vakanties gehad met tui

Waar ruimbagage bijboeken

Tui medewerker wist mij niet te vertellen dat je pas 2 tot 6 weken voor vertrek met transavia ruimbagage kon bijboeken. Daar moest ik zelf achterkomen door contact met Transavia op te nemen. Ook miste ik de informatie waar je ruimbagage moest bijboeken. Dat dit op de website van Transavia gedaan moest worden staat nergens aangegeven bij Tui.

Goed en snel geregeld

Boeking was snel geregeld. Ik krijg voldoende informatie over de vakantiereis.

Pas geboekt, nog maar weinig te melden

Ik heb pas geboekt maar nog geen reiservaringen gehad

Duidelijk zoeksysteem

Tui heeft een duidelijke, overzichtelijke website, met genoeg filters die het zoeken makkelijk maken. Het enige wat is graag zou zien is dat je makkelijk het aantal nachten kunt kiezen, nu is dat 3-5 of 4-6 dagen, ik wil altijd 5 dagen maar dan krijg ik bij beide heel veel resultaten.

Ook duits pagina zou mooi zijn

Een nieuwe ervaring, kijken, of het een goede is.

Prima service, eenvoudige site, duidelijke beschrijving

Goed!

Alles altijd top

Alles altijd top

Problemen met betalen en volgende dag tickets duurder.

Betaling met Creditcard werd geblokkeerd. Andere betalingsmethoden kiezen werd ook geblokkeerd. Volgende dag waren de tickets aanmerkelijk duurder geworden!

Tevreden en blij na de boeking

Tui heb ik ervaren als een website met vele mogelijkheden en gemakkelijk boekbaar.

Gemak, kwaliteit, deskundigheid

Wij hebben veel vertrouwen in TUI. Altijd goede service en goed gewaardeerde accommodaties. Wij boeken ook weleens via andere aanbieders, maar dat is appels met peren vergelijken.

Zeer overzichtelijk kan prima boeken

Gewoon goed

Redelijk voordelig (vroegboekkorting)

Snel, duidelijk en goede prijs

Binnen half uur 3 retour tickets gevonden, geboekt en betaald! Mooie prijs goede vluchttijden

GOED

Duidelijke omschrijving maar zelf vond ik dat het aanvragen van het toeristenvisum duidelijker en eenvoudiger had gekund.

Her boeken ging snel en eas gemakkelijk.

Zie boven

Vriendelijk

Medewerker was heel vriendelijk maar kon mij niet echt helpen met mijn verzoek/ vraag. Jammer!!

Misschien wel te makkelijk om te boeken.

Het was zeer eenvoudig om de reis te boeken. Dat is een voordeel maar het heeft mogelijk ook nadelen.

Gemaakte keuzes worden snel doorgevoerd

Goede filters en daarna worden keuze mogelijkheden duidelijk aangegeven en snel doorgevoerd

Prima geregeld

Goeie organisatie Tui

Boeken ging goed maar boeking was en bleef onzichtbaar.

Boeking werd middels een mail bevestigd maar was en is niet terug te vinden in of toe te voegen aan mijn Tui. Bovendien bleek ondanks mailtjes van Tui om een ap te openen dat een rondreis helemaal niet in de ap kan. Dit volgens een behulpzame Tui helpdesk medewerkster die ook hielp om zonder mijn Tui te gebruiken toch bij de boeking te komen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk